2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045700 بازدید | 684478 پست
عزیزم اون ۷ تا فولیهای قابل شمارش بودن....  شک نکن کلی فولی ریز غیر قابل شمارشم داشتی....  ...

انا جون خوبی کسی و دیدی که هیسترو  کنه جواب نمونه پولیپش خوب نباشه بگن چند ماه  دیگه دوبار کورتاژ و نمونه برداری باید بشه بعدش

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خودم قبلا دوبار سقط داشتم درد اون انقدرم وحشتناک نبود این دردش خیلی زیاده

عزیزم انشالله که همه چی روبراهه.... 

از خدا میخوام بهترینا برات اتفاق بیفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی حامله شده تازگی ها حال نداشتم بیام اینجا  خیلی وقته   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اصولا تیتر بتا نیم ساعته حاضره فقط اگه اشتباه نکنم جمع میکنن تستهارو بعد شروع میکنن....  یعنی ...

آره آنا جان همینه دقیقا، من پرسیدم از آزمایشگاه گفت در طول روز ۲ بار کلا دستگاه میذارن ، ساعت ۱۰ صبح و ۲ ظهر که هر کدوم یک ساعت بعدش جوابش آماده ست، حالا ممکنه یه آزمایشگاهی یکبار در روز برای بتا تست بزنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انا جون خوبی کسی و دیدی که هیسترو  کنه جواب نمونه پولیپش خوب نباشه بگن چند ماه  دیگه دوبار ...

نه عزیزم یا نبوده یا همچین اطلاعاتی اینجا رد و بدل نشده..... 

البته یه دو سالیخیلی اکتیو نبودم.... 

غیر اون همچین چیزی یادم نمیاد.... 

چطور شده میگه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما عطسه و سرفه بعد انتقال جنین اصرات منفی داره؟

نه عزیزم.... 

جنینی که با عطسه و سرفه نگیره مطمئن باش بدون اونام دووم نمیاره.... 

نه عزیزم یا نبوده یا همچین اطلاعاتی اینجا رد و بدل نشده.....  البته یه دو سالیخیلی اکتیو نبودم ...

مرسی گلم   

برای تشکیل پرونده برای بارداری.میخوام دیگه تهران نرم سخته.

عزیزم اگر برای ناباروری میخوای یه مرکز رویش هست عظیمیه ، دکتر محتسبی هم تعریف رو خیلی شنیدم برای ناباروری، ولی اگر طبیعی میخوای باردار بشی و برای کنترل بارداری میخوای دکتر امینیان و دکتر زارع گنبدی و دکتر مینا سلیم خوب هستند

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم اگر برای ناباروری میخوای یه مرکز رویش هست عظیمیه ، دکتر محتسبی هم تعریف رو خیلی شنیدم برای ناب ...

باردارم عزیزم.الان امینیان وسرچ کردم خیلی ازش تعریف نمیکردن