2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046072 بازدید | 684498 پست
عزیزم این فوبیای گرم چیه به جون همه افتاده؟  عزیزم گرمم باشه قاعده آور تیست که....  یا ا ...

ب نظر من هیج ماده غذایی نمیتونه باعث سقط بشع مگه الکیه😂مگر اینکه از حد و تعادل خارج بشه نباید خیلی حساس بشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سحر جون مبارکتون باشه خداااا چه مامان مهربونی میشی منم عاشق دخترم از الان گفتم اگه دختر دار بشم ...

ای جانمممم عزیزمممم.

ممنونم مهربونممم، الهی که همون جنسیتی که دوست داری خدا بهتون عطا کنه و حسابی خیرشو ببینید و عروس و دامادشون کنید 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم تمنا جان شکر خوبم خواهر فقط تو برزخم سونو برم ببینم چی میگه ..خودت خوبی به خودت و نی نی ه ...

الهییی به حق فاطمه ی زهراااا خدا دلت رو شاااد کنه دوستمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚

من دلم روشنه میری و همه چی عالیهههه...😍😍😍

منن الهی شکر میگذرونیم..بدون هیچ علامتی..😅

مثل سه تا انتقال قبلیمم..انگار نه انگار..

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ای جانمممم عزیزمممم، منم دلم واسه همین چیزاش ضعفففف میره، الهی که شمام مثبتی عزیز دلمممم ⁦❤️⁩🤲

سسحر جانمممم..خدا فرشته تو برات نگه داره دوستم🤗🤗🤗

دختراااا عشققققن ..عشق..🤩🤩🤩😍😍😍

انشاالله خوشبختی و عاقبت بخیری شو ببینی💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ب نظر من هیج ماده غذایی نمیتونه باعث سقط بشع مگه الکیه😂مگر اینکه از حد و تعادل خارج بشه نباید خیلی ...

دقیقا برا همینه دکترا میگن برنامه غذایی عادیتون به غیر قاعده آورا.... 

من تا حالا نشنیدم دکترا بگن به غیر گرمیجات.... 

فقط و فقط میگن به غیر قاعده آورا..... 

کی با خوردن جعفری و پونه به خونریزی افتاده اینا وقتی ممکنه که حجم زیادی خورده بشه.... 

مثلا من زرشک پلو میخوردم... 

تو غداهام زعفرون میزدم.... 

اش میخوردم.... 

قورمه سبزی.... 

ابگوشت.... 

تنها قانون اینه چیز جدید نخورین.... 

مطابق روال عادیتون که بدنتون باهاش اوکیه بخورین.... 

افراط و تفریط نکنین.... 

سالم بخورین.... 

بدون نگهدارنده باشه... 

کنسرو و تن و این چیزا ممنوع.... 

قاعده اور نخورین.... 

تخم مرغ و گوشت خام یبا کم پخته شده نخورین.... 

مغز و جیگر و این چیزارو نخورین.... 

در این حد.... 

وگرنه مثلا من خودم نزدیک ۷ هفته بودم فهمیدم باردارم.... 

یا متلا زی زی جون 19-20 هفته.... 

تو این مدت حتی دقت نکردیم چیا میخوریم چیا نمیخوریم.... 

من بارداری اولم خیلی میترسیدم حتی یادمه دو تا میکروی اول خیلی تحت تاثیر این حرفها بودم و بیشترم اشتباه میکردم.... 

اما متطقی که فکر کنیم میبینیم اصلا منطقی نیست این افراط و تفریطها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

مباااارک باشه عزیزم🥰🥰🥰🥰خداروشکر عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام مامانی ممنون میشه بگی چند گرم ژل داخل عسل ریختی و برای مصرف  چند روزت کافی بود؟ بعد میگی ...

ده گرم ژل رویال بود ک خوردم  البته با عسل مخلوط قبل پانکچر اطلاعی نداشتم ولی قبل انتقال دو سه ماه هر روز ناشتا یه ق مربا خوری میخوردم  هنوزم از ژل مونده منتها تو بارداری نباید خورداگه بتونی قبل پانکچر بخوری ک عالیه برا تخمکات ب همسرت هم بدی زودتر تموم میشه 

من قشنگ تاثیرشو تو بدنم میدیدم مثلا گوارشم افتضاح بود خیلی خوب شده بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سسحر جانمممم..خدا فرشته تو برات نگه داره دوستم🤗🤗🤗 دختراااا عشققققن ..عشق..🤩🤩🤩😍😍😍 انشاالله ...

ممنووونممم عزیزممم، الهی که حاجت روا بشی گلم 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نیلو جان سلام خوبی عزیزم  نرفتین تو سیکل؟؟؟

تمنا جان قربونت برم من ۱۸ ماهه تو سیکلم 😅همش کنسل میشه

حالا دکتر یه کارایی داره برام میکنه دعا کن جواب بگیرم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو جان سلام خوبی عزیزم  نرفتین تو سیکل؟؟؟

منتظر خبر خوشت هستم

تو دعاهاتون منو فراموش نکنید

ممنونم

بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

عزیزم مامان شدنت مبارک باشه 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️