2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
میشه تگش کنین

داروخانه دکتر تشیدی کنار مرکز رویان تهران همیشه همه داروهارو داره 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر .هماتومت بهتر شده؟هماتوم بخاطر کار و وایسادن زیاده؟یابخاطر خود ای وی افه؟علائمش چیه لک بینی ...

من از روزی که آزمایش دادم مثبت شدم لکه بینی گرفتم رفتم سونو گفت هماتوم داری دیگه همچنان داشتم خونریزی و لکه بینی الان خداروشکر یک هفته ای ندارم 

نه ربطی به کار و... نداره 

من استراحت مطلق بودم ولی باز هماتوم داشتم 

اصولا بخاطر ای وی اف و سن بالا میگن 

و لانه گزینی هست 

آنا جون من روز دوشنبه که میشه ۱۳ انتقال میتونم سر کار برم.مثلا رانندگی میتونم بکنم؟

عزیزم جواب دادم.... 

بله عزیزم میتونی بری سر کار.... 

پشت فرمون نشستن من خیلیارو میشناسم تا اواخر بارداریشونم رانندگی کردن اما خوب چون کلا ریسک داره من شخصا ترجیح نمیدم.... 

اما اگه راننده محتاطی هستی و تایم زیادی پشت رل نیستی موردی نداره.... 

یعنی تایم طولانی تو ترافیک نمیمونی و خوش مسیره محل کارت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره خیلی تاثیر داره راستی فاطمه من فرتیل سی ام خیلی گشتم پیدا نکردم اما شرکتی و پیدا کرد دوستم تو ته ...

عه چه خوووب. خداروشکر. نه منم نمیدونم . میتونی ی کاری کنی لیست داروخانه ها رو بگیر از نت بعد یکی یکی زنگ بزن ببین کدوم داره. من از یکی از دوستان تو همین تاپیک گرفته بودم خارجیشو موقع انتقال. خدا خیرش بده خودش طبیعی نی نی دار شده بود استرادیول هاشو فرستاد برا من. فقط یکی دو ورقه ازشون مونده اگه خواستی ی قرار میذاریم میدم بهت یا ادرس بدی میفرستم برات. البته ببینم دقیق چند تاست بهت خبر میدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم 😍😍😍😍 مرسی یادمه چقدر امیدوار شدم وقتی مثبت شدی چقد بهم امیدواری دادی   باورم ...

انشالله بتات عالیه😍😍😍

منم فهمیدم مثبتی غافلگیر شدم یادم ب همین حرفت افتاد که گفتی اگه تو مثبت بشی من هم امیدوار میشم😍😍😍

خداروشکر که این روزای قشنگ رو زود تجربه کردی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها میگم چرا باید دوتا پری بگذره برای انتقال جدید؟ خوب نمیشه باهمون اولین پری سیکل رو شروع کرد؟ ...

خب بدن باید یه استراحت بکنه به حالت طبیعیش برگرده بااین حجم از امپول دارو کم میاره بدن ،یهو دیدی از یجا دیگه ادم میزنه بیرون 😁😂

نه عزیزم چه عصبانی .عذرخواهی میکنم اگه تند نویسی کردم.حلالم کن

نه عزیز دلم.... 

برا خودت گفتم وگرنه من قشنگ میدونم الان چه استرسی داری.... 

منظورم اینه وقتی میبینی چند نفر فکر کردن + شدی به ففال نیک بگیر.... 

به خودت انرژی + بده.... 

وگرنه فدات بشم من ازت ناراحت نیستم.... 

برات بهترین بهترینارو آرزو میکنم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینجوری خیلی خوبه یه وقتایی دوست داره یه چیزایی رو کسی نفهمه ولی همسرم نهاااایت تلاشش برای نگفتن خبر ...

یعنی ببین ب این مردا چقدر فشار میاد 😅😅که یهو فوران میشن 🤣وقتی فهمیدم دوقلوعه گفتم ب مامانت نمیگیا ب اون بگی همه میفهمن تا ک رسیدیم رفت خونه مامانش گفت 🤣🤣ولی خیلی تاکید کردیم هیچ‌کس نفهمه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خب بدن باید یه استراحت بکنه به حالت طبیعیش برگرده بااین حجم از امپول دارو کم میاره بدن ،یهو دیدی از ...

خدا بگم چیکارت نکنه  الهی خودش مثبتم کنه 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد