2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
برا من برای انتقالم از دو پریودی روزی ۴تا استرومارین ۱/۲۵داده تا حالا نخوردم و میخاستم ببینم چجوریه ...

براي منو استرومارين به شكل كمكي داده بود كه بعد انتقالم قطع كرد ان شالله كه باهمين دارو ضخامتتون بالا ميره بحق اين روز عزيز

نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

به بلاست و سه روزه نيست

ب انرژى مثبتيه ك بايد بفرستى

همينجا خيلى از بچه ها با جنين سه روزه مامان شدن

ب منم همين حرفارو ميزدن و مطمئن باش تا چيزى نباشه حرف نميزنن. نهايتش ميتونستن تو سكوت انتقال بدن اگر خداى نكرده ضعيف بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم خب واس تو بلاست بوده مال من که نبوده تازه فک کنم نخواستن من ناراحت شم میگفتن جنینت خوشگله😢

نه بابا چرا نخوان ناراحت شی اونا اینقدر هر روز اینکارو انجام میدن که زیاد براشون اهمیت نداره کسی ناراحت بشه یا نه حتما خوب بوده بد به دلت راه نده انشالله با همینا مامان دوقلوها میشی براشون انرژی مثبت بفرست ،انشالله خدا سورپرایزت میکنه و همه این ناراحتیا یادت میره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه سرم امین و اسید برای چیه کیا باید بزنم 

من متوجه نشدم! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دقيقااااا تازه بمن گفت خانم فلاني جنينات ضعيفناااا

چطورى؟ جوجه خوبه؟؟

پسر گلت چطوره؟

ميگم چرا براى من چيزو ك كم نكردن هيچ بيشترم كردن😄😄

ايتراديول روزى سه تا دارم امپول دوتا دوفاستونم دوتا بود كرد سه اا

بعد از سونوى اونهفته شيافم ك دوتا بود كرد سه تا

تقويتى و مولتى ويتامينم هنوز چيزى نداده

ازمايشم نفرستاده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نمیدونم تو چی شد جنین تشکیل شد؟

تخمکهای من کلا پوچ‌بودن زینب جان انگار این داروها به بدن من نمیسازه نمیدونم شایدم اگه داروی دیگه ای هم بود نتیجه همین بود 😢

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به بلاست و سه روزه نيست ب انرژى مثبتيه ك بايد بفرستى همينجا خيلى از بچه ها با جنين سه روزه مامان ش ...

دفعه قبل تو سکوت انتقال دادن ضعیف بودن و این بار با سونو انتقال دادن نمیدونم دگ

عزیزان الان از من لک یا میتونم بگم ترشح خبلی کمرنگ قهوه ای اومد

استراحت كن ان شاالله لانه گزينيه

بيشتر بچه ها لك داشتن توى انتقال و مثبتم شدن شكرخدا

یعنی هرکی میره آزمایش منم باهاش استرس میگیرم، بخدا انگار خودم آزمایش دادم همش چشمم به ساعت میمونه 🙈 ...

عزیزم ببین اگه دیدی مولتی ویتنامین یا هر چیزی که میخوری تهوع ایجاد میکنه یه مدت نخور.... 

چون اینکه از خوردن بیفتی یا همش بالا بیاری اذیت میشی.... 

نگران جوجه کوچولو هم نباش.... 

اون از عصاره وجودت هر جی لازم داره میگیره.... 

اصلا نگرانش نباش.... 

مهم الان خودتی.... 

کجدار مریز برو جلو چند روز دیگه تهوع خوب بشه جبران میکنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com