2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من ۴ سال و نیمه عروسی کردم..یه سال بعد عروسی بچه می خواستیم..سه سال و نیم درگیر دکتر رفتن بودم..

عزیزم برای نازایی پیش کدوم دکتر رفتین؟ تهران هستین؟ میشه دکتر نازایی خوب تهران معرفی کنین

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند گرم لازمه بگیریم؟

برای یک ماه معمولا میگن ۳۰ گرم کافیه  ولی شنیدم اگه قاطی عسل طبیعی بشه زمان بیشتری هم میبره مصرفش 

حالا من نمی دونم کدوم مدلی مصرف بشه بهتره شاید ب احتمال زیاد ژل رویال بگیرم با گرده گل و عسل طبیعی مخلوط کنم 

پیر ایرانی گرده گل رو کیلویی ۳۵۰ میگه 

وقتی بهش میگم ازمایش قاطی میکنه میگه اصلا بچه نمیخوام  انگار فحشش میدم میگم ازمایش بده با اینکه ...

عزیزم من ۶ سال اسیر همین دارو و امپولا شدم هربارم همسرم ازمایش میداد دکترا میگفتن مشکلی نداره و هرچی دارو امپول بود بهم میدادن تا اینکه بطور خیلی اتفاقی رفتیم پیش اورولوژ و معاینه کرد همسرم واریکوسل گرید ۳ داشت و فوری دستور عمل داد و قبلش فرستاد مرکز ناباروری برای ازمایش اسپرم که دیدیم داغونه ما قبلش همین ازمایشگاهای معمولی ازمایش میدادیم. بعد اونم دوسال بازم سختی و گرفتاری تا رسیدیم به ای وی اف. انشالله باردار میشی همین ماه.. منظورم این هستش حتما از طرف شوهرتم مطمئن شو 

خداياشكرت....❤️ 
حتماااااا بيادتيم💋ان شالله دوهفته ديگه مياي ميگه بچه هااااااا فسقليم همه چيش عاليه و قلبشم ديدم😍

خداروشکر عزیزم...انشالله سالم بیادبغلت

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
عزیزم برای نازایی پیش کدوم دکتر رفتین؟ تهران هستین؟ میشه دکتر نازایی خوب تهران معرفی کنین

عزیزم من اهوازم.پیش دکترای همین جا رفتم.

از تهران دقیق اطلاع ندارم ولی بچه های اینجا که از تهران مثبت شدن معمولا مرکز مام، یا دکتر اسرافیلی و دکتر رزاقی بودند.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

عزیزم دکتر اقصی مرد هستن اما بسیار عالی هستن

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
موعد ازمايش دوستان 🥰 مهر واره و سميرا ٤ / ١٥ مارشمالو٤ / ١٩ آيلين جان ( سحر ...

الهی آمین خدا ازدهنتون بشنوه🤲🏻