2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
انتظار جون مامان شدنت مبارک🤩..انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی 🌹 چه ماه پربرکتی بود این ماه ...

اره این دوهفته خداروشکر همه مثبت شدن فقط ساراجون منفی شد اونم انشاالله اینسری مامان میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ولی یکی از دوستامون نوشته بودند که نچرال نمیشه استرادیول مصرف کرد  ولی من تو هر دوره ای ...

آره شوره جون میگه نچرال استرادیول نمیخواد پس ماه بعد همون گفته دکترم انجام میدم 

دعا برام کنید که با سیکل نچرال نتیجه خوب بگیرم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ضخامت چه‌جوری توی سیکل نچرال میره بالا ؟

یسری دارو هم ممکنه بدن. ولی خودم با سیکل طبیعی پیش رفتم هر چند روز سونو و آزمایش داشتم ضخامت چک میکردن و آزمایش استرادیول میدادم ضخامت به حد لازم رسید امپول آزاد سازی تخمک زدم  ۵ روز بعد رفتم برای انتقال. شنیدم یسری دارو به بعضی ها میدن ولی استرادیول  نمیدن

خدایا شکرت

من‌پنجشنبه پانکچر دارم‌ شوهرم آخرین بار کی باید تخلیه بشه ؟ چیزی بهم نگفتن در این باره دفعه پیش هم‌ یادم‌ نیست چند روز یا چند ساعت قبلشو‌گفته بودن،اگه کسی میدونه لطفا جواب بدع

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من‌پنجشنبه پانکچر دارم‌ شوهرم آخرین بار کی باید تخلیه بشه ؟ چیزی بهم نگفتن در این باره دفعه پیش هم‌ ...

میگن روز ۳تا پنجم پانکچر کنید.منظوذم اینه بیشتر ۵ روز ازتخلیه نگذشته وکمتر از۳روز هم نشه..اگر پنج شنبه پانکچر دارین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
میگن روز ۳تا پنجم پانکچر کنید.منظوذم اینه بیشتر ۵ روز ازتخلیه نگذشته وکمتر از۳روز هم نشه..اگر پنج شن ...

فکر کنم‌ این برای آزمایش اسپرم بود برای پانکچر مدت کمتری میگفتن اما من دقیق یادم نیست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فکر کنم‌ این برای آزمایش اسپرم بود برای پانکچر مدت کمتری میگفتن اما من دقیق یادم نیست 

فرقی نداره روز سوم یا چهارم باشه نهایت.کمتر نابالغ میشن بیشتر کیفیت اسپرم میاد پایین.فرقی برای آز یا روز پانکچر نیست.کلینیک که اینطور بود. 

من امشب واقعا همه جام درد میکنه، دل درد و پادرد و دست درد و کمردرد خدا بخیر کنه...امروز موعد پریودم بود.

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بچه ها منم میخواستم برم بتا مجدد بدم ولی پشیمون شدم همه چیو میسپارم به خدا خدا خودش بهم بخشید خودشم ...

کارخوبی میکنی عزیزم بسپاربه خدا انشالله خیره

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من امشب واقعا همه جام درد میکنه، دل درد و پادرد و دست درد و کمردرد خدا بخیر کنه...امروز موعد پریودم ...

روز چندم سیکلت انتقال دادی سمیرا جان؟

روز چندم سیکلت انتقال دادی سمیرا جان؟

روز ۲۲ عزیزم