2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
ای جونم بالاخره مادر شدن بها داره.این دردا هم میگه مامان من اینجام     خدایا خودت نگه دار ...

مرسی قربونت برم ممنون از دعای قشنگت زینب جان انشاالله که این هفته همه خوش خبر بیایین و  به تاپیک یه صفایی بدیم 😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما  من تیروئیدم ۴.۷  رنج آزمایشگاه ۵.۵ _ ۰.۳  دکتر داخلی بهم قرص لووکسین ...

سلام بله حتما استفاده کن

عدد تیروئید منم همین بود روزانه ۵۰ میخوردم

بهتره عددش زیر دو بیاد

و اصلا مصرفشو حتی یه روزم فراموش نکن این هورمون روی رشد جنین خیلی تاثیر داره 

تازه چون این ماه انتقال داری من باشم هر روز میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره اکثرا دوتا امپول تو یه سرنگ دارن 

عزیزم دکترتون کیه؟؟

من موندم در مورده سرم چی کار کنم به امید خدا مثبت بشم بزنم یا بزارم ۲۸ روز بعداز اون تاریخی که واسه انتقال زدم دوباره تزریق کنم،دکترم الان ایران نیست

عزیزم دکترتون کیه؟؟ من موندم در مورده سرم چی کار کنم به امید خدا مثبت بشم بزنم یا بزارم ۲۸ روز بعدا ...

عزيزم شما امروز نوبت ازمايشته؟؟

ان شاالله خوش خبر باشى بحق امام زمان

برات اية الكرسى ميخونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزای دلم . من ۷ ساله بچه دار نمیشم . همسرم خیلی ضعیفه الانم که برای میکرواینجکشن اقدام کردیم ...

عزیزم تغذیه خیلی مهمه

توروخدا از چند ماه قبل رژیم غذایی سلامت بگیرین

من پیشنهاد میکنم پیج اینستاگرام دکتر پیمان صالحی رو ببینید یه مصاحبه با دکتر تغذیه داره که همه ی نکات رو درمورد تاثیر تغذیه روی اسپرم گفته

طبق اون پیش برید

ما هفت هشت ماه قبل از میکرو این اقدامات رو انجام دادیم و تاثیر مثبتشو دیدیم تازه شرایط همسر من خیلی حاد بود

به علاوه همسرت باید همه ی ویتامین های ای، آ، سی ، دی، فولیک اسید، سلنیوم رو همراه با بقیه داروهاش مصرف کنه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانوما  من تیروئیدم ۴.۷  رنج آزمایشگاه ۵.۵ _ ۰.۳  دکتر داخلی بهم قرص لووکسین ...

عزیزم حتما بخور.... 

خوب تی اس هاشت بالاست برا انتقال.... 

ترجیحا باید زیر ۲-۲/۵ بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم مطمئن باش دکترت اینا رو بهتر از ماها میدونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دکترتون کیه؟؟ من موندم در مورده سرم چی کار کنم به امید خدا مثبت بشم بزنم یا بزارم ۲۸ روز بعدا ...

من دکتر ایمونولوژیم که زرنانی بود دکتر خودمم محرابی زرنانی بمن گفت تا مثبت شدی باید تزریق کنی منم شنبه ازمایش دادم مثبت شدم دیروز رفتم مرکز واسم نوشت همون دیروز تزریق کردم

آره فداتشم،غروب میرم  به تودلیت بگو واسه ماها دعا کنه انشاالله سلامت باشی

عه به به بسلامتی خوش خبر بیایی🥰😍💖🤲برای شما و بقیه بچه ها یه تسبیه صلوات فرستادم ،انشاالله مامان شدی عزیزم

عه به به بسلامتی خوش خبر بیایی🥰😍💖🤲برای شما و بقیه بچه ها یه تسبیه صلوات فرستادم ،انشاالله مامان ...

ممنون گلم انشاالله همگی که توی این تاپیک هستن مادر بشن با من

من با رزاقی بودم موندم تو هوا که سرم چی کار کنم