2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
من مشهدم اینجا الان وقت اذان مغربه،الهی که بحق این وقت عزیزواین شب عزیز همه ی بچه هایه تاپیک به آرزو ...

التماس دعای فراوون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جوجه های من بعد از ۶سال و نیم سختی و چشم انتظاری😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ای خدااااااا، زیباترین و بهترین تصویر دنیاااااااست 😍😍😍😍

الهی که خدا برای هم حفظتون کنه، خوشبخت و عاقبت بخیر باشید در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

واییی خدا دلم رفت یعنی میشه منم با نی نی هام اینجوری عکس بگیرم

اره اصلا نداریم همسرمم نمیگیره میگه بهتر شوبعدلواشکم میگیره بیشنر خودش میخوره

عزیزم نوش جونتون، آره خونریزیت که قطع شد بعدش بخور الان خیلی خوب نیست برات. ان شاالله زودی قطع بشه و جوجه هات در سلامت کامل بیان تو آغوشت 😍🤲

سلام عزیزم....  من شخصا تجربه ضخامت نازک ندارم اما چند موردی که به ذهنم میرسه میگم اما دوستانی ...

ممنون عزیزم لطف کردی    خواهش میکنم اگه بچه های تاپیکتون کسی هست که مشکل منو داره بهم معرفی کنین ممنون . استرومارین نخوردم تا حالا . من دوفامد و لتروزول و اینوفولیک و ویتامین ای میخورم با یه سری دارو که طب ایرانی داده بهم 

ای خدااااااا، زیباترین و بهترین تصویر دنیاااااااست 😍😍😍😍 الهی که خدا برای هم حفظتون کنه، خوشبخت ...

اره هر لحطه و هر ثانیه خداروشکر میکنم و از خدا میخوام دل هپه چشم انتظارهارو شاد کنه😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واییی خدا دلم رفت یعنی میشه منم با نی نی هام اینجوری عکس بگیرم

اره عزیزم حتماااااا حتمااااا بزودی زود

خدا دوتا فسقلی هاتو واست حفظ کنه خصوصا اون‌قل شیطون رو که مامانشو اذیت میکنه😍

عزیزم نوش جونتون، آره خونریزیت که قطع شد بعدش بخور الان خیلی خوب نیست برات. ان شاالله زودی قطع بشه و ...

انشالله عزیزم

ممنون عزیزم لطف کردی     خواهش میکنم اگه بچه های تاپیکتون کسی هست که مشکل منو داره بهم مع ...

عزیزم منم ضخامتم بالا نمیرفت، بالاترینش ۶,۸ بود. چون طبعم سرده از دو ماه قبل انتقال گرمیجات خوردم مثل حلوا سیاه، حلوا چهل گیاه، خرما و گردو و اینا. از روز سوم انتقال هم پچ استرادیول بهم داد دکتر که شکر خدا ضخامتم خوب شد، روز دهم سیکل به ۷,۸ رسید.

عزیزم منم ضخامتم بالا نمیرفت، بالاترینش ۶,۸ بود. چون طبعم سرده از دو ماه قبل انتقال گرمیجات خوردم مث ...

فدات عزیزم ممنون جواب دادی   منم خودمو بستم به گرمی و همه چیزایی که میگن خوبه میخورم ایشاله مال منم درست بشه 

فدات عزیزم ممنون جواب دادی   منم خودمو بستم به گرمی و همه چیزایی که میگن خوبه میخورم ایشاله م ...

لوبیا سبز هم بخور

روغن کرچک هم به شکمت بزن