2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر انقد خونریزی میکنم یکی دوروز بعدش سر گیجه دارم اونروز اخرش همسرم زیرم پتو انداخت گفت مهم نیست ...

عزیزم میفهمم.....

منطورم اینه خونریزی هر قدرم زیاد باشه به معنی سقط نیست.... 

من تجربه سقط ندارم اما فکر نکنم به این راحتی باشه.... 

خیلیا از من بیشترم خونریزی داشتن اما بچه هاشون به سلامتی به دنیا اومده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 بچه ها میگم این که توسینه منه قلب نیست دوتاماهبچه هستن دارن کارمیکنن.والا     هلا ...

عزیزم برات امروز خیلی اشک ریختم و دعا کردم انشالله خدا منو لایق بدونه و صدامو بشنوه دلت شاد بشه 

السلام علیک یا فاطمه الزهرا....  
سلام عزیزم دکترخوب برای ویزیت بارداری توی کرج سراغ داری؟

نه عزیزم تو کرج نمیشناسم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شده بود قهوه ای الان بازم شده قرمز وزیاد دیگه موندم چیکار کنم دکتر خوبم پیدا نمیکنم برم

😔😔😔

خبلى ناراحت شدم

ان شاالله زودتر مشكلت حل بشه و بقيه بارداريتو بسلامتى طى كنى عزيزم🤲🏻💚🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم میفهمم..... منطورم اینه خونریزی هر قدرم زیاد باشه به معنی سقط نیست....  من تجربه سقط ند ...

خودم قبلا دوبار سقط داشتم درد اون انقدرم وحشتناک نبود این دردش خیلی زیاده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وای خدایا یه آزمایش بارداری انقد ناز نداره چرا برا ۱۰دقه اینقد تخصصی دارن بش نگا میکنن اخه😂🤭

اصولا تیتر بتا نیم ساعته حاضره فقط اگه اشتباه نکنم جمع میکنن تستهارو بعد شروع میکنن.... 

یعنی راست و غلطش رو نمیدونما.... 

یادمه یه بار من عجله داشتم.... 

هر چی میگفتم زود جواب بدن بادمه بهم گفتن خوب نمیتونیم دستگاه رو صرفا به خاطر تو روشن کنیم.... 

وگرنه اینهمه تایم نمیبره تست بتا تیتر.... 

خدا خیرت بده

سلامت باشی عزیزم، ان شاالله که خیره نگران نباش.

من هفته ۲۰ خونریزی وحشتنااااااک کردم جوریکه بهم خون تزریق کرده بودن و به مامانم گفته بودن دعا کن بچه ت بمونه... اما خدا خواست و هم من هم پسرم تا دو ماه بعدش چیزیمون نشد، دلیل زایمان زودرسم هم پارگی کیسه آب یود، یعنی اون حجم از خونریزی هیچ تاثیر منفی توی باردار و جنینم نداشت.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم