2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام شمام خونریزی داشتین تو انتقالتون

من اونقدر شدید خونریزی کردم نمی تونستم تکون بخورم. همینطور ازم خون می اومد. دکترم گفت سریع دو امپول بزن که زدم جلو خونریزی رو گرفت فرداش رفتم مطب ۳ تا شیاف با یه امپول بهم اضافه کرد. قبلش فقط  یه آمپول داشتم. تادو ماه لک داشتم تا هماتوم از بین رفت . انوکسا و اسپرین هم تا ۱ ماه قطع بود. استراحت مطلق هم شدم بعدش. 

خدایا شکرت
به تو‌سه پودر و‌یک‌ونیم‌آب گفتن ؟ پس حتما داروخونه هم‌درست‌گفته دیگه‌‌ آب رو باید نصف پودر بزنیم‌ دی ...

اره عزیزم سه پودر سه اب داده گفته دکتر سه پوذر با یک و نیم اب 

حتما هر پودر نیم ابه که ب توام دو پودر با به اب داده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم نرفتم هنوز😚😚 مورفو همسرت چنده؟

مورفو صفر بود اینبار زده یک ،وضعیت اسپرممون زیاد خوب نیست ،برا شما اسپرم ضعیفه ؟ 

پانکچرت کیه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
آخه آبش خیلی فرق میکنه چقدر باشه ؟ چون موادش همه میره بدن دیگه آبم آبه مقطره چی بگم واللا روش‌ننوشت ...

حتما یه فرقی داره دستور خاص میدن دیگه. تو دفترچه نوشته نیست یا برگه ایی ندادن توضیح داشته باشه

خدایا شکرت
مورفو صفر بود اینبار زده یک ،وضعیت اسپرممون زیاد خوب نیست ،برا شما اسپرم ضعیفه ؟  پانکچرت کیه ...

مورفو همسر من دو بود اما سرعت اکی نبود این بار تو ازمایش جدید مورفو شد یک ولی سرعت با فاکتور رویان یکی شد ینی لب مرز 

پنج شنبه عزیزم 

روش نوشته دوتا رو‌باهم بزنید ، من نمیدونستم یک آب مقطر استفاده کنم یا دوتا ،از داروخونه ای که‌گرفته ...

خو پس همینو استفاده کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه هاا این دستور امپول ازاد سازی منه ببینین  ینی این سه تا پودر رو با ی دونه و نصف ...

عزیزم خوب هر پودر یه آب کنارش داره.... 

شما بر اساس تجویز دکتر باید تزریق کنی.... 

جالبه شما سه پودر و 1/5 آب دارین.... 

کجا تحت درمانین البته اگه دوست دارین بگین.... 

چه قدر بعد تزریق هاش سی جا ها گفتن وقت پانکچره؟ 

همون 36 ساعت؟ 

عزیرم از سوالام فکر نکنی چیز انرمالیه ها.... 

به خاطر اینکه جالبه برام میپرسم یعنی فکر نکنی اشتباهی در کاره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زهرا جون خداروشکر رفتی ساک دیدی انشاالله صدای قلبش هم می‌شنوی ..فقط استراحت مطلق کن که انشاالله لکه ...

قربونت عزیزم،آره ازصبح همش درازکشیده ام،دعاکن برام،انشاالله که دل شماهم باشنیدن صدای قلب نینی شادبشه