2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم صبح بخیر مرسی که جوابمودادی مورفولوژی شوهرم ۲ هست میشه گرید جنین Aبشه؟

ببخشید من جواب میدم . آره میشه مورفو شوهرم ۱ بود حرکت ۷۶تعداد ۵۷ تقریبا 

گرید جنینامون A

دکترتون کیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم غیر ممکن نیست....  برا درمانش دکترت چیزی نگفته یا برنامه ای نداره؟

راستش من ی پسر ۵ ساله دارم که با اولین اقدام طبیعی باردار شدم سال گذشته یکبار دیگه با اقدام اول باردار شدم که بخاطر مشکل ژنتیکی که داشت ۱۲ هفته مجبور به سقط شدم از آذرماه رفتم برا اقدام ولی بت داشتن فولیکول خوب باردار نشدم وراستش موقع تخمک گذاری هم ترشحاتش رو نداشتم تا اینکه ماه گذشته دکتر برام عکس رنگی نوشت مسئولش موقع گرفتن عکس گفت هر دو لوله بسته اس حالا باید بببنیم با عکس باز میشه یا نه که فرداش که جوابش رو گرفتم نوشته بود هر دولوله باز است وقسمت دیستال لوله سمت چپ  فالوپ کمی متسع می باشد وتو پرانتز هیدرو سالپنکس خفیف..دکتر این ماه بهم داروی کمک بارداری داد وگفت اگه باردار نشدی بیا تخمک کشی کن وبعدش لاپاراسکومی کن ...گفت ذخیره تخمدانت هم داره کاهش پیدا میکنه😔نمی دونم چرا اینطوری شد 

حالا بچه های من درسته ۶ ماه بیشتر شیر مادر نخوردن ولی شیر پدر رو همچنان دارن میخورن😂😂😂😂😂 هنوز ...

واقعااااا چه جالب😊حق دارن واقعا خوشمزس آخه من چقدر بچه بودم شیرخشک پسر دایی مو کش میرفتم میخوردم😂

انشاالله همیشه سلامت باشن کوچولو هات❤ ،،انشاالله پسر کوچولوتم هرچه زودتر تبش قطع بشه و حسابی سرحالشه شمام از نگرانی دربیای عزیزجان🙏🙏🙏

من خیلی عجولم 😁چون باخودم و امام حسینم یه قول و قراری داشتم گفتم میزنم هرچی شد شد 

شوخی میکنم عزیزم دل و جرأتت زیاد بود به نظرم...ای جان پس حاجت شمارم امام حسین داده ،،منم حاجتمو از امام حسین چند روز قبل از اربعین گرفتم و برا علی اصغرش نذر کردم...

انشاالله به حق امام حسین ع همه حاجت روا بشن🙏🙏🙏

سلام دوستای عزیزم مامانای مهربون  

ممنون از ابراز لطف ومحبتتون.پسرم الان ۵سالش وتمام آرزوهای من وباباشه.  

فقط امیدوارم ایندفعه مثبت بشم.البته که یکم نا امید شدم

راستش صبح بی بی زدم ومنفی شد همه آرزوهام تموم شد  

اما پیش خدا کاری نداره بازم صبرمیکنم تاشنبه شاید مورد عنایت ومعجزه قراربگیریم  

همیشه با شادیهاتون از ته ته وجودم شاد شدم باغمهاتون ناراحت این شبا بیشتر از هرموقع دیگه توزندگیم دعا کردم والتماس.ولی خوب راضی ام به رضای خودش .منم زود تسلیم نمیشم.

بازم برام دعاکنید شاید خدا روزی ماهم قرار بده.

هیچ وقت تو این مسیر نا امید نشین هر بارند دوباره شروع کنید البته امیدوارم اول تنتون سالم سالم باشه پول خدامیرسونه.

بهترینها نصیب قلبهای مهربون وچشم های منتظر که سالها به انتظار شنیدن صدای معجزه توخونشون هستن.

مامان زینب 

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
وای خدایا انشاالله هرچندقل باشه همشو نگه میدارم 😁😍❤️

مگه چندتا اننقال دادی که میگی هرچند قل؟؟؟😁

انشاالله انشاالله که دوقلوئه ،، اسم سه قلو میاد من همه وجودم میلرزه😟

ممنون عزیزم‌الهی‌آمیییین🥰 ایشالا‌که‌ حرفت واسم درست‌ باشه‌ و باردار‌باشم‌به حق پنج‌تن🥰

انشاالله انشاالله انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستای عزیزم مامانای مهربون     ممنون از ابراز لطف ومحبتتون.پسرم الان ۵سالش وتمام آر ...

عزیزم انشاالله که خیره هنوز زوده برا ناامیدی خدا گل پسرتو حفظ کنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم والا هی بالا پایین میشه تبش بین ۳۹-۴۰ نوسان داره....  همش پاشویه میکنم....  کلا بد ...

والا ترسم داره من که از گریه بچه میترسم چه برسه تبش😑

الان از دیشب بهتر شده انشالله خداکنه قطع شده باشه🤲