2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب چیارو بررسی کردن؟  ۶ ماهگی سقط کردی جنین رو بررسی کردن؟ ازمایشهای ایمنی و انعقادیو ...

هیچ کاری دکترا برام نکردن .فقط سونو تخمدان .آزمایشات الکی .همرو میگن سالم .شوهرم سالم ....آزمایش انعقادی تا حالا هیچ دکتری بهم نگفته .دفعه قبل ای وی اف کردم شش ماهگی بخاطر دهانه رحم باز شد و کیسه آب یکیشون پاره شد.

عزیزم خوب چیارو بررسی کردن؟  ۶ ماهگی سقط کردی جنین رو بررسی کردن؟ ازمایشهای ایمنی و انعقادیو ...

میدونید خانم آنا من همه کار کردم دکترا هم میگن تو اگه آمریکا هم بری برات کاری انجام نمی‌دن چون نازاییت ناشناخته .می‌دونم الان اگه این حرف بزنم همه میگن چرته و الکیه .خودمم اعتقاد ندارم .ولی می‌دونم منو شکم بند کردن .صد تا سید رفتم همه همینو گفتن .چندتا دعا پیدا کردم .....بخدا موندم دیگه نه جنینی دارم که دل خوش باشم نه راهی ....

والا چی بگم....  برا ذخیره یک سینال تجویز کردن....  سینال همینطوریشم برا خیلیا جواب نداد ...

بنده خدا گناه داره خیلی . میخواد دیگه بره ب آی وی اف گفته دیگه ب دکتر میگم دیگه سینال بهم نده . شما خیلییی تخصص دارین بهم ب دکتر خودش بهش بگه ک چ داروهایی بهش بده ؟ چ آمپول هایی بهتره براش ؟ گفتش ک عصر میخواد بره دوباره دکتر گفت براش آزمایش بنویسه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انا جونم دستم دامن من لکه بینیم زیاد شده امروز لخته اومد ازم خیلی درد پریودی دارم 

عزیزم من خودم خونریزی داشتم یعنی لک نبود... 

دوستم تا ماه ۶ خونریزی داشت.... 

به قول خودش گالن گالن ازش خون میرفت.... 

یکی از دوستام که طبیعیم باردار شده بود میگفت خونریزیش در حدی بوده پشت رل نشسته بوده کلاانقدر خونریزیش شدید بوده که خون کف ماشین ریخته بوده.... 

حالا با این اوصاف بیخودی به خودتون استرس ندین.... 

ببینین یه چیزی بگم گوشی دستتون بیاد.... 

بدترین حالت اینه دور از جون منفی بشه یا سقط بشه درسته؟؟؟؟ 

اما فرض رو بر این بذارین نه منفی میشه نه سقط!!!! 

اما این استرسها و حرکات عجولانه شما کار رو خراب کنه!!!! 

اون موقع خودتون رو میتونین ببخشین؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها پروانه تست داد؟   خبری نیست    

بله عزیرم متاسفانه منفی شد

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پیاده روی، اب زیاد اینا اولین و مهمترینشونه....  بعدشم داروهای تجویزی دکترت.....

این ک میگن ی آمپولی هست ک تو واژن تزریق میشه برا ًخامت نمیدونین ک اسمش چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فدات شم ایشالا خدا واست  معجزه میکنه‌  امام‌جواد که ازش حاجت گرفتی دستتو میگیره تو فقط نگر ...

ممنون مهراوه جون انشاالله خدا دلت رو شاد کنه و فردا با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی ..دوستان عزیزم مرسی که حالم پرسیدید دیروز و دیشب که انگار مرده بود پیش خواهرام گریه نکردم ولی وقتی همسرم اومد خودم نتونستم نگه دارم و بیچاره همسرم که هنوز طوری نشده بهم دلداری داد آخر سر هم اونم با من نشست دوتایی گریه کردیم و گفتیم خدا رحیم انشاالله که بهمون نظر می‌کنه منم دیگ صبح نرفتم آزمایش بدم گفتم به خدا سپردم داد شکر نداد هم که نمیشه بزور گرفت هر چی مصلحتمون باشه ..از صبح یکم آرومترم ..بازم التماس دعا دارم از همتون سرنمازاتون

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم نگران نباش، همین نگرانی و استرس برات و برای تو دلیت بده عزیزم شما دو قلو باردار بودی و احتمال ...

ممنون مامان محمد عزیز انشاالله خدا از زبونت بشنوه ..قربون دلت برم ..خدا به بزرگی خودش دلت رو شاد کنه خواهر..التماس دعا دارم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
امروزرفتم گفتن داروهاتو به همون صورت قبل استفاده کن،روزی یک آمپول میزنم،به نظرتون امروزدوتاباهم بزنم

عزیزم هر جوری گفتن اون کارو بکن.... 

مثلا من دو تا آمپول داشتم فقط دو تا شیاف اضافه کرد.... 

برا یکی یه دونه شیاف اضافه میکنن.... 

بذا یکی یه دونه آمپول داره مثلا یه شیاف یا یه آمپول اضافه میکنن... 

اصلا سر خود کاری نکن.... 

اینطور نیست که دو تا امروز بزنی تموم بشه.... 

باید هر چی اضافه میکنی ادامه بدی.... 

وگرنه برعکس عمل میکنه....