2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست

چ ساعت و تاریخ جالبی دیدم یهو

۱۱:۱۱ دقیقه روز ۱۱ ماه میلادی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم نه انوکسا ندارم تا هفته ده هم نمی‌خورم بعدش میخورم  من از قبل انتقال داشتم چو ...

الان که لکه بینی شکر خدا قطع شده به دکترت بگو انوکسان واست تجویز کنه خیلی بهتر از آسپرین هست

سلام عزیزم خوبی  دیروز زنگ زدم مام گفت 20 تا جنین 70 تومن  رویان 4 تا جنین 30 تومن رویان ...

یعنی قصدت اینه جنین های مرکز اصفهان رو تهران ببری؟

فکر کنم مام یه قیمت پایه هم داشته باشه بعد به ازای هر جنین یه هزینه ای اضافه کنه

یعنی نیاز نیست ۷۰ بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه مشکل انعقادی و... ندارم 

سلام عزیزم منم مشکل انعقادی واین چیزا نداشتم از اول انتقالم آسپرینو خوردم بعدم بخاطر خونرسانی بهتر به جنین انوکسا اضافه شد شما که دوقلو هم داری بنظرم بهتره که داشته باشی انوکسا بخاطر خونرسانی به دوقلوهای نازت😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خسته شدم از بس دراز کشیدم تی وی دیدم. از پس فردا انشاله سرکارم 

روز چند انتقالی عزیزم؟

عزیزدلم دراز کشیدنِ زیادم خوب نیست خونرسانی به رحمو ضعیف میکنه کارای سبک تو خونه حتما انجام بده که یه فعالیتی داشته باشی بازم ببین چجور صلاحه همون کارو بکن

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام ماشالله جانم چشم این سری رفتم میگم به دکتر ببینم چی میگه  ممنونم ازت

فدای چشات عزیزم 

انشاءالله که بسلامتی این دورانو بگذرونی وصحیح وسلامت نی نی های نازتو بغل بگیری😍😍😍

روز چند انتقالی عزیزم؟ عزیزدلم دراز کشیدنِ زیادم خوب نیست خونرسانی به رحمو ضعیف میکنه کارای سبک تو ...

امروز روز ۱۳ انتقالم.

نه خوب پا میشم مثلا برا طرف شستن وخونه یه دور زدن.

ولی چون از بس عادت کردم برا بدوبدو کردن سختمه اینجوری اروم حرکت کنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
امروز روز ۱۳ انتقالم. نه خوب پا میشم مثلا برا طرف شستن وخونه یه دور زدن. ولی چون از بس عادت کردم ب ...

بی بی نذاشتی؟

انشاءالله چندروز دیگه خبر خوشحالی اینجا میدی ذوق زدمون میکنی😍😍😍

منم اینجوریم دقیقا خوابیدن ودراز کشیدن خیلی سختمه روزای انتقالمم نتونستم استراحت کنم تازه مهمونم برام اومد ۳ روز صبح تا شب سرپا بودم 

@iiiiiimahi    

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امام هادی ع دعای یستشیر ر و خوندم.

الهی بحق امام هادی بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز روز ۱۳ انتقالم. نه خوب پا میشم مثلا برا طرف شستن وخونه یه دور زدن. ولی چون از بس عادت کردم ب ...

آره دقیقا منم میفهممت

خیلی سخته

الانم ک تو استراحتم اینقدر روزهام سخت میگذره چون نه جایی میتونم برم ن رانندگی بکنم با اینکه مامان و بابام پیشم هستن

و قبلا هرچیزی میخواستم خودم میرفتم میخریدم الان باید  منتظر بمونم شوهرم بخره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اي جانم خداحفظش كنه فسقليمونو😍

مرسی گلم

همچنین 

انشالله کوچولوهات همیشه سلامت باشن😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻