2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
در مورد قند نمیدونم ولی برای انتقال حتما باید زیر ۲٫۵ باشه تیروئیدت...باید حتما بخوری لووتیروکسین رو ...

امروز امپول لورلین رو زدم ، راستش نمیدونم امپول برا چیه ، ولی گفت اگ ازمایشت نرمال بود بزن ، من زدم فک کردم مشکلی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، نه من فقط شیاف داشتم

اخه من هم موقع پانکچر دیدم به یه خانمی گفتن امپول میزنی یا شیاف 

خانمه گفت با شیاف راحت ترم نمیتونه کسی برام بزنه امپول 

و یادمه  نگفت هر روز بزن(البته شاید من اشتباه میکنم)

تاثیر امپول بیشتره؟

چی شده فداتشم؟ وقت نکردم تاپیکو بخونم

رفتم بی بی لامصبو  زدم دیروز نهم  وامروز روز دهم منفی شد .امیدم نصف شد.خرد شد

والا موندم دیگه کاسه دعامو در خونه کدوم ائمه ببرم

از بس به همه گفتم التماس دعا  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها امروز میشه ۲۶ روز که انتقال دادم مثبت شدم خدا روشکر،اما سرما خیلی بدی خوردم گلوم پر از خلط در ...

من سر بچه اولم سال ۹۹ تاااا دلت بخواد سفیکسیم خوردم البته به تجویز دکتر زنانم هیچ مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر...

اوایل حاملگیم توی فصل پاییز و زمستون بود خیلی از خانمای باردار میومدن برا چکاب که سرما هم خورده بودن دکتر بهشون توصیه میکرد برای تب فقط استامینوفن ساده میتونن بخورن و آنتی بیوتیک هم تاکید داشت که آموکسی سیلین و سفیکسیم مصرفش مجازه...

مثلا آزیترومایسین ممنوعه تو بارداری..‌.

اگه گلودرد داری علاوه بر قرقره آب نمک ، قرقره کردن دیفن هیدرامین هم عالیه...

نمیدونم والا من این دوهفترو رد کنم نی نیارو ببینم اروم میشم ولی کوووو تا دوهفته دیگه 🥺🥺 میگمم بهت ...

خخخ تازه اونو میبینی میره سونو قلب استرسا تموم شدنی نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
انتقال دادین به سلامتی؟

بله من سوم تیر انتقال دادم و چهارشنبه ۱۵ تیر باید برم از بتا بدم..برام دعا کنید😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بله من سوم تیر انتقال دادم و چهارشنبه ۱۵ تیر باید برم از بتا بدم..برام دعا کنید😘

من ۴تیر انتقال دادم.۲تا ۵ روزه.بی بی منفی بود  باید شنبه برم  بتا بدم.ان شاءالله معجزه بشه

رفتم بی بی لامصبو  زدم دیروز نهم  وامروز روز دهم منفی شد .امیدم نصف شد.خرد شد والا موندم ...

عزیزم ناراحت نباش بخدا الان زوده در ثانی حقیقتا من اینقدر از بیبی چک زخم خوردم که دیگه هرگز نمیزنم توروخدا صبرکن و فقط روز ازمایشت برو ازمایش بده باورکن استرسش کمتره امیدت هم کم نمیشه ..منم امروز روزده انتقالم بود ولی اصلا دوست ندارم بیبی بزنم بااینکه بیبی چک دارم اما دوست ندارم بزنم...گذاشتم انشالله به امیدخدا که ازمایشم مثبت شد بیبی بزنم یادگاری نگهش دارم..ماها شانس بیبی چک نداریم😔

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بی بی زدین؟چندتا گذاشت؟بلاست؟چندروزه؟

بله عزیزم دوتا بلاست انتقال دادم امروز ده انتقالم بود

من ۴تیر انتقال دادم.۲تا ۵ روزه.بی بی منفی بود    باید شنبه برم  بتا بدم.ان شاءالله مع ...

نگران نباش فقط صبور باش خودتو سرگرم کن استرس نداشته باش  ...میتونم بپرسم مشکلت چی بوده؟ باراوله ای وی اف میکنی؟چندتاجنین داشتی؟

عزیزم ناراحت نباش بخدا الان زوده در ثانی حقیقتا من اینقدر از بیبی چک زخم خوردم که دیگه هرگز نمیزنم ت ...

بگردم واسه امضات   خیلی دعام کن.منم دیگه نمیزنم اونم شیطون بود وسوسه کرد .خداخودش کمکمون کنه از انتظار طولانی بیرون بیاییم.

بله عزیزم دوتا بلاست انتقال دادم امروز ده انتقالم بود

من امروز روز نهم بود.۳تا فریز دوتا انتقال.بار سوم  میکرو انجام میدم.۱۲ سال چشم انتظار بودم که قرار این انتظار شنبه به پایان خوش برسه. 

همسرم ضعیف مورفولوژی ۲.