2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
یعنی باردارممم؟؟؟؟🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩از اول انتقال بعد ناهار شام یه قاشق میخورم امروز از صبح یه ذره بیحال ...

ان شاالله که حتما بارداری عزیزم 🥰🤲

ببین من قبل غذا می‌خوردم لاکسی ژل رو، یعنی دکتر بهم گفت یک قاشق قبل غذا بخور.

آره دیگه بخاطر بهم ریختن هورمونها گوارش هم بهم می‌ریزه بعدش کم کم درست میشه. درد که خب طبیعیه تا هفته دهم یازدهم هست قشنگ بعدش کم میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله که حتما بارداری عزیزم 🥰🤲 ببین من قبل غذا می‌خوردم لاکسی ژل رو، یعنی دکتر بهم گفت یک قاش ...

میگم امپول هپارین پا درد نمیاره ؟؟؟من دفعه قبل انوکسا میزدم این دفعه هپارین میگم شاید پا دردم از هپارین باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا دهه سوم سیکله اما زودترم انجام شده....  مثلا برا من روز ۸ سیکل انجام شد البته برا ...

سلام خوبی جانیم خوشگلای خاله چطورن 

من دکتر گفت تشخیصی فک کنم بخاطر میوم هام بود گفت اواخر پریودی بیا اما روزشو نگفت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میگم امپول هپارین پا درد نمیاره ؟؟؟من دفعه قبل انوکسا میزدم این دفعه هپارین میگم شاید پا دردم از هپا ...

نمی‌دونم عزیزم ولی پا درد اکثرا دارن، من که خودم اوایلش گریه میکردم از پا درد همش شلوار پشمی پام بود، یکم گرم نگهش دار ان شاالله بهتر میشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم والا ولی همون دکترا به دور و وریای من قبل زایمان همش میگن خاکشیر هر روز بخور دهانه رحم و با ...

مرسی عزیزم ک گفتی یه بار خوردم دیگه نمیخورم والا مثل اینکه دکترا هم یه چی گفتن بازم باید تحقیق کنیم احتمالا از این سهمیه این بعضی ها 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
راستش من ی پسر ۵ ساله دارم که با اولین اقدام طبیعی باردار شدم سال گذشته یکبار دیگه با اقدام اول بارد ...

عزیزم شاید سزارین خوبی نداشتی و عملت بد بوده.... 

نگران نباش انشالله به سلامتی دومیم باردار میشی..... 

احتمالا چون دکترت حدس زده محیط بارداری رو تحت تاثیر قرار میده برا همین تصمیم گرفتخ پانکچر کنه و بعد با لاپراسکوپی مشکلت رو حل کنه بعدشم انتقال بده. معمولا لوله هیدروسالپینکس رو میبندن که محیط رحم رو آلوده نکنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
داروهای تقویتی چقدر گرون شده😪فرتیل سی ام اینجا یه بستش میگه یک میلیون بهشون گفتم اگر امکانش هست به ...

ال آرژنین بگیر حتما بخور برای ضخامت عالیه

من پودر میخوردم روزی ۶ گرم، معادل روزی ۶ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم میشد، اگر قرصشو گرفتی حداقل روزی ۳ تا مصرف کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم شاید سزارین خوبی نداشتی و عملت بد بوده....  نگران نباش انشالله به سلامتی دومیم باردار می ...

ببخشید هپارین پا درد میاره من انتقال دوممه دفعه پیش انوکسا میزدم این دفعه هپارین پام درد میکنه از هپارین به نظرتون؟؟؟

والا ترسم داره من که از گریه بچه میترسم چه برسه تبش😑 الان از دیشب بهتر شده انشالله خداکنه قطع شده ...

الان یه کم بهتره اما هنوز باز تب داره اما لااقل از اون حالت سستی و بی حالی در اومده شکر خدا به لطف دعاهای شما دوستای گلم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام هانیل عزیزم دختر مهربون ودوست داشتنی     مامان قشنگ وناز.ممنون از این همه لطف ومحبتت ...

عزیزدلم از حکمت خدا خبر نداریم خیلی خوشحالم که انقدر دل پاک و مهربونی داری و هستن همچین ادمهای ❤️

از خدا میخواهم بهترین ها برات اتفاق بیافته ،زندگیت پر از خوشی و آرامش باشه 

انشاالله مامان خانومی خدا سوپرایززت کنه🤲🤲

عزیزم مورفولوژی ربطی به گرید نداره که....  اون اسپرنی که انتخاب میکنن از اون دو درصدی که از نظ ...

دی اف آی چیه عزیزم؟؟؟؟

پس جنین گرید بندی شده؟! آهان

بعدش مگه داخل تخمک تزریق میکنن؟ مگه یدونه اسپرم را وارد یک تخمک میکنن؟