2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
من از روزی که آزمایش دادم مثبت شدم لکه بینی گرفتم رفتم سونو گفت هماتوم داری دیگه همچنان داشتم خونریز ...

اهان .خب خداروشکر قطع شده دیگه . انشاالله شما و بقیه بچه ها بسلامتی این دوران و بگذرونید و نی نیاتون و بغل بگیرید 😍🥰💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

عزیزم مبارکت باشه هفته سوم بارداریت..... 

انشالله هفته های ۳۸ به بعدت رو تبریک بگیم و بعدشم به سلامتی بغلش(ون) کنی.... 

انشالله همین دو تا وروجک میشن تاج سرت و چراغ خونتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

عزیزم ناامید نباش . شما همین الانم مامان دو تا دسته گلی. ان شاالله روز آزمایشتم با بتای تپل میای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها میگم چرا باید دوتا پری بگذره برای انتقال جدید؟ خوب نمیشه باهمون اولین پری سیکل رو شروع کرد؟ ...

عزیزم پری اول بعد انتقال منفی که حساب نیست ماه بعدش میشه مستقیم وارد سیکل شد.

میگن یکبار رحم کامل ریزش کنه اثر داروها تا حدودی از بدن بره و بدن یه استراحتی بکنه بعد دوباره شروع بشه سیکل.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبید عزیزم یه سوال دارم من تو هفته ۲۲ طول سرویکسم شده ۲۷ خیلی خطرناکه؟😭 باید چیکار ...

عزیزم به خودت استرس نده.... 

فقط استراحت مطلق باش.... 

نگران نباش به خودت فشار نیاری هیچی نمیشه استراحتت رو بکن.... 

تو اولین فرصتم با دکترت صحبت کن.... 

اوناییم که قراره سرکلاژ کنن هم که اورژانسی نمیکنن.... 

به خودت استرس الکی نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی ببین ب این مردا چقدر فشار میاد 😅😅که یهو فوران میشن 🤣وقتی فهمیدم دوقلوعه گفتم ب مامانت نمیگیا ...

هیچ کس نمی‌فهمه نگران نباش 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه فدات بیاد به جان خودم میگم عصرمیاد پرسیدم گفت حاضرنیست     خو اطلاعات عمومی نپرسم &nbs ...

بخدا من از صبح صلوات برات فرستادم . انشالله مثبتی .‌نه نپرس خواهر اطلاعات عمومی راجع به بارداری بپرس😂

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم از هر کی سوال میپرسی ریپلایش کن اینجوری زودتر جواب میگیری الان که ریپلای نکردی شاید کسی که ازش ...

عزیزم من شخصا ریپلای ها رو نگاه نمیکنم.... 

یعنی اعلانات رو نگاه نمیکنم.... 

پستهارو به ترتیب میخونم.... 

یعنی برا من نیازی نیست حتما ریپلای بشه... 

حالا خدا رو شکر تو این قضیه خیلی ب چشم اعتقاد دارن نمیگن فعلا ولی کافیه بفهمن من ب یه نفر گفتم دیگه کلا همه جا رو پر میکنن 🤣🤣من ب جاریم گفتم باردارم مادر شوهرم ک فهمید گفتم ب جاری های خودش گفت و یهو همه جا پر شد 🥲

ولی خدا رو شکر تو فامیل همینجور خبر بارداری میشنوم تا الان سه تا از دختر عموهای شوهر باردارن فامیلا خودمو نمیدونم 

ولی ب نظرم امسال خیلی خبر بارداری میشنوم  سال خوبیه خدا دامن همه ی منتطرا رو سبز کنه ان شاالله ب خصوص بچه های گروه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عاره دقيقاااا اصلا عادت نداره ببينه تو بيكاري مثلا لگو مياره ميداره جلو من خودش ميره توب بازي يا جلو ...

😆😆😆

هوش مامانشو تست ميكنه

او داره تورو بزرگ ميكنه و نه تو اورو😂

توكل بخدا عزيزم❤️❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

عزیزم ما مامان با یه دونه جنین گرید سی داشتیم..... 

بخواد بشه نشد نداره.... 

مهم سالم بودن جنینه.... 

تازه خوندم سوپري محل رو🤣🤣من همسرم خيلي خجالتيه تواين مورد كسيم مثبت ميشه روش نميشه بهش تبريك بگهخصوصاا اوالاش، قبل پسرم رفته بوديم خونه داييم اينا پسرداييم عكس سونورو اورده بود تازه از سونو قلب اومده بودن ديدم همسرم لپاش قرمز شده ميگفت انقد خجالت كشيدم عكس سونو خانمش رو بهم نشون داد😂😁