2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهییی به حق فاطمه ی زهراااا خدا دلت رو شاااد کنه دوستمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚 من دلم روشنه میری و همه چ ...

قربون دلت برم  انشاالله خدا از زبونت بشنوه..به علایم فکر نکن منم هیچ علایمی نداشتم نی نی ها جاشون امن و دارن رشد می‌کنن خیالت راحت باشه .. انشاالله خدا خودش دلت رو شاد می‌کنه و انتظارت این ماه تموم میشه میای قاطی مامانا🤲🤲🤲🤲😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

مبارک باشه عزیزم انشالله که سفت و محکم به دلت میچسبن و یه بارداری عالی داشته باشی 

التماس دعا دارم به همه دوستان🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمنا جان قربونت برم من ۱۸ ماهه تو سیکلم 😅همش کنسل میشه حالا دکتر یه کارایی داره برام میکنه دعا ...

نیلو جان انشاالله این بار همه چیز عالی برات پیش می‌ره و مامان دوقلوها میشی قربونت برم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خانم ها بنظرتون با وجود لکه بینی و دفع لخته جزئی آیا سرکلاژ میکنن؟ اگه سرکلاژ کنن دیگه خون نمیتونه خ ...

سلام عزیزم سرکلاژ ربط به خون و لخته نداره از جنین محافطت میکنه

فدای دل مهربونت مرسی که‌ با دل پاکت واسم‌دعا میکنی عزیزدلم ایشالا جفتمون بسلامتی بغل‌بگیریم‌نی‌نی‌ها ...

انشاالله قربونت برم 🤲🤲🤲

بچه هاااااااا جنسیت بچه من مشخص شد دختره 😍😍😍 همسرم خواب دیده 😁 میگه شکککک نکن صد در صد ...

عزیزم ای جان مطمئن باش دختره ب دلش افتاده سحر جان میگم یه تست هست با گردنبند میذاری رو نبضت خودش تکون میخوره بعداگه دایره وار تکون خورد دختره اگر خط خطی  پسره 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
من ی مقدار عفونت گرفتم ب خاطر این سونو های پشت هم و داروهای هورمونی 

بعد پانکچر خودشون آنتی بیوتیک ‌میدن خوب میشه 

من میترسم تخمکهام آزاد شده باشه الان چون وقتی ترسیدم پله هارو چندتا یکی کردم رفتم پایین 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به حق پنج تن آل عبا که زهرا گلی سر سفره هفت سین ۱۴۰۲ بغلته عزیزم

انشاالله مامان ماهک عزیزم قربونت برم همش برام دعای خیر می‌کنی همیشه در پناه خدا باشین و خودش مواظبتون باشه 😍🤲🤲🤲

بعد پانکچر خودشون آنتی بیوتیک ‌میدن خوب میشه  من میترسم تخمکهام آزاد شده باشه الان چون وقتی تر ...

تخمک ربط ب این چیزا نداره عزیزم تا زمانش نرسه و رشد نداشته باشه ازاد نمیشه

بعد پانکچر خودشون آنتی بیوتیک ‌میدن خوب میشه  من میترسم تخمکهام آزاد شده باشه الان چون وقتی تر ...

نه عزیزم مگه الکیه اونا خودشون میدونن بعد زدن امپول چند ساعت بعد ازاد میشه که میگن بیا 

من الان‌ یه اتفاقی افتاد خیلی ترسیدم تخمکهام چیزیش نمیشه ؟😔

نه عزیزم چیزیشون نشده.... 

نهایت رفتن اون جا قایم شدن خانوم دکتر پیدا شون میکنه و سک سک میکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com