2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
سرویکس ۲۷

معمولا تا ماه هفتم انجام میدن، حالا بسته به سن حاملگی مدلهای مختلفی هم داره عملش، مثلا برای من چون هفته م پایینه اصطلاحا میگن سرکلاژ تشخیصی. ولی ماه های بالا هم انجام میشه و مشکل خاصی هم ندارد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺 تاكى خونريزى دارى؟ مطمئنى اون يكى داره سقط ميشه؟ هماتوم نيست؟ خداى نكرده برات ضرر نداشته با ...

شده بود قهوه ای الان بازم شده قرمز وزیاد دیگه موندم چیکار کنم دکتر خوبم پیدا نمیکنم برم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
واییی خواهر منم خونه نشین شدم خدارو شکر کن درد نداری من دارم از درد وخونریزی میمیرم

الهی عزیزمممم، اون روز کلی برات دعا کردم و نماز خوندم، ان شاالله هر چه زودتر در سلامت کامل ادامه بارداری رو بگذرونی و به سلامتی زایمان کنی گلم 🤲⁦❤️⁩

واییی خواهر منم خونه نشین شدم خدارو شکر کن درد نداری من دارم از درد وخونریزی میمیرم

الهی عزیزم بهتر نشدی گلم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیزمممم، اون روز کلی برات دعا کردم و نماز خوندم، ان شاالله هر چه زودتر در سلامت کامل ادامه بار ...

مرسی گلم عزیزم دکتر شما کیه ازش راضی هستی

بشین برامن دعاکن بازم خونریزی وهمون دردم شروع شده دارم میمیرم

عزیزم خواهش میکنم اینهمه منفی فکر نکن.... 

مگه هر خونریزی یعنی سقط؟ 

مگه ندیدی چند روز پیش چیکا جون چی گفتن اگه اشتباه نکنم.... 

که یه جنینش گفته بودن رشد نداره اما بعدش رشد کرده بود.... 

هر خونی که به معنی سقط نیست.... 

به خودت انقدر استرس نده.... 

انشالله هر دوشونو صحیح و سالم بغل میکنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شده بود قهوه ای الان بازم شده قرمز وزیاد دیگه موندم چیکار کنم دکتر خوبم پیدا نمیکنم برم

عزیزم دکتر امینیان و دکتر زارع گنبدی و دکتر مینا سلیم دکترهای خوبی هستن توی کرج، من خودم رفتم تحت نظر امینیان، تا تهران رفتن سخت و خطرناکه برات میخوای همین کرج برو.

عزیزم دکتر امینیان و دکتر زارع گنبدی دکترهای خوبی هستن توی کرج، من خودم رفتم تحت نظر امینیان، تا تهر ...

ادرس وشماره تلفنشو میری عزیزم

عزیزم خواهش میکنم اینهمه منفی فکر نکن....  مگه هر خونریزی یعنی سقط؟  مگه ندیدی چند روز پ ...

خواهر انقد خونریزی میکنم یکی دوروز بعدش سر گیجه دارم اونروز اخرش همسرم زیرم پتو انداخت گفت مهم نیست کثیف بشه بنده خدا کل اونا روخودش شست انقدخجالت کشیدم

اینم از دادگاه غذایی تورک آنا

👇👇👇👇👇👇👇👇

https://www.instagram.com/p/CfyFKjXo8H6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکتر امینیان و دکتر زارع گنبدی و دکتر مینا سلیم دکترهای خوبی هستن توی کرج، من خودم رفتم تحت نظ ...

شما مرکزم میری یا فقط همین پیش این دکار میری