2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

فقط توکلم به خدا بود همیشه یکی از سوال های بقیه اینه که چطور میشه بین بچه ها انتخاب کرد  وای بچه ها اینا که میگ انگار دارم واسه خودم روضه میخونم بعد چندسال

قلبم درد گرفت  

من همیشه تو اون مدت که  این خواستمون شروع کردم از خداخواستم هر گز هرگز هرگز منوتو لحظه انتخاب قرار نده از صمیم قلبم آرزوم بود وهمین اتفاق افتاد

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام عزیزم میشه بگید اینجا چی نوشته؟ برای پانکچرم هست

عزیزم تعداد جنینات و چند سلولی بودنش و گریدش.... 

اول نوشته ۳ تا جنین داری.... 

بعد فکر کنم منظورش اینه دو روزه و ۸ سلولی اگه اشتباه نکنم.... 

بعدشم گریدشون آ هست یعنی در کل به نظرم خوبن جنینات.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینو به دکترگفتم،ولی اگه بازم اصرار به انتقال تازه داشت یعنی شانسم خیلی کم میشه؟ 🥲🥲

نه عزیزم من خیلی هارودیدم که باجنین تازه نتیجه گرفتن،اگه مشکلی نداری واوضاع جسمی خودت خوبه انتقال بده انشاالله که نتیجه میگیری

انشالله که هرچه زودتر پسرشماهم خوب میشه به لطف خدا...نگران نباش...ازاینکه امشب شانسی اومدم تاپیکت و ...

فدات عزیزم.... 

اینجا خونه خودتونه.... 

سالهاست چراغش رو این کنار هم بودنای بی ریا حفظ کرده امیدوارم پر از شادی بشه این خونه هر روزش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینا جنین هستن یا تخمک؟

امبریو یعنی جنین عزیزم.... 

تلفن زنگ خورد وگفت خانم.....یه نوزاد باشرایط شما تو شیرخوارگاه...... هست من   مررررررردم اون لحظه هنوزم میمرم براش.

راستی یادم رفت بگم وقتی شروع کردیم جفتمون دختر می‌خواستیم ولی باتوجه به اینکه همیشه مساله محرمیت دختر قابل حل تر هستش نظرمون عوض کردیم وگفتیم پسر باشه کل‌کل به سر باشه قند عسل باشه  

اصلا سردی نخوردم..طبعم هم گرمه دیگه پریود که شدم میرم برا شروع مجدد ولی هیچ گرمی تو پریود نمیخورم& ...

عزیزم اگه طبعت گرمه که زیاده روی تو خوردن گرمی همینطوریشم برات خوب نیست چه برسه تو دوران پریودی.... 

شما طبق روال عادیت برو.... 

تغذیه ای که سالها داری و برات مشکل ساز نبوده.... 

امان از این تقلیدهای کورکوراته که من خودمم کم ضررش رو ندیدم.... 

تو پیج دارم پستهامو مجدد مرور میکنم و لشتباهاتی که اون زمان انجام میدادم رو قشنگ دارم میبینم و مینویسم... 

همشم به خاطر تقلیدهای کورکورانه هستن اشتباهامون.... 

بدنها با هم فرق دارن... 

شرایط.... 

داروها.... 

فعلا نمیدونم بزار یه کم بری جلوتر

باشه باشه بریم به امید خدا😍😍😍🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

باهمسرم باچه حالی که تو آسمونا بودیم رسیدیم شیرخوارگاه

بچه ها نمیتونم حالمو وصف کنم وخیلی سریع دارم می‌گذرم

سخته لحظه دیدنش بر ای اولین بار.دیوونه کننده ترین لحظه عمرمون بود.

انگار در بهشت بازشده یه فرشته سفید سفید تپل بور چشم درشت داره میاد

منووهمسرم   

گفتیم خوش بحال پدرومادر  حالشون فرشته بود یه تیکه ماه 

خلاصه هلاک شدم

مامان رقیه جان فکر کنم دیدم که شما هم چله برداشتین منم بی زحمت تو لیستتون اضافه کنین 😍🙏🏻 ان شاالل ...

چشم عزیزم شما تو لیستم بودین انشاالله که امام زمان خودش پیش خدا شفاعتت می‌کنه و مادر میشی ..قربونت برم بخاطر دعای قشنگت 😍😍🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

اون فرشته مال ما بود از اول خلقت مال مابود وهست  

خیلی دردکشیدیم وسختی چه قبلش چه بعدش ولی همه زندگیمون نفسمون عمرمون برکت خونمون فقط به عشق پسرم همین وبس  دیووونشیم  پسرم زندگیمون شد دار وندارم شد برکت مون شد..

سلام عزیزدلم..گروه واتساپی یا تلگرامی ندارید؟؟؟ حیفه بخدا

عزیزم خونه اصلی ما اینجاست.... 

جدیدا تو اینستا یه پیجم زدیم که بتونیم اطلاعات رو سازماندهی شده تر اونجا منتقل کنیم برای دسترسی راحتتر.... 

البته خوب من یه کم تایمش رو ندارم و کم و بیش فرصت کنم تایم میذارم.....