2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
نه هیچی فقط گفتم خون ریزیم زیاده شیاف بکنین سه تا گفتن نمیشه اگه خونریزیت زیاده داروهات قطع کن

عزیزم پس با همون داروهات ادامه بده استراحت مطلق باش.... 

تا آز ندادی قطع نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قلبش تشکیل نشده باشه.. میشه ب دنیا نیوردش؟؟؟ 

خوب معلومه دیگه فلبش تشکیل نشه مجبوری سقط کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام

بچه ها زینب و رز امروز پانکچر داشتن؟

خبری نیست ازشون؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دقیقا همین طوره .من زمانی برای کیست اندو رفتم پیش دکتر حجت یزد بهم گفت این کیست ساده هست و هر کسی به ...

این آزهای تکمیلیه منه.... 

https://www.instagram.com/p/CfYfCVPIQEq/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

بچه ها کسی میتونه واسم سن بارداریم حساب کنه؟ ۱تیر جنین ۳ روزه انتقال دادم،آخرین پریودم هم ۱۳ خرداد ...

14+16+3= 33 روز

۴ هفته و ۵ روز

یه فرمول دیگه بود سن جنین با هفته انتقال جمع میکردن یه همچین چیزی بود

سن جنین موقع انتقال+دو هفته+از روز انتقال تا امروز

کسی زمان انتقال قرص استرومارین ۱/۲۵استفاده کرده ایا؟

عزیزم استرومارین قرص استروژن کنژوکه هست با استرادیول فرق میکنه من دوره قلبی ضخامت اندومتر بالا نمیرفت استرومارین روزی سه تا خوردم سریعتر بالا رفت بهتر از استرادیول هست

فک کنم ۱۴۹۰ بود اگه اشتباه نکنم

ممنون گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
منم از اول پریودهای بشدت دردناک دارم ک چند سالیه بهتر شدم. و همیشه قبل و بعد پریودم لک بینی دارم. ای ...

عزیزم من دردهای لگنی وحشتناک داشتم.... 

برا من لگنم درگیر بود.... 

کلدوساک خلفی و یوتروسارال و.... 

یادمه بهم بعد عمل دگترم گفت چون به عصب ساکرال نزدیک بوده دردات خیلی غیر قابل تحمل بوده.... 

بهم گفتن یه کم دیگه پیشرفت میکرد روده هامم درگیر میشدن.... 

بچه ها یه شماره بود گفتین زنگ میزنین میپرسین واسه داروها بهت میگه چ داروخونه ای داروی ک میخاد هست یا ...

1490 بود نمیدونم دیگه شماره دیگه هم هست یا نه.... 

سلام دوستان مطب بودم امروز دارو بهم دادن که اگه صخامت اندمتر اوکی شد انتقال کنن واسم بحق این روزا من را از دعای خیرتون محروم نکیند که من هم مامان شم بعد هفت سال چی توصیه میکنید بخورم یانخورم چکارا انجام بدم و...

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بله پیجشون رو دیدم من بعد از اون سونو دو سه بار دیگم سونو انجام دادم ولی همشون خوب بودن میشه بفرمای ...

من کلینیک آندومتریوز ابن سینا میرفتم..... 

بله پیجشون رو دیدم من بعد از اون سونو دو سه بار دیگم سونو انجام دادم ولی همشون خوب بودن میشه بفرمای ...

والا کلا مرکز خوبیه من که درمان شدم.... 

خیلیام دیدم درمان شدن.... 

سلام دوستای عزیزم‌یه سوال داشتم. ببخشیدا عذر میخوام  که‌ میگم، واژنم‌ بقدری ت ن گ شده که بزور ش ...

عزیزم طبیعیه.... 

یعنی به نظر من طبیعیه.... 

اما باز میتونی با دکترت مطرح کنی....