2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون مامان رقیه مهربونم ..انشالله تودلی شما هم سالم بیاد بغلتون ..🤲🏻🤲🏻خداازدهنتون بشنوه♥️😘

انشاالله قربونت برم 🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه ها جواب آزمایش من منفی شد😭

پروانه جون خیلی متاسفم خیلی ناراحت شدم☹️دعا میکنم انشالله به زودی طبیعی باردار بشی عزیزم غصه نخور😘♥️

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از دعای خیرت عزیزدلم😍 مطمین باش خدا دل بنده شو نمیشکنه.. حالا که بعد اینهمه سال باردار شدی و ...

انشاالله مهراوه عزیزم برام دعا کن بازم🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اومدم زینب جون قربونت برم به فکرمی نرفتم آزمایش بدم همش استرس میده دکترم گفت بمون وقت سونو برو بده د ...

سلام باجی خوبی.غصه نخوریا.خودش هواتو داره.

بسپار به خودش درست میشه.

استراحت کن تغذیه خوب میوه سبزیجات مغذیجات

ان شاءالله خدا کنجدتو حفظ کنه صحیح وسالم بالام جان

باشوااا دولانیم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مرسی دوستان گلم بخاطر همدلی هاتون.خیلی دوست داشتم با خبر مثبت شدنم خوشحالتون کنم اما نشد.

منو از دعاهای خیرتون بی نصیب نزارید.امیدوارم خدا در حقم معجزه کنه

ممنون که خواهرانه راهنماییم کردید.خوشحالم که شماها رو دارم

سلام باجی خوبی.غصه نخوریا.خودش هواتو داره. بسپار به خودش درست میشه. استراحت کن تغذیه خوب میوه سبزی ...

چشم باجی سنه قربان ..همه رو انجام میدم به امید خدا میرم جلو انشاالله برام معجزه کنه ..قربونت برم انشاالله خدا دل شما رو هم تا چند روز دیگ شاد کنه با بتای تپل میدونی که هممون دعامون پشت سرت زینب عزیزم

ممنون شروین جان دیگ آزمایش نرفتم موندم همون وقت سونو برم سونو بدم امیدوارم خدا برام معجزه کنه..خیلی ...

انشالله برات بمونه 

انشالله خدا اینبار خوشحالت کنه

به لک افتادی؟

😉

چشم باجی سنه قربان ..همه رو انجام میدم به امید خدا میرم جلو انشاالله برام معجزه کنه ..قربونت برم انش ...

من قربون اون دلاتون که دعا میکنید برام  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله برات بمونه  انشالله خدا اینبار خوشحالت کنه به لک افتادی؟

انشاالله فدات شم نه لک ندارم خداروشکر

آنا جان ،آمپول آزاد سازی همون hcg دو پودر داده که هر کدوم کنارش یه آب هم داره اونارو‌ باید دو پودر و ...

عزیزم برا تزریقت چی نوشته؟ 

اگه نوشته دو پودر و یه آب که همونطوری بزن.... 

یکی از آبها رو داخل سرنگ بکش بریز تو پودر اول حل که شد دوباره بکش تو سرنگ بریز داخل پودر دوم. بعد که اونم کامل حل شد بکش داخل سرنگ. بعد سرسوزن رو عوض کن چون دیگه کند شده. بعد تزریق کن.... 

من خودم دقیق یادم نیست دو پودر و چند تا آب بود اما خوب هر دستوری داده اونطوری بزن.... 

دو پودر با یه آب

یا دو پودر با دو تا آب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی دوستان گلم بخاطر همدلی هاتون.خیلی دوست داشتم با خبر مثبت شدنم خوشحالتون کنم اما نشد. منو از دع ...

الهی آمین عزیزم🤲🏻

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
روز 7

ب دکترتون اطلاع دادید واسه خونریزی 

معمولا اکثرا بچه های اینجا از روز ۷ لکه بینی یا خونریزی رو داشتن ب دستور دکترشون دوز داروشونو افزایش دادن شماهم حتما ب مرکز یا دکترتون اطلاع بدید اینجوری نیست که با خودتون بگید پریود شدم پس تموم شد و رفت

ان شاالله که همه چی ب خوبی پیش بره واستون

دوستان امروز روز ششم انتقالمه‌.میشه مغز بادام و پسته بخورم؟

عزیزم بخور نوش جونت.... 

اگه منع خاصی نداری بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com