2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046274 بازدید | 684508 پست
میشه ازعلائمت بهمون بگی ؟

من‌روز دوم‌انتقال درد خیلی شدید پریودی داشتم که تا‌روز سوم‌طول کشید. روز سوم‌یه لخته  ریز و مویرگی همراه با مقداری‌ترشح غلیظ اومد و دردم آروم‌شد. تقریبا تا روز هفت هشت بی علامت بودم‌ دردم نداشتم. تا اینکه‌بعد از روز هفت درد پریودی گذرا هی میادو میره... 

قند نبايد بخورم  بزار ببينم مامانم دوغ داره لعنت به قند💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

منم زیاد اینطور  میشدم باید گوشت کبابی بخوری 🤪 درسته دوست نداری  ولی برای من فقط با این تا یه مدت خوب بود

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون خوبی عزیزم. انشاالله که تب گل پسرت اومده پایین اگه تبش پایین نیومده پیاز رو نصف کن ب ...

سلام عزیزم.... 

والا پایین نیومده با پاشویه چند دقیقه پایین میاد دوباره بالا میره. امتحان میکنم عزیزم... 

تا حالا امتحان نکردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من کاری به این بی بی چکها ندارم ته دلش آدم خودش متوجه میشه عزیزم ایشالا که بارداری عزیزم من سر آی ...

متاسفم‌عزیزم😔 امیدوارم که خدا واست جبران کنه و دوباره یه دوقلوی ناز و گوگولی بهت بده و دلتو شاد کنه تا سختیایی که کشیدی همش‌از یادت بره😍

من‌روز دوم‌انتقال درد خیلی شدید پریودی داشتم که تا‌روز سوم‌طول کشید. روز سوم‌یه لخته  ریز و موی ...

ممنون عزیزم انشالله با بتای تپل بیای خبربدی😘😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من روزی که انتقال دادم غروبش دوسه تا لک کوچیک دیدم اما دیگه بعدازاون لکه بینی نداشتم شما لک لانه گزی ...

نه من لکه بینی نداشتم،کلا سر دو تا بارداری قبلیمم لکه بینی نداشتم،ایشالا خیره عزیزم،خوش بین باش ایشالا که بارداری عزیزم😍😍

منم راجب مدیکور اینارو خوندم انقدر عصابم خورد شد اگه زیر پنج دقه انداخت درسته

اتفاقا بنظرم‌مدیکور خیلی خوبه چون واسه من‌همیشه منفی مینداخت و واقعا هم منفی بودم. حتی زمانی که آمپولhcg میزدم بازم کاذب نشون نمیداد

عزیزم تعداد جنینات و چند سلولی بودنش و گریدش....  اول نوشته ۳ تا جنین داری....  بعد فکر ...

آنا جون چیزی که من متوجه شدم نوشته انگار ۲ تا ۸سلولی داره یه دونه کامپکت هم زیرش نوشته که جمعا میشه ۳ تا جنین بقول شما ،،یا من اشتباه میخونم؟؟؟

چیکا جون دکتر چی گفت؟ آندومتر ریزش کرده بود؟

نه عزیزم😔😔گفت اوضاعت خوب نیست یک ماه دیگه هم قرص داد ولی گفت فایده نداره ماه دیگه باید برم کورتاژ😢😢😢حالا امروز یه دکتر دیگه هم نوبت گرفتم برم مشورت کنم ببینم این چی میگه😔

خداياشكرت....❤️ 
قربونت برم زینب جون منم همش سینه ام دست میزنم منتظرم سفت و دردناک بشه ..آخه من که هشت ساعت راه دارم ...

تو شهر خودتون دکتر زنان می نویسه برا یه دارو تا اونجا نرین. منم که کلا اومدم تو شهر خودمون زیر نظر  دکتر ولی با رویان تا سونو قلب در تماس بودم. داروهام تموم شد زایشگاه شهر برام داروها رو تمدید کردن تا نوبت دکترم بشه

خدایا شکرت
نه بابا معلومه خب چهارهفته هیچی دیده نمیشه اصلا هفته دیگم نمیرم میزارم دو هفته دیگه میرم خیالم راحت ...

عزیزم ان شاالله 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت‌ممنون عزیزم. بنظرت میشه به این‌مارک‌ویور اعتماد کرد؟ یکم‌تو تاپیکا‌خوندم‌که مثبت کاذب زیاد دا ...

اره عزیزم چرا کاذب باشه دوس داشتی با مدیکور هم امتحان کن ولی مثبته مامان شدنت مبارک 😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام‌بچه ها امروز روز دوازدهم‌ بیبی زدم زیر دو دیقه هاله کمرنگ انداخت. مارک بیبیم ویور هست شوهرم‌خری ...

مبارکه عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم