2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
خانم گل خدا سالم و صالح نصیبت کنه

قربووونت برم عزیزم. ❤️❤️❤️

ان شاالله برا همه منتظرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز دوم‌انتقال درد خییییییلی شدید پری. روز شوم‌یه لک‌بینی جزیی. بعضی روزا اصلا هیچ‌علایمی‌نداشتم‌بعض ...

ن

مبارکه عزیزم،ایشالله بارداری خوبی ددشته باشی،وسالم بغلش کنی،انتقالت چندمت بود؟وپیش کدوم دکترانجام دادی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای یک ماه معمولا میگن ۳۰ گرم کافیه  ولی شنیدم اگه قاطی عسل طبیعی بشه زمان بیشتری هم میبره مصر ...

خییلی ممنونم ک جواب دادی گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

وای الهییییییی شکرت خدایاااا😍😍😍😍😍🥺🤗🤗🤗💚💚💚💚

چشم و دلت روووشن مامان خانمی 

مبااااارکهههه مبااااارکهههه 

روزی تک تک بچه های تایپیک باشه انشالله☘️☘️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونممم .ان‌‌ شالله هشت ماه باقی مونده رو به راحتی پشت سر بذاری😘😍 ان‌‌ شالله  من ۲۵ تیر با ...

عزیززمممم منم ۲۵ آزمانش دارم💚

خدا دلت رو شاااد کنه دوستم

من خونریزیم بیشتر شذ شیافم کردم سه تا میدونم منفیم اگه داروها نبود پریود میشدم 

خخواهش میکنم ناامید نباش دوستم

اینجا خیلیاااا بودن با خونریزی شدید و الان فرشته هاشون بغلشون

کی باید آزمایش بدی؟؟

@mysahar    

عزیزم درست و غلطش رو نمیدونم اما طبق برداشت من یه جورابی محیط بارداری رو برا جنین شبیه سازی میکنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها باروم‌نمیشه به لطف‌خدا بااااردارم بتام ۴۱۱😭😭😭 خدایا ممنونم‌ازت دل همه‌منتظرارو تو این جمع ...

به به خیییییلی مباااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر😍

خدایا شکرت هزار بارشکرت مبارکه مامان گلم  بهترین روزها نصیب دل مهربونتون.قطعا خدانظرکرده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه هاااااااا جنسیت بچه من مشخص شد دختره 😍😍😍 همسرم خواب دیده 😁 میگه شکککک نکن صد در صد ...

عزیزززززم😁. خدا حفظش کنه براتون😍😍😍😍😍

بچه هاااااااا جنسیت بچه من مشخص شد دختره 😍😍😍 همسرم خواب دیده 😁 میگه شکککک نکن صد در صد ...

جان دل دخترگلی  عروسش کنی مامان ماه ومهربون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد