2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046207 بازدید | 684503 پست
آره دکتر کریم زاده استاد دکتر افلاطونیان هست.. خیلییی مسنه...مثل بابا بزرگ های مهربونه..خ گوگولی و ...

خوب استرس داره يخفن ترش كه انتقال داده😂😍ان شالله حكمت و مصلحت خداااا با خواسته دلت يكيه و چند روز ديگه با يبتاي خيلي عالي ميااااااااي😍🌹🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب استرس داره يخفن ترش كه انتقال داده😂😍ان شالله حكمت و مصلحت خداااا با خواسته دلت يكيه و چند روز ...

قربونت برم مهربون جانم ..😘😘

چقدر خوبه که شماها رو دارم 

خدا برات بهترین هارو رقم بزنه💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

ببخشید خانما سوالی داشتم

دیشب خواب بودم از ذاه پله چیزی پرت شد پایین خیلی ترسیدم از خواب پریدم تپش قلب گرفتم هفته دهم بارداری هستم حالا میترسم خدایی نکرده چیزیم شده باشه چیکار کنم

لطفاً راهنمایی کنیذ

ببخشید خانما سوالی داشتم دیشب خواب بودم از ذاه پله چیزی پرت شد پایین خیلی ترسیدم از خواب پریدم تپش ...

نه هيچي نشده ان شالله

منم ترسيدم جوري كه قشنگ دست وپام بي حس شدن ولي ان شالله كه عيچي نميشه

تيكرتوووو بذار😍

نه هيچي نشده ان شالله منم ترسيدم جوري كه قشنگ دست وپام بي حس شدن ولي ان شالله كه عيچي نميشه تيكرتو ...

خیلی استرس دارم میترسم از دیشب همش بیدارم

نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم چنان تپش قلب گرفتم شکمم می‌لرزید 😓😓😓😓😓 خواهش میکنم دعام کنید 😓

@محلا20     فدات بشم عزیزدلم انشالله قسمت خودت بزودی زود که کلی خوشحال بشی و خوشحالمون ...

فدات شم عزیزم مرسی از دعای قشنگت ان شالله ان شالله خدا از زبونت بشنوه عزیزم .  خدا نگهدار شما و نی نی ها ی نازتون باشه عزیزم       

خیلی استرس دارم میترسم از دیشب همش بیدارم نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم چنان تپش قلب گرفتم شکمم می‌لر ...

هيچي نشده مطمينم هفتاد تاحمد بخون دستتو بزار رو دلت ان شالله فسقليت صحيح و سلامته 😍تايكم خودتم اروم بشي👩‍❤️‍💋‍👩منم ده هفتم كي انتقال داشتي؟

وای ممنونم عزیزم تبریک میگم بهت...انشالله به سلامنی زایمان کنی و نی نی روبغل بگیری😘😘راستی من تکرر ...

اره تکرر ادرار هم داشتم من ولی بعدش دیگه نداشتم علائم هی میاد و میره،خودتو درگیر این چیزا نکن.من حتی یهو پهلو درد گرفتم با خودم میگفتم نکنه خارج رحمیه،ولی یه دفعه بود.کمردرد زیاد داشتم.

نه عزیزم....  خیالت راحت جنین سالم با این چیزا چیزبش نمیشه....  نفخ و یبوست رو برا خودمو ...

سلام آنا جون خوبی عزیزم.

انشاالله که تب گل پسرت اومده پایین

اگه تبش پایین نیومده پیاز رو نصف کن بمال کف پاهاش نمی‌دونم امتحان کردی اینو یا نه میگن خیلی‌ تأثیر داره

اينجووووري نكن دختر اين جا چند نفر فقط با يجنين مامان شدن تعدادش به زينبم گفتم فقط يدلگرميه براي اد ...

ممنونم معجزه جون به خاطر آرزوی قشنگی‌که برام‌کردی ،انشالله اینطوری که میگی باشه ، خدا تو‌دلیتو برات‌ حفظ کنه ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قربونت برم😍 انشاالله هرچه زودتر به آرزوت برسی و بیای خبر مثبت شدنت و به هممون بدی...به امید اون روز ...

عزیزی که انشاالله خدا تو دلیتو حفظ کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏