2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من حدود ساعت چهار انتقال دادم ،غروبش معذرت میخوام، دو بار لک کوچیک مثل ترشح دیدم.الان درد پریود و کم ...

لک اون روزطبیعیه امااگر بازم داشتی به دکترت خبربده

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام عزیزم اینا طبیعیه همه اعلب این دردارو دارن اما اگر لکه بینی داشتی با دکترت صحبت کن تا شیاف یاام ...

ممنون عزیزم.نه لکه بینی ندارم.فقط روز اول.آره کمی تو خونه راه رفتم دیروز و امروز ولی از استرس دوباره میام دراز میکشم.چون قبلا انتقال منفی داشتم الان کمی نگرانم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم.نه لکه بینی ندارم.فقط روز اول.آره کمی تو خونه راه رفتم دیروز و امروز ولی از استرس دوباره ...

نگران نباش استرس سمه..خودتو سرگرم کن جدول حل کن و ...دکترمن گفتن میتونم راه برم فقط چیزسنگین نباید بلندکنم همین

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
چه امضای قشنگی داری عزیزم😢😥🥺😟 انشاالله خدا حاجت دلت و بده🙏🤲

الهی آمین انشالله هممون باهم دامنمون سبزبشه توکل برخدای مهربون...

کلا آزمایش خون ، پرولاکتین و قند و ...

نمیدونم والا میخوای فردا زنگ بزن راجب تیروئدت بگو بهشون و بگو داری دارو مصرف میکنی... درضمن بگو آمپولتم امروز تزریق کردی ببین چی میگن بهت... 

سلام عزیزم نه امروز روز هفده انتقال جنینم میشه هنوز زود نیست؟

چرا عزیزم‌زوده

چون بچه ها گفتن نی نی ها فکر کردم رفتی سونو😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچه ها امروز میشه ۲۶ روز که انتقال دادم مثبت شدم خدا روشکر،اما سرما خیلی بدی خوردم گلوم پر از خلط در ...

در مورد داروها باید از دکتری که باهاش باردار شدی سوال کنی. بعضی وقتها مجبورن آنتی بیوتیک بدن چون همون عفونت ممکنه برای جنین خیلی بد باشه

رفتی سونو ساک؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فدات بشم ما هم همینطور😁❤😍نه عزیزم هممون همینجاییم فقط ،، هر سوالی داشتی همینجا بپرس من و دوستان دی ...

الهی که زایمان راحتی داشته باشی😍🥰

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزم خوب وقتی طبعت گرم و تره و مطمئنی همینه برای اینکه به سمت تعادل بری سرد و خشک خوبه برات اما نه ...

اخه چقد تو خوبی عزیزدلم ..ممنونم یه دنیا منی که گرم و ترم بگو بیشتر چیا بخورم ممنونم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
بعدازظهر روزانتقالم لکه بینی خفیف داشتم ..الانم داغی صورتم و شکمم و دردهای پریودی گذرا فقط.درد کمر و ...

عزيزم منم بار اولم بود انتقال دادم علائمت خيلى شبيه منه 

منم لك نداشتم و مثبت شدم

ان شاالله ك مثبتى دلم روشنه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی آمین انشالله هممون باهم دامنمون سبزبشه توکل برخدای مهربون...

سلام مهربونم از دیشب که باهم حرف زدیم به لطف خدا خیلی امیدوارشدم.مطمئن شدم خیلی زود بی بی زدم. بدون روز  انتقال روز۸ بود.

ان شاءالله به برکت هر روز که میگذره وبه برکت دعاهی عزیزانم

مهربونام که همشون تقریبا تو دلی دارن من وشما رو با مثبت شدن  جوابمون شادکنه ومادربشیم  

خدایا چنان کن سرانجام کار .....تو خشنود باشی و ما رستگار

حتما عنایتی میشه بحق بی بی دوعالم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد