2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
برات مهمه تعین جنسیت میکنی؟ والا ماها اینهمه اذیت میشیم ب نظرم نمی ارزه بازم خودتمیدونی جسارت نباشه

اولش اره مهم بود. فک میکردم با انتقال اول میگیره گفتم  من که دارم ای وی اف میکنم بزار جنسم جور بشه ولی الان دیگه نه خیلی سختی کشیدم دیگه تعیین جنسیت نمیکنم هر چی که بود شکر 

اولش اره مهم بود. فک میکردم با انتقال اول میگیره گفتم  من که دارم ای وی اف میکنم بزار جنسم جور ...

هرچی خدا بخواد عزیزم ان شالله خواست خدا با چیزی که میخوای یکی باشه🥰اولی ام با میکرو بوده یا نه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی سوال  دوستان کسی دچار نفخ میشه  من بخاطر پروژسترون و قرص خیلی دچار نفخ میشم  ضرر ...

عزیزم بله نفخ، یبوست و.... 

نگران نباش عزیزم.... 

فقط سعی کن تغذیت رو جوری تنظیم کنی که کمتر اذیت بشی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزمی انشاالله که بایه بتای تپل میایی و دلمون و شاد میکنیییی😁🥰❤️😍😍عزیزم گرمیجات باعث میشه پریود ...

فدای خوب بودنت..ممنونم

روزای پانکچر ضخامتم عالی بود..

بنظرتون ماه بعد هیچی گرمی نخورم؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزم اگه حجم خونریزیتو زیاد میکنه گرمیجات یعنی بهتره نخوری دیگه چون هر چی ریزش بیشتر باشه یعنی اندو ...

نه والا زیاد نیست..به دکتر دسترسی ندارم

ولی پریود که شدم دیگه نمیخورم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
مرسی عزیزم ان شاالله که مسیر خوبی در پیش داشته باشید با یه بتای خوشگل انتظار ب سر برسه 

مرسی عزیزم 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😂😂😂امیدوار شدم به خودم شک داشتم  انا جون یه چیز بگو دلم قرص بشه این استرسم کم بشه این یبوست ...

نه عزیزم.... 

خیالت راحت جنین سالم با این چیزا چیزبش نمیشه.... 

نفخ و یبوست رو برا خودمون میگیم بهتره نداشته باشیم چوم این ماییم که اذیت میشیم.... 

من تو بارداریم چند باری وحشتناک یوبس شدم یعنی موقع دفع انگار داشتم زایمان میکردم اما میبینی الان مامان دو تا وروجک شیطونم.... 

درد و بلاشون بجونم.... 

قربون شیطنتشون بشم.... 

طفلی پسرم دو روزه تب داره خدا خدا میکنم حالش خوب بشه از در و دیوار باز بالا بره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره قربونت برم  بار اول بود انجام میدادن بعد از سه تا انتقال منفی🥴🥴🙆‍♀️

ان شاالله اینسری حتما مثبت میشین ۱۴ روز دیگه با یه بتای تپل مپل 💙💙😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان. من امروز جواب ازمایشم رو گرفتم بعد نت گوشیم قطع بود نشد بیام بگم. تیتر بتام ۱۲۰ بود. حا ...

ای جانم عزیزم مبارکت باشه.... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی.... 

عزیزم تا دلت بخواد بتای پایننم داشتیم البته برا شما پایینم نیست.... 

مبارکت باشه.... 

این همه پست رو خوندم منتظر پیامت بودم.... 

خدایا شکرت یه خبر شبرین دیگه..... 

تیکرت مبارک باشه فریناز جون انشاالله تا آخرش بسلامتی پیش بری ..فریناز جون منم تازه با این دو شهید عز ...

مامان رقیه جان فکر کنم دیدم که شما هم چله برداشتین منم بی زحمت تو لیستتون اضافه کنین 😍🙏🏻 ان شاالله برکتش به خودت و نی نی برگرده 😍😍😍😍

سلام دوستای عزیز من مشکل هیدرو سالپینکس خفیف یکطرفه دارم ..کسی بوده این مشکل رو داشته باشه وطبیعی با ...

عزیزم غیر ممکن نیست.... 

برا درمانش دکترت چیزی نگفته یا برنامه ای نداره؟