2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام مهربونم از دیشب که باهم حرف زدیم به لطف خدا خیلی امیدوارشدم.مطمئن شدم خیلی زود بی بی زدم. بدون ...

انشاالله عزیزم خداروشکر که حالت خوبه ازینکه انقدر ناراحت بودی منم ناراحت کرده بودی 🤗🥰😍❤️💖

سلام دوستان شب بخیر.چهاذشنبه عصر انتقال دادم.کمردرد دارم البته همه ش دراز کشیدم فقط واسه سرویس بلند ...

عزیزم کمر درد که بخاطر امپول پروژسترونه .دل دردم نشانه خوبیه انشاالله که مامان شدی خااانوووم🥰😍❤️💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاکه به‌زور ولی سوزن فرو نمیره.مثل سنگ شده.ورم کرده یه باسن جدید دارم   باسن کوچیکه   &nb ...

نمیتونید توی بازو تزریق کنید ؟راحش کمپرس گرمه .پماد لیدوکایین به نظرتون بزنید دردش کم نمیشه البته اگر ضرر نداره 

لیلا جان به من هم گفت تکرار نکن ولی منم مثل شما همش نگرانم و میگم یکبار دیگ بتا بدم فردا میخوام برم ...

عزیزم ازدیشب هرکار کردم نتونستم جواب پیامت و بدم 🤦میگم تو تاحالا هیچ علائمی نداشتی؟الان تو هفته پنجمی؟من دل درد پریودی و پا درد دارم فقط

انشاالله عزیزم خداروشکر که حالت خوبه ازینکه انقدر ناراحت بودی منم ناراحت کرده بودی 🤗🥰😍❤️💖

سلام لیلا جونم عزیزم.ببخشید تو رو هم ناراحت کردم.

ان شاءالله با جوابم شادمیشیم قشنگم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم ازدیشب هرکار کردم نتونستم جواب پیامت و بدم 🤦میگم تو تاحالا هیچ علائمی نداشتی؟الان تو هفته پنج ...

ای جونم بالاخره مادر شدن بها داره.این دردا هم میگه مامان من اینجام  

خدایا خودت نگه دار نی نی های همه مامان گلی هامون باش  مخصوصا لیلا جونم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم منم بار اولم بود انتقال دادم علائمت خيلى شبيه منه  منم لك نداشتم و مثبت شدم ان شاالله ك ...

فدای تو بشم عزیزم ممنونم...خدا ازدهنت بشنوه انشالله😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام مهربونم از دیشب که باهم حرف زدیم به لطف خدا خیلی امیدوارشدم.مطمئن شدم خیلی زود بی بی زدم. بدون ...

سلام عزیزدلم...خداروشکر که آرومی...انشالله عزیزدلم...با عنایت و توکل برخدا انشالله مهربونم😘🥰راستی شما چندسالته؟ من ۳۴ هستم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔