2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
گفت هپارین نزنم

برات هپارین رو قطع کردن پس دیگه پروژسترون رو اضافه نکن گام به گام پیش میرن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به خودت استرس نده....  برا ماها که تعداد جنین بیشتر از یکیه خیلی رو رشد بتا نمیشه حساب ک ...

ممنون آنا جون انشاالله که اونطوری که میگین بشه منم امیدم بخداست برام بازم معجزه کنه ..زنگ زدم دکتر گفت نمی‌خواد تکرار کنی وقت سونو که داده اونموقع میرم به امید خدا ..خیلی التماس دعا دارم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به احتمال خیلی زیاد دو تا بودن یکی متوقف شده. برای اینکه خیالت راحت بشه ۴۸ ساعت بعد مجدد تکرار ...

انشاالله آنا جون برام دعا کن تا روز سونو خبرهای خوبی بشنوم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نگران نباش قربونت برم چیزی نیست بتای ۹۹۰ عالیه مطمئن باش یه جنین قوی داری حتما اول دو تا بوده الان ...

قربون برم فرزی جون انشاالله خدا از زبونت بشنوه آره وقت سونو نوشته اونموقع میرم انشاالله که خدا بازم بر من منت بزاره و شامل لطفش بشم التماس دعا دارم با نی نی تودلیت سر نماز یادم کن فدات شم

ممنونم عزیزدلم خیلی لطف کردی خدا ازدهنت بشنوه انشالله😘🥰🤲🏻🤲🏻

عزیزم امروز از طرف شما زیارت آل یاسین خوندم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان هدیه کردم انشاءالله فردا با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی 🤲

امروز نیومد خبری بده    

اومدم زینب جون قربونت برم به فکرمی نرفتم آزمایش بدم همش استرس میده دکترم گفت بمون وقت سونو برو بده دیگ نرفتم منتظرم خدا برام معجزه کنه بازم

عزیزم امروز از طرف شما زیارت آل یاسین خوندم برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان هدیه کردم انشاءالله فرد ...

ممنون مامان رقیه مهربونم ..انشالله تودلی شما هم سالم بیاد بغلتون ..🤲🏻🤲🏻خداازدهنتون بشنوه♥️😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
الهی قربونش برم🥰،خداحفظش کنه براتون،خداروشکرکه حالش خوبه،شماهم خونریزیتون زیادبود؟

زهرا جون خداروشکر رفتی ساک دیدی انشاالله صدای قلبش هم می‌شنوی ..فقط استراحت مطلق کن که انشاالله لکه بینیت هم برطرف شه

منم آنوکسااستفاده میکنم،امروزپرسیدم قطع کنم گفتن نه ادامه بده مصرفشو

عزیزم معمولا گام به گام میرن جلو.... 

که اگه حذف یا زیاد کردن یکیش جواب داد همونطوری ادامه بدن... 

طبق دستور دکترت جلو برو... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از مامان رقیه چخبر؟

ممنون شروین جان دیگ آزمایش نرفتم موندم همون وقت سونو برم سونو بدم امیدوارم خدا برام معجزه کنه..خیلی التماس دعا دارم با تودلیت سرنمازت منم یاد کن 

ممنون مهراوه جون انشاالله خدا دلت رو شاد کنه و فردا با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی ..دوستان عزیزم م ...

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم😍 مطمین باش خدا دل بنده شو نمیشکنه.. حالا که بعد اینهمه سال باردار شدی و معجزه شده پس‌خواست خدا بوده و واست‌ میمونه انشاله. اینجا که خیلی از بچه های با تجربه گفتن مشکلی نداری پس‌ بد بدلت راه نده توکل کن بخدا ایشالا که صدای قلبشو میشنوی بزودی😍

بچه ها جواب آزمایش من منفی شد😭

پروانه جان برات خیلی دعا کرده بودم انشاالله خدا در حقت معجزه کنه و قبل اینکه دنبال شروع دوباره باشی خودت طبیعی مادر شی 

غذاهات چطوریه که هم ورم داری و هم قند؟

راستش بیشتر کیک بود و بستنی.اما قندم بالا رفت دیگه قطعش کردم.خودت خوبی نی نی خوبه.تو دقیق ۲روز از من جلوتری من ۱۳دی انتقال دادم جنین ۳روزه شما ۱۳دی ۵روزه.من دقیق. ۲۸هفته و ۵روز بودم وزنش۱/۲۳۰بود

زنگ زدم ورسیدم انا جان گفتن خود دکترت تاکید کرد بعد مثبت شدن بزن

پس عزیزم خیالت راحت باشه....