2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045704 بازدید | 684479 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ...

سلام گلم بعد سونو قلب برای من ازمایش نوشت ادرار و خون و چربی و قند و.... 

پاپ اسمیر تو بارداری نمینویسن عزيزم 

سلام سحر جانم  منم خونریزیم قطع شده و هماتوم هم ندارم  دکتر رویان گفت بعد از خوب شدن هما ...

سلام عزیزم، خدا رو شکر گلم، اشکالی نداره حتما اینطوری صلاح دیده، آنوکسا داری؟ 

برای منم یه دکتر گفت کلا قطع کن دیگه ولی یه دکتر دیگه گفت بخور تا آخرش. نظرها متفاوته ولی فکر کنم چون آنوکسا داریم خیلی عوارضی نداشته باشه خوردن یا نخوردنش نگرانش نباش عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم، خدا رو شکر گلم، اشکالی نداره حتما اینطوری صلاح دیده، آنوکسا داری؟  برای منم یه دکت ...

نه گلم انوکسا ندارم 😐😐

الان موندم چیکار کنم طبق نظر دکتر رویان باید بخورم 

طبق نظر این دکتر نباید تا ده هفته بخورم 

حالا چیکار کنم؟! 

امروزم ميتوني بري از بدي خودت  دكترت چرا ننوشته😑

نمیدونم.امروز امپولام هم تموم میشه هم برم بگم ازمایش بنویسه همم امپول پروژسترون

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
والا ميخاستم وسطاي ماه پنج برم زير نظر لباف اونارو خوندم فعلا منصرف شدم🤣🤣🤣🤣صارم از شروين٦٨ بپرس ...

وای منم گیج شدم یعنی بگم دیشب تا ساعت سه صبح تو گوشی دنبال دکتر بودم یکی و انتخاب میکردم بعد میومدم نی نی سایت دیدم راجبش بد نوشتن 

باز رفتم تو دکترای صارم دیدم راحب اونم بد نوشتن دختر عموی شوهرمم مسمویت بارداری داشت صارم زایمان کرد موندم از اونم بپرسم یا نه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
والا ميخاستم وسطاي ماه پنج برم زير نظر لباف اونارو خوندم فعلا منصرف شدم🤣🤣🤣🤣صارم از شروين٦٨ بپرس ...

تگ نمیشه کاربرش پیدا نمیشه 

یه دونه دکترم تو سعادت آباد پیدا کردم اونم خوبه سحر محرابی 

نظری تو نی نی سایت ندیدم 

ولی ۲ قلو بارداری باید خونرسانی به جفت و جنین ها خوب باشه از مسمومیت بارداری هم جلوگیری میکنه،۴۰۰۰ ب ...

الان منم ندارم باید انوکسا بزنم ؟

یعنی اگر ۴ روز زودتر جای دیگه سونو بشم بعد ک دکترم اومد باید پیشش برم چون داروهامو خودش باید بده؟ ...

اهان سونو هم دکتر خودته؟؟

پس صبر کن بیاد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وای این کارا و خریدایی ک ادم منتظره شوهر بخره بیاد خیلی سخته انگار دست و پامو بستن 

خیلی سخته

مثلا امروز تولد همسرمه هرسال کلی تدارک میدیدم امسال هیچی حالا مجبورم عصر پاشم همراه بابام برم گل و کیک بگیرم بیام

چون بابامو بخوام بفرستم شهرمارو ک نمیشناسه ادرس ی جایی بهش میدم بعد میبینم از ی جای دیگه سردراورده😂😂

اونروز ادرس داده بودم بره نون تست بگیره سر از خارج از شهر دارورده بود بعد از دو ساعت اومد اخرم نخریده بود🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلی سخته مثلا امروز تولد همسرمه هرسال کلی تدارک میدیدم امسال هیچی حالا مجبورم عصر پاشم همراه بابام ...

عزیزم ای جان باباها عشقن حالا اشکال نداره اگه خونریزی نداری با ماشین برو پایین هم نیا 

دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ...

فرزی جان اولین ویزیت سونوی ساک انجام میشه برا قلب که رفتی آزمایش کامل برات مینویسن هم خون هم ادرار که انجام بدی دیگه هرجلسه نیست بعدش میره برا غربالگری پاپ اسمیرم کلا نداری 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خیلی سخته مثلا امروز تولد همسرمه هرسال کلی تدارک میدیدم امسال هیچی حالا مجبورم عصر پاشم همراه بابام ...

بنده خدا چیکار کنه غریبه تو اون شهر

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم