2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
شب خوش دخترا البته سحرشده     نمازشباش جانمونن.توف به ریا       &nbs ...

زینب جان میگن خدا به اندازه صبرو دل ادم به انسان سختی میده .خیلی دلت و بزرگه و بی ریایی امیدوارم خدا یجوری سوپرایزت کنه که از خوشحالی اشک بریزی اشک شوق .دعاگوت هستیم هممون قشنگم 🥺😍❤️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شب خوش دخترا البته سحرشده     نمازشباش جانمونن.توف به ریا       &nbs ...

عزززززززيزم خداروشكر يپسر دسته گل دااااارين هسايه مادرشوهرم اينا هم چين كارو بزرگي رو كردن بعد١٥ سال بچه دار نشدن، دوسال  بعد از اوردن دختري دلبر، بحرمت دعاهاي اون بچه كه همش ميگفت خواهر و برادر ميخام طبيعي باردار شدن و يپسر دارن خداروشكر

ان شالله كه خدااااا دل هر سه تون روووو شاددكنه من اونموقع كه گفتي ٥ تايي يكم شك كردم😍😍😍ولي قصه شمااااااا قشنگتراز تصور من بود خدا شمارو براي هم حفظ كنه و دل هرسه تون ان شالله به زوووووودي زودي شاد بشه و با ببتاي عالي بياااااااااااااي💜🙏😍 

عزیرم خیلیا داشتن سوالت چیه؟ 

برا من برای بار اول انجام شد آنا جون..بعد از سه تا انتقال منفی 

خواستم بپرسم اصلا میشع بهش امیدوار بود یانهههه؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام معجزه جان خوبم ،تو‌ خوبی  نه ایندفعه اتفاقا استرس ندارم فقط نا امیدم فکر کنم چون ناامیدم ...

اينجووووري نكن دختر اين جا چند نفر فقط با يجنين مامان شدن

تعدادش به زينبم گفتم فقط يدلگرميه براي ادم چه بسااا باهمون تعداد زيادم نتيجه نگيرن خداشاهده يخانم بود ميگفت ٥ سري همش گريدaانتقال دادم منفي شدم همشم از يك پانكچر،بخاطر همين ميگن اشكال نداااااره استرس داشته بااااااشي چون پروسه اي وي اف اصلا نميشه بدون دلدمشغولي بااااااشه ولي اينكه نا اميد بشي نه توووووو داري تلاشت رو ميكني ان شالله خدااا دل تو وهمسرت رووو با همين پانكچر،باانتقال اولش شاد كنه 

برا من برای بار اول انجام شد آنا جون..بعد از سه تا انتقال منفی  خواستم بپرسم اصلا میشع بهش امی ...

سلام سلام مامان قشنگ خوووووبي؟؟؟

ان شالله١٣ روز ديگه با يبتااااااي عالي ميااااااي و دل پسرت شاد شاد ميشه به اميد خداااا

ميشه حول و هوش  عيد غدير نه؟؟؟ ان شالله امام علي حاجت دلت روووو بده🙏💋❤️

سلام سلام مامان قشنگ خوووووبي؟؟؟ ان شالله١٣ روز ديگه با يبتااااااي عالي ميااااااي و دل پسرت شاد شاد ...

سسلام مهربون جانم فدای تو دوستم 🤗🤗🤗💚💚

مرسی بابت دعای قشنگت🍀🍀🍀 

آره قربونت برم همون حول و هوش میشه ب امید خدا

انشاالله خدا برات فرشته هاتو نگه داره عزیز دلم😊😊🥰🥰

دوغ که بدتر فشار رو میندازه پایین نخور .یه کم اب قند بخور 

قندم بالاست،نمك خووووووردم شد١١ رو٦

مامانم اينا نداشتن بعدش همسرم همينو گفت خوب شد كه نداشتن

اخه مامانم فشار داره دكترش گفت بود دوغ نخور خيلي نمك داااارن 

سرهمون يادم بود🤦🏻‍♀️🥴

[QUOTE=243267292]براي ما تومركزمون انجام ميدن هميشه نه باباااا..اینجا انجام نمیدن برا همه...اگر سابقه ی دو یا سه تا منفی داشته باشی انجام میدن🥴🥴🥴

دیروز برا انتقال دکتر افلاطونیان نبووددد..دکتر کریم زاده انتقال داد🤕🤕🤕🙆‍♀️🙆‍♀️چقدر استرس گرفتم اون موقع

سسلام مهربون جانم فدای تو دوستم 🤗🤗🤗💚💚 مرسی بابت دعای قشنگت🍀🍀🍀  آره قربونت برم همون حو ...

قربووووونت برم ممنونم عزيزم💜👩‍❤️‍💋‍👩

ان شالله همه چي عالي پيش ميره

چندتا جوجه انتقال دادي؟ چندروزه؟

[QUOTE=243267292]براي ما تومركزمون انجام ميدن هميشه نه باباااا..اینجا انجام نمیدن برا همه...اگر سابق ...

جفتشووووونم معروفن من ٤سال پيش كه سرچ ميكردم ايماشونو شنيده بودم بيمارستان لاله تهرانم هم يكيش بود درسته؟؟من سر انتقال اولم دكترم خيلي تو اين كارا وارد نبود حتي سونو هم نكردن همينجور انتقال دادن🤣اصلا فكرتو مشغول اينا نكن

قربووووونت برم ممنونم عزيزم💜👩‍❤️‍💋‍👩 ان شالله همه چي عالي پيش ميره چندتا جوجه انتقا ...

الهی آمین با دعای شما دوستای مهربونم 

دو تا جنین سه روزه🥰😊

جفتشووووونم معروفن من ٤سال پيش كه سرچ ميكردم ايماشونو شنيده بودم بيمارستان لاله تهرانم هم يكيش بود د ...

آره دکتر کریم زاده استاد دکتر افلاطونیان هست..

خیلییی مسنه...مثل بابا بزرگ های مهربونه..خ گوگولی و نازه😍😍😄😄

آره دکتر افلاطونیان ی مدت بیمارستان لاله بودن

دیگه سپردم ب خدااا..امیدوارم حکمتش با موندن این فندق ها باشه و دل ماهم شاد بشه