2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

@99lili

عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه ب روح مطهر امام حسن مجتبی ع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام مجتبی بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

الانم باتوجه به اینکه شرایط جسمی اصلا خوبی برای انتقال نداشتم همسرم هم فقط بخاطر پسرم که تنها نباشه وخواهر برادر داشته باشه قبول کرده وکلی ذوق زده که ایندفعه حتما مثبت میشه.بازم میگم لطف خداست خودش همش هوامون داشته تو همه جای زندگی اینجا هم هواموبیشتر داشته باشه به عشق پسرم رفت‌ واسه  انتقال.  

بگردم دورش که همش تو خونه میگه خواهرم کی میاد بر اش کالسکه بخرم خودم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی وقتی سرنگ رو داخل باسن کردم یکم بکشم بیرون سرنگ رو ینی کمی دربیارم از عضله؟یا اون بیلبیلکش که فش ...

عزیزم بیلبیلکش رو بکش😁😁😁

به جای فشار دادن بکش ببین خون میاد توش.... 

اگه بیا. یعنی داخل رگه.... 

نه که داخل عضلست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیلبیلکش رو بکش😁😁😁 به جای فشار دادن بکش ببین خون میاد توش....  اگه بیا. یعنی داخل رگ ...

آنا جون قصه مو بخون طاقت نیاوردم همشو گفتم. 

از اون زمستون

هوا میره توش که🤔اهان میخواییم ببینیم خون میکشه داخل سرنگ یا نه الان فهمیدم🤓🤓

عزیزم هوا از کجا میره توش.... 

تو عضلت مگه هوا ذخیره کردی؟ 

بیرون نیست که تو باسیون مبارکته نیدلش.... 

😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

یادتونه گفتم زمستون کتاب زندگیم یه جا دیگه داشت ورق می‌خورد.یادتونه فاطمیه بود حالم خراب بود گفتم خدا برام خواسته یه جای دیگه        

پسرم دورش بگردم همون سال زمستون همون ماه همون فاطمیه بدنیا اومده بود      

حرفاتون همش بهم آرامش میده چ اون موقع که خواننده خاموش بودم چ الان اره واقعان خودم هم اذیت میشم واقع ...

فدات مامانی گل.... 

الانم باتوجه به اینکه شرایط جسمی اصلا خوبی برای انتقال نداشتم همسرم هم فقط بخاطر پسرم که تنها نباشه ...

الهی قربون دل مهربونت بشم،اشکم دراومدباداستان زندگیت چون واقعادرکتون میکنم ،انشاالله که به برکت پاقدم پسرماهت خدایک خواهروبرادرخوشگل بهش بده

حالش بهتره عزیزم؟

عزیزم والا هی بالا پایین میشه تبش بین ۳۹-۴۰ نوسان داره.... 

همش پاشویه میکنم.... 

کلا بد تبه.... 

منم کلا از تب خیلی میترسم.... 

توکل به خدا.... 

خدا همه بچه هارو برا مامان باباهاشون حفظ کنه.... 

عزیزم والا هی بالا پایین میشه تبش بین ۳۹-۴۰ نوسان داره....  همش پاشویه میکنم....  کلا بد ...

اناجون اگر تبش قطع نشد دکتر ببرش منم پسرم کلا بد تبه دور ازجونش از ۳۸ یهویی میرفت۴۰فقط ایبوپروفن‌ میدادم وپاشویه ولرم که لرز نکنه.

الانم باتوجه به اینکه شرایط جسمی اصلا خوبی برای انتقال نداشتم همسرم هم فقط بخاطر پسرم که تنها نباشه ...

تووو ی بچه داری؟؟؟؟؟؟ انقددد کشتی مارو 

ب خداا واس شماها خیلی اسونه عزیزم چون حسرتش ب دلتون نیس ماها سخته واسمون که نداریم اصلا

الهی قربون دل مهربونت بشم،اشکم دراومدباداستان زندگیت چون واقعادرکتون میکنم ،انشاالله که به برکت پاقد ...

ان شاءالله عزیزم ان شاءالله   

فدای مهربونیهات🥺🥺🥺🥺🥺 ،خدایا حاجت دل همه رو  روا کن ،انشاالله شماهم به حاجتت برسی

قربووونت برم عزیزم ممنون❤️🤩 ان شاالله بزودی برا شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱