2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ایشالا خدا شما رو حفظ کنه .به سلامتی و شادی مادر بشین به حق قران 

مممنونم مهربونم از دعای قشنگت.

ان شاءالله شماهم به زودی این مراحل طی کنی به راحتی وبتونی لذت مادر شدن بچشی.

خدا هربنده ای یه جور امتحان میکنه

ماهم اینجور دوست داره دیگه.حتما توانش هم داده

ان شاءالله سربلند بشیم.مادربشیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فکر نکنم خودم بخوام ببرم چون اینجوری شرلیط خیلی سخت میشه خیلی باید گشت تا یکی پیدا کرد بعد آزمایشهار ...

هر مرکزی بری خودشون معرفی میکنن برای جنین اهدایی وخودشونم همه ازمایشات انجام میدن .

اول اینکه باید حتما شرایط دریافت داشته باشی.

دکتر نامه بده وتاکید کنه.

مراکز دولتی ممکنه بگن برو زوج بیار یا اصلا بعضی‌ها دوست دارن از اقوامشان بیارن.

مراکز دیگه تم خودشون یا زوج دارن یاجنین.

یکم کارای نامه ودادگاه داره وحکم .

بعدم میری وانجام میدی من دوستم ۱۰تا داشت اولی گذاشت دخترش الان بدنیا اومده شبیه خودش.

هیچ احدی به جز من نمیدونه.

اینقدر راضی همش دعام میکنه که روزی منم بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

النوا نمیدونم اونو ‌نپرسیدم  تقویتی خوردم رادیس جان ولی تاثیر نذاشته که

النوا قیمتش ۸۵۰۰ هست اگه بتونی استفاده کنی برای ماهایی که ذخیره مون پایین بهتر جواب میده ظاهرا ..چی بگم عزیزم 😔 منم سری قبل ویتامین زیاد مصرف کردم سه ماه تموم .ممکنه از سنمون باشه ولی اصلا ناامید نباش ما میتونیم .تمام تلاشمون رو میکنیم دیگه بعدا افسوس نخوریم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هر مرکزی بری خودشون معرفی میکنن برای جنین اهدایی وخودشونم همه ازمایشات انجام میدن . اول اینکه باید ...

من در مورد تخمک میخواستم بدونم‌ 

به خاطر اطلاعات کاملی که دادی ممنون ،تخمک اهدایی هم فکر کنم همین مدلی باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بیمه ات چیه؟ با بیمه یه مقدارشو‌برمیگردونن ،درست اطلاع ندارم ولی تا ۳ میلیونشو‌ شاید برگردونن، انشال ...

تامین اجتماعیه. توکل ب خدا

نگو قربونت برم. خدا داره رشدمون میده هر کی رو با یه مساله ای ما هم با بچه. ان شاالله روز ما هم میرسه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
النوا قیمتش ۸۵۰۰ هست اگه بتونی استفاده کنی برای ماهایی که ذخیره مون پایین بهتر جواب میده ظاهرا ..چی ...

آره به خاطر ذخیره کمه ،سنمون هم بالاست ولی یکمی هم‌زودتر یائسگی گرفتیم وگرنه ما فامیل داشتیم ۴۰ سال به بالا ازدواج کرد الان دوتا بچه داره 

فکر نکنم خودم بخوام ببرم چون اینجوری شرلیط خیلی سخت میشه خیلی باید گشت تا یکی پیدا کرد بعد آزمایشهار ...

درکنار تخمک اهدایی یه شانس دیگه هم به خودت با داروهای خارجی بده ..اصلا تخمک اهدایی بد نیست دوست خودم با تخمک اهدایی یه گل پسر داره 😍 خیلی هم بامزه است😍😍چشم و چراغ خونش و جیگری برای خودش .. ولی من برای خودم اصلا نمیتونم کنار بیام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من در مورد تخمک میخواستم بدونم‌  به خاطر اطلاعات کاملی که دادی ممنون ،تخمک اهدایی هم فکر کنم ه ...

تخمک اصلا دردسرنداره.خود مرکز یا کلینیک یا مطب که میری یه نفرخانم باشرایط که خودشون دارن.مثلا ازدواج کرده.بچه سالم داره.همسرش راضی یا متارکه.حودشون برات تمام ازمایشات کامل.گروه خونی و... انجام میدن .فقط شما پل داروهای پانکچر اون دهنده.هزینه پانکچر.ودستمزد دکتر رابط و..میدی هم بستگی به فرد یا کلینیک داره. کلش از ۵۰ تا۷۰ ممکنه بشه.

آره به خاطر ذخیره کمه ،سنمون هم بالاست ولی یکمی هم‌زودتر یائسگی گرفتیم وگرنه ما فامیل داشتیم ۴۰ سال ...

شما پریود نمیشی یا طول دوره مثل من کوتاه و کم حجمه؟

اصلاح سبک تاجیک رو انجام بده من گرفتم البته دقیق انجام نمیدم ولی می خوام ببینم چطور میشه از همون ماما که دوستم گفته بود و نتیجه گرفته بودن تو فولیکول غالب داشتن .. فقط برنامه اش رو گرفتم تو گروه نرفتم که مبادا اشنایی چیزی دربیاد 😂

تامین اجتماعیه. توکل ب خدا نگو قربونت برم. خدا داره رشدمون میده هر کی رو با یه مساله ای ما هم با بچ ...

تامین اجتماعی که دیگه خیلی خوبه زیاد تخفیف میدن نگران نباش ادامه بده فقط اولش باید پول رو‌کامل بریزید بعدا پس میدن 

خدا انقدر رشدداده از درون پیر شدم احساس میکنم دو هزار سال زندگی کردم اینقدر سخت گذشته بهم کاش مشکلمون رو‌حل کنه واقعا من ازش انتظار دارم چرا جوابمون رو‌نمیده

سلام عزیزان منم روز دهم انتقالم سینه دردام کلا رفته علائم پریودی خیلی کم زیر دلم حس میکنم فقط هر روز ...

سلام عزیزم انشاالله که الان مامان شدی وچندروزدیگه باجواب آزمایش مثبت خوشحالمون میکنی،زیادبه علائم توجه نکن البته که علائمت هم خیلی خوبه وجزوه علائم بارداریه

من در مورد تخمک میخواستم بدونم‌  به خاطر اطلاعات کاملی که دادی ممنون ،تخمک اهدایی هم فکر کنم ه ...

تو مرکزی که من میرم (مهزیار،اهواز).خود مرکز شخصی که تخمک اهدا می‌کنه رو معرفی میکنه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
ان اصلاح سبک تاجیک رو انجام بده من گرفتم البته دقیق انجام نمیدم ولی می خوام ببینم چطور میشه از همون ...

اونم خودشو‌مسخره کرده خیلی چیزای بدیهی رو‌میگه بیشتر اونا رو‌چندین ساله آدمایی تو شرایط ما رعایت میکنن دیگه ،من همشو‌نه ولی خیلیا رو‌ رعایت میکنم از فردا میرم هرچی پیتزا دلم میخواد میخورم چون دوست دارم هر چی ام تا حالا خوردم با عذاب وجدان خوردم حالا که چیزای مثبت روم‌تاثیر نداره لااقل هرکاری دلم‌میخواد انجام بدم😭😭😭😭😭😭😭