2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
آره آلائه جان منم اینو‌شنیده بودم‌که بعضیا هم زیر ده تا فولیکول دارن‌و‌هایپر میشن ، من امروز حالم به ...

اااای جااانم عزیزم. اره واقعا. من روز اول حالم عالی بود از فرداش شدید دردا شروع شد و خونریزی پنجشنبه هم بود گفته بودم شنبه برم مرکز . دیدم نمیتونم تحمل کنم از تعطیلی جمعه هم میترسیدم زنگ زدم گفتن بیا سونو کنیم‌. رفتم گفتن هایپر شدم

ان شاالله که همین ی دونه برات میگیره و مامان میشی و از دست این دوا دکتر و.. راحت میشی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم😁😁😁ازکی تهوت شروع شد ؟فقط صبحا داری یادرطول روزم هست؟

فکر میکنم از اواخر هفته پنجم کم کم شروع شد. تا چند روز پیش در حالت عادی خیلی نداشتم فقط موقع غذا خوردن اذیت میشدم نمی‌تونستم غذا بخورم ولی الان چند روزه در حالت عادی هم تهوع دارم.

اتفاقا صبحا خیلی بهترم تنها وعده غذایی که میتونم بخورم صبحانه ست، از ظهر به بعد شروع میشه تهوع و بد غذاییم ⁦☹️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فردا میخام برم.. ولی من هنوز تصمیم. نگرفتم ک چیکار کنم... خ سخته تصمیم گیری تو این شرایط خیلـــــ ...

امیدوارم هرتصمیمی میگیری بهترین تصمیم باشه و پشیمون نشی بعدها☺️

واقعا؟

باور کن یعنی تا روز ۱۶بی بی نزدم چون کلا بهش اعتقاد ندارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم نمیدونم هایپری ب چی ربط داره ولی همیشه ب تعداد فولیکول نیس ‌. من ۷ تا داشتم ولی هایپر شدم

سلام فاطمه خوبی جونم امروز با صادق زاده نوبت داشتم برا درمان بلغمم گفتم درد زیر شکمم بهش بگم اما گفتم چه کاریه بذا جواب پاپ اسمیرم و بگیرم بعدا برم پیشش برا ۲۲وقت داد 

خودت در چه حالی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شما الان باردارین؟

متاسفانه نموند برام 🥺😔

فکر میکنم از اواخر هفته پنجم کم کم شروع شد. تا چند روز پیش در حالت عادی خیلی نداشتم فقط موقع غذا خور ...

ای وای انشاالله که زودتر خوب شی پودر زنجبیلم میگن خوبه تهو رو کم میکنه 

خدا دل همه رو شاد کنه

الهی آمین انشاالله بتای تپل برات بیاد و دلتو شاد کنه گل من

عزیزدلم ایشالا به زودی خبر مثبت شدن خودت 😘😘😘

قربوووونت برم عزیز دلم نمیدونی چقد خووووشحال شدم ولی دیشب انقددددد خسته بودم و روز پرکاری بود ک نتونستم خوب ابراز احساسات کنم و خوابم برد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم آره امکانش هست....  من خودمم ماه پیش بیست روزه پریود شدم....  مسافرت و خستگی و.... ...

ممنووونم ک جواب دادی آناجون❤️

ممنووونم ک جواب دادی آناجون❤️

فاطمه جان اگه صادق زاده بهت دارو تجویز کرده ممکنه از اون هم باشه 

سلام دوستم خوب هستین ؟ میشه منم راهنمایی کنید لطفا   تخمدان پلی کیستیک هستم و تحت درمان برای ...

عزیزم آب خیییییییلی بخور و پیاده روی داشته باش هر روز و تخم کدو تنبلم خیییلی خوبه

دخترا ان شاءالله ۴حاضرمیشه    

یعنی هرکی میره آزمایش منم باهاش استرس میگیرم، بخدا انگار خودم آزمایش دادم همش چشمم به ساعت میمونه 🙈🙈

احساس میکنم توی این مدت حداقل بیست سی باری انتقال دادم 😁😁🤣🤣

خوش خبر باشی بحق این روزهای عزیز 🤲🤲🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم