2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
این همون دیشبی که بهت گفتم.ولی صبح زدم منفی شد مارک دیگه.ولش کن حتما اونم دیشبی خراب بوده

صبم زدی بازززز؟چرا داری با روح و روان خودت بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟دیروز غروب وقتی نشون نداده امروزم نشون نمیده تازه روز نهمی😒

م بخاطر سرم ای وی ای جیم رفتم دکتره گفت یه سونوام بشو مریضن😑😑😑نگفتن بار دوم ازمایش بده دیگه

دیه برو بخور بخواب تا یک هفته دیگه.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

مبااااااارکه عزیزدلم چقدر خوشحال شدم انشاالله بایه بتای تپلم دلمون و شاد کنی

اره تکرر ادرار هم داشتم من ولی بعدش دیگه نداشتم علائم هی میاد و میره،خودتو درگیر این چیزا نکن.من حتی ...

من روزی که انتقال دادم غروبش دوسه تا لک کوچیک دیدم اما دیگه بعدازاون لکه بینی نداشتم شما لک لانه گزینی داشتی؟امروز دهم هستم انشالله منم چهارشنبه باخبرخوش میام...دیگه بیبی نمیزنم چون همیشه ناامیدم کرده...

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
م بخاطر سرم ای وی ای جیم رفتم دکتره گفت یه سونوام بشو مریضن😑😑😑نگفتن بار دوم ازمایش بده دیگه

عه از دست دکتره اخه تو هم زودتر ازمایش دادی الان میگم یه وقت استرس نگیری 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عه از دست دکتره اخه تو هم زودتر ازمایش دادی الان میگم یه وقت استرس نگیری 

نه بابا معلومه خب چهارهفته هیچی دیده نمیشه اصلا هفته دیگم نمیرم میزارم دو هفته دیگه میرم خیالم راحت شه دیگه انشاالله قلبشم تااونموقع تشکیل میشه😍😁

ببخشید خانما سوالی داشتم دیشب خواب بودم از ذاه پله چیزی پرت شد پایین خیلی ترسیدم از خواب پریدم تپش ...

عزیزم نگران نباش چیزی نشده.... 

من خودمم تو بارداریم تو ماشین بودم یهویی این سطل زباله های کنار خیابونن اومد خورد به ماشینمون و همسرم یهویی ترمز کرد.... 

کلیم ترسیدم تازه ترمز ناگهانی به آدم فشارم میاره.... 

اما شکر خدا چیزی نشده.... 

به خودت استرس نده اگه دردی چیزی نداری بیخودی به خودت استرس نده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com