2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045886 بازدید | 684488 پست
آنا جون من روز دوشنبه که میشه ۱۳ انتقال میتونم سر کار برم.مثلا رانندگی میتونم بکنم؟

عزیزم از هر کی سوال میپرسی ریپلایش کن اینجوری زودتر جواب میگیری الان که ریپلای نکردی شاید کسی که ازش سوال پرسیدی سوالتو ‌نبینه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

عزيزم چرا نااميدى منم دوتاجنين بيشتر برام نشد ك فقط ى دونه ش خوب رشد كرد و بلاست شد و همونم انتقال دادن و مثبت شد

ان شاالله همين دوتا دونه ميشه چشم و چراغ خونه ت

اصلا نااميد نباش و توكل كن ب خدا و انرژى مثبت بفرست

ان شاالله ك با همينا مامان ميشى

هرروز اهنگ شاد بذار تو خونه همون نشستنى ى كم قررررر بده و خودتو شاد بگير ك جوجه هات ببينن مامانشون شاده بچسبن بهش و عزم رفتن نكنن😍😍😄😄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم چرا نااميدى منم دوتاجنين بيشتر برام نشد ك فقط ى دونه ش خوب رشد كرد و بلاست شد و همونم انتقال د ...

نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

سلام ببخشید دیر امدم 😞وظیفه دونسم بیام و خبر بدم  متاسفانه من ۱۲ تخمک داشتم و گفتن دوتاش فقط ...

😢😢😢😭😭😭چرا این تخمکها با ما اینجوری میکنن آخه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم چه عصبانی .عذرخواهی میکنم اگه تند نویسی کردم.حلالم کن

عزيزم ب نظر من رانندگى نكن فعلا

منم دو روز قبل از مثبت شدنم رفتم بيرون رانندگى كردم ى يكى دوبارم بعدش براى ازمايش و اينا رفتم و تو خونه هم ديگه وقتى مثبت شدم وايسادم كار كردن حالا نه كار سنگين ولى استراحتم كمتر شد بعدش هماتوم تشكيل شد

سعى كن فعلا رعايت كنى

سركار هم اگر تايمت طولانيه و امكان مرخصى دارى تاقبل مثبت شدن نرو 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره خیلی تاثیر داره راستی فاطمه من فرتیل سی ام خیلی گشتم پیدا نکردم اما شرکتی و پیدا کرد دوستم تو ته ...

فرتیل سی ام میگن تو داروخونه ها پیدا میشه . شما چند روز قبل انتقال شروع میکنی ؟ روزی چندد تا . منم مهر انتقال دارم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
بسلامتي عززززيزم ان شالله كه هم دكتر هم خودت همه چي عاليه❤️🙏 ماهم خوووووبيم خداروشكر شيافم از امرو ...

انشالله که همه چیز خوب پیش میره نگران نباش عزيزم 

من فعلا استرادیول رو کم کردم از روزی سه تا شده دوتا 

من هماتوم دارم ولی دکتر گفت اگه ده روز لکه بینی نداشتی دوتا آمپول رو بکن یه آمپول یه شیاف 

البته منتظرم امروز برم دکتر پریناتولوژی ببینم این دکترم چی میگه و چه نظری داره 

آره آلائه جان منم اینو‌شنیده بودم‌که بعضیا هم زیر ده تا فولیکول دارن‌و‌هایپر میشن ، من امروز حالم به ...

عزیزم آب آوردن شکم به این معنی نیست که آب داخل شکم پر بشه.... 

آب از دیواره خارجی سلول وارد خود سلول میشه.... 

یعنی عملا سلولها آب میارن.... 

البته این برداشت منه.... 

چون علمش رو ندارم اما استنباطم از بحث هایپراستیمولیشن اینه باز دوستانی که علنش رو دارن بهتر میتونن کمک کنن.... 

عدم تعدال بین سدیم و پتاسیم داخل و خارج سلول ایجاد میشه.... 

سلولهای پروتئین میتونن به عنوان سد دفاعی عمل کنن و نذارن آب وارد سلول بشه.... 

برا همین میگن پروتئین بخورین چون سلولاش بزرگن و مانع نفوذ آب داخل سلول میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله که همه چیز خوب پیش میره نگران نباش عزيزم  من فعلا استرادیول رو کم کردم از روزی سه تا ش ...

منم استراديولام بعد قلب كم كرد هر ٥ روز يدونه اونا كه تموم شدن شياف رو كم كرد گفت هر يهفته كم كن كه من هر ده روز كم كردم توكل بخدداااا ان شالله كه خيره عزيزم