2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
والا دو سه روز تهوعم کمتر شده بود از وقتی این مولتی رو شروع کردم خیلییی شدید شد، حالا شاید اتفاقی هم ...

خواهرم همین بوداصلا نتونست یدونه قرص اهنم بخوره. به دکتر بگو شاید مدلشو عوض کنه بهتر بشی

خدایا شکرت
یعنی هرکی میره آزمایش منم باهاش استرس میگیرم، بخدا انگار خودم آزمایش دادم همش چشمم به ساعت میمونه 🙈 ...

عزز دلم سحر جان برو استراحت کن.بهش فکرنکن  

حاضر شد میام میگم.هرچی خیر ان شاءالله 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزز دلم سحر جان برو استراحت کن.بهش فکرنکن     حاضر شد میام میگم.هرچی خیر ان شاءالله

انشاالله که خیره مامان خانومی شدی رفت😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قرص استرادیول والرات ایرانی و قرص استرومارین واژینال عزیزم

محلا جان من متاسفانه قرص واژینال روم تاثیر نداشت البته برا من سیلدنافیل بود و چند روز بعد گوله گوله دفع میشد ازم نمیدونم چرا.

برا من اون سیکلی ک استرومارین داد ب جای استرادیول ضخامتم بالا رف حتی با استرادیول خارجی هم بالا نرفته بود ضخامتم.

راستی هیسترو شدی؟ اگه نشدی کاش پیشنهاد بدی من بعد دو سیکل کنسلی دویاره هیستروم کرد ک معلوم شد پولیپ داشتم . احتمال زیاد برداشتن اونم باعث بالا رفتن ضخامت شد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خواهرم همین بوداصلا نتونست یدونه قرص اهنم بخوره. به دکتر بگو شاید مدلشو عوض کنه بهتر بشی

چه بد واقعا ⁦☹️⁩ آره امروز بهش میگم ببینم چی میگه، ممنون از راهنماییت عزیزم 😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دخترا ان شاءالله ۴حاضرمیشه    

ان شااالله ک خوش خبر میااای عزیزم😍 وای دل تو دلم نیس تا جوابت اماده بشه زینب جون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام وققتون بخیر دیگه نمیخواستم مزاحمتون بشم اما صبح یه بی بی زدم یه خط افتاد ساعت ۳عصر ۷ تیر انتقال ...

بعضی وقت ها  دیر  لانه گزینی می کنن. برای همین من بی بی نزدم یسره رفتم آزمایش

خدایا شکرت
سلام فاطمه خوبی جونم امروز با صادق زاده نوبت داشتم برا درمان بلغمم گفتم درد زیر شکمم بهش بگم اما گفت ...

سلام عزیزم‌ ای جان. ان شاالله ک خیره. 

منم شکر خدا خوبم یهو از دیروز پریود شدم ۹ روز زودتر . فردا هم قراره مسافرت بریم . خوشحال بودم ک از مسافرت برگشتنی پریود میشم واقعا تو سفر سخته. شکر خدا بی حکمت نیس هیچ کارش

بچه ها احساس میکنم جای قلبم عوض شده اومده توگلوم  

به زور دارم باپسرم خونه سازی درست میکنم  

ناهارم که من حال ندارم  

همه هم میپرسن چی شد جواب  

مثلا به کسی نگفتیم.حتی خواجه حافظه میدونه چون هر روز برام تفال میگیره      

خدایا خودت دیگه جفت وجورش کن فدات  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم ممنونم همچنین بچه های خودت❤ من از دو ماه قبل هفته ای حداقل چهار روز حدود ۱ ساعت پیاده رو ...

مرسی از توضیحات کامل و خوبت . از همشون اسکرین شات گرفتم که به امید خدا شروع کنم . مرسی عزیزم . انشالله بسلامتی نی نی تونو بغل کنین و به جمعتون اضافه بشه . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
فاطمه جان اگه صادق زاده بهت دارو تجویز کرده ممکنه از اون هم باشه 

نه از اون فک نکنم باشه چون دوماهه دارم مصرف می کنم. دیروز ک تو عروسی خیلی سرپا بودم و..‌ بدددد کمردر گرفتم بعد ک اومدم تو ماشین نشستم قشنگ زد ب پهلو ها و زیر دلم جوری ک از درد میخواستم گریه کنم ‌. ازونورم بعضی مهمونا شام موندن مجبور بودم تا برگشت مون ب خونه سر پا باشم باز.

بعدم ک یک ساعت و خورده ای تو ماشین تا برسیم خونه... فک کنم همه اینا باهم باعث شد اینجوری بشه

الاجان الان پریودیت شروع شد؟ 

والا درد زیر دل ک دارم همچنان ولی هنوز سرویس نرفتم ببینم باز خونریزی دارم یا نه ولی بخاطر دلدردا و راهنمایی های دوستان اره فکر کنم.