2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
سرچ کردم نوشته تاثیر زیاد هورمون پروژستون هم میتونه باشه نه مثل درد  پری. مثل حالت ....... &nb ...

سلام عزیزم تو مثبتی شک نکن منم تو خواب یه جور بد شدم انگار ا ر ض ا میشه آدم و مثبت شدم تو هم مثبتی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم فریناز جون نمیخوام امیدوار باشم اینجوری برام سختره لااقل اونو نادیده بگیرم بیخیال میشم ،آخه ...

عزیزم منم وقتی تعداد جنین هامو ک گفتن تا خونه گریه کردم

منم بهش امید نداشتم و شب اومدم زنگ زدم ب دوستم فقط گریه کردم

اون شماره ی بنده خدا رو از تو نت سرچ کرد داد استخاره برام گرفت ک خوب اومد منم توکل کردم ب خدا و حتی هروقت یهو دلم یجوری میشه یا ی اتفاق میفته استرس میگیرم برای جنینم یاد استخاره م میفتم

اما روز انتقال ماما اتاق عمل بهم گفت همه چیز خوب بود و ان شاالله ک میگیره

برای تو هم ان شاالله خدا همینجوری سوپرایزت میکنه

دلتو بده بخدا

از خودش بخواه واقعا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره کنار میام چاره ای نیست ،همه دوست دارن از تخمک خودشون باردار شن از سلامت بچه اشون مطمئن باشن ولی ...

مراكز سن كيفيت تخمكو بررسي ميكنن و در حد قد و رنگ پوست و چشم از خودت ميخان كه كدومو ميخاي

بيمارستان بهمن كه اينجوريه،

سلامت چي؟؟؟ كلااا ٩ ماه تو دل خودت پرورش پيدا ميكنه و بعدشم زير دست خودت بزرگ ميشه يسلوله كوچيكه  شباهتممم اگر نگرانشي بعضيااااشون كپ باباشون ميشن

تو حالت عاديم اين همه بچه هستن شبيه پدر و مادر نيستن مردم عقلشون بچشمشونه همون كه شكم قلبمتووو ببينن دهنشون بسته ميشه اصلااااا نگران ايناش نباااااش

سلام عزیزم تو مثبتی شک نکن منم تو خواب یه جور بد شدم انگار ا ر ض ا میشه آدم و مثبت شدم تو هم مثبتی

خدا از دهنت بشنوه  فردا روبگذرونم ان شاءالله به  شنبه برسیم

بچه ها من خیلی امید بستم به ایندفعه.همسرم عجیب امیدوارتر.البته من به روش نمیارم ولی اون  

تازه رفته هدیه خریده برای شنبه که جواب مثبت  

خدایا یعنی ما اینجوری منتظریم

دلت با ماباشه .روزی ما بشه.

من فقط میخام مثبت بشم اونوقت خدا ببینه من چیکار میکنم براش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مراكز سن كيفيت تخمكو بررسي ميكنن و در حد قد و رنگ پوست و چشم از خودت ميخان كه كدومو ميخاي بيمارستان ...

مردم اصلا برای من اهمیتی ندارن ، من از لحاظ سلامتی ، آزمایش ژنتیک و‌غیره ،کلا این بررسیهایی که قبل از  ای وی اف برامون انجام‌میدن رو‌میگم که برای اونا هم‌کاملشو انجام میدن یا نه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خدا از دهنت بشنوه  فردا روبه‌رویم ان شاءالله شنبه بچه ها من خیلی امید بستم به ایندفعه.همسرم عج ...

انشاالله مثبتی یعنی من یه جوری بدی تو خواب اینجور شدم درد امونمو برید دو روز بعد موعد آزمایشی بود مثبت شدم انشاالله مثبتی  برا دل همه ما منتظرا هم دعا کن.😍😍😍😍😍😋😋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا از دهنت بشنوه  فردا روبه‌رویم ان شاءالله شنبه بچه ها من خیلی امید بستم به ایندفعه.همسرم عج ...

انشالله مثبت میشی عزیزم ❤

طفلی شوهرا که هم خودشون اذیت میشن هم‌ناچارن به ما تسلی بدن 

ممنون که جواب دادی عزیزم.اخه همسرم تا دیروقت سرکار بود این چند روز ،گفت آخر هفته میرم میخرم.امروز هم ...

سلام دوستم کله پاچه بخور نوش جونت .ولی طبعش اصلا گرم نیست.نگران نباش.فقط بعدش اصلا هندونه یا کاسنی نخوری حالت بد میشه.گرمی بعدش بخاطر چرب بودنش نه طبعش.

اصلا ضرری نداره مفید هم هست.نوش جونت.  

مردم اصلا برای من اهمیتی ندارن ، من از لحاظ سلامتی ، آزمایش ژنتیک و‌غیره ،کلا این بررسیهایی که قبل ا ...

اونشووو نميدونم ولي از كيفيت تخمكاشون مطمينن كه كانديدشون ميكننولي ازمايش ژنتيك رو نميدونم.  ( دختر گفت من پيش دكتر مقدسي يا قدسي درست نميدونم  تعداددجنينام خيلي كم شد فقط شد ٥ تاااا كه شوهرم رفت اونجااا دعوا راه انداخت كه باز بكي ديگه رو برامون كانديد كردن ولي يك سوم پول رو فقط اينسري ازم گرفتن انگار حداقل ده دوازده جنين از كانديدايي كه معرفي ميكنن تشكيل ميشه يخانم بود گفت براي من ١٨ تااا شد اون خانم ميگفت براي من ١٢ تااا جنين

اونشووو نميدونم ولي از كيفيت تخمكاشون مطمينن كه كانديدشون ميكننولي ازمايش ژنتيك رو نميدونم.  ( ...

نمیدونم اطلاع دقیق ندارم ولی میدونم هر کی با اهدایی باردار شده هم راضی بوده هم نسبتا راحت

میگم معجزه جان هایپر بشم ۳ روزز اول معلوم میشه دیگه درسته ،یا اطلاعی نداری ،من دفعه قبل درد نداشتم الان درد دارم 

انشاالله مثبتی یعنی من یه جوری بدی تو خواب اینجور شدم درد امونمو برید دو روز بعد موعد آزمایشی بود مث ...

فدای دلاتون که بهم امید میدین دیگه بعد ۱۳سال امید دارم که  موعود منم رسیده ان شاءالله  با دعای شما.من هر روز به نیت همه بچه ها تاپیک وخانم گلای منتظر قرآن میخونم.

ان شاءالله تا پایان ختم قرآن از خدا هر روز براتون فرزند سالم وصالح طلب میکنم. واینکه پروسه این کارهای پزشکی برای همتون آسون وهموارباشه وباتوکل به خودش به نتیجه دلخواهتون برسید.

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود

هرچه خداخواست همان میشود

ولی خواست من خواست خدا ایندفعه یکی باشه