2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه هااا..کسی اینجا هچینگ جنین انجام داده؟؟

بله من سری اول انجام دادم دو تا جنین سه روزه برام هچینگ کردن مثبت شدم خوبه کمک میکنه به لانه گزینی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عزیزم....  خیالت راحت جنین سالم با این چیزا چیزبش نمیشه....  نفخ و یبوست رو برا خودمو ...

حرفاتون همش بهم آرامش میده چ اون موقع که خواننده خاموش بودم چ الان اره واقعان خودم هم اذیت میشم واقعان 

انشالله زود زود خوب بشه از این نگرانی در بیایی پناه برخدا 

میگن تب دارن داخل آب ،آب لیمو بریزن پاشوی انجام بدن تاثییر داره زود پایین میاد امتحانش ضرری نداره❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ببخشید فرتیل سی ام من اشتباه گفتم چقد خوب حتما تهیه میکنم از منفی شدن بهتره من الان برا بار سوم ...

فدات خودمم.حتما بخر روزی ۳مرتبه حداقل یک ماه بخور بعد بروتوسیکل قبلشم سونو انجام بده

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
چی بگم آنا جون من از اول انتقال هیچ علایمی نداشتم و همش ناله میکردم ولی این جا دوستان بهم دلداری مید ...

بچه های شیطون من که با سونوگرافیا قرارداد داشتن باید حساب بانکیشون رو چک کنم ببینم چه قدر پورسانت گرفتن.... 

من خودم تا فکرم مشغول میشد همسرم میگفت پاشو بریم سونو من میدونم تا فکرت آزاد نشه هم مغز منو میخوری هم خودت رو.... 

اما تا فیش سونو رو واریز میکردیم این ناقلاها خودشونو نشون میدادن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دو سه روز بعد از ازمایش منم شدیدا یبوست گرفتم که زنگ زدم از مرکز پرسیدم چه ملینی باید بخورم دیگه انج ...

اهوم منم دل ندارم بخورم بخاطر همون ،،پناه برخدا امیدوارم زود تموم بشه

خلاصه من وهمسرم تصمیم گرفتیم بریم از شیرخوارگاه یه دختر بگیریم.خیلی خلاصه دارم براتون میگم

واینکه احساساتم نمیتونم با این کلمات بیان کنم

الانم که دارم مینویسم اشکام سراریز شدن  

پولش خدا می رسوند فرتیل سی ام میخریدم  روزی چند تا بیاد خورده بشه؟

روز ۳تا همراه غذا با آب فراوون.ان شاءالله خدا حاجتت بده ودلتو شادکنه.

خلاصه من وهمسرم تصمیم گرفتیم بریم از شیرخوارگاه یه دختر بگیریم.خیلی خلاصه دارم براتون میگم واینکه ا ...

مشکلتون چیه عزیزم 

نمیدونم شما توی چه مرحله ی هستی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
یه دنیا ممنون عزیزم از راهنماییت انشاالله روز زایمانت😍😍😍

قربونت برم😍 انشاالله هرچه زودتر به آرزوت برسی و بیای خبر مثبت شدنت و به هممون بدی...به امید اون روز❤

دم عید بود از طریق یه دوست پرس وجو کردیم

کلی تماس گرفتم 

مدارک شرایط

خلاصه تا بتونیم بفهمیم از کجا شروع کنیم

تا شروع کردیم زمستون تموم شد ولی اون زمستون برای من شروع شده بود ومن خبرنداشتم

خلاصه تعطیلات عید باهر زور زحمت گذروندیم

یادم نمیاد کی به خانوداه هامون گفتیم ولی فقط میدونم که خیلی حمایتمون کردن.

خدابهشون سلامتی وطول عمر باعزت بده.ازعمر من بگیر وبه پدر ومادرم بده که تاج سرم هستن  

خلاصه تعطیلات گذشت وپرسش وجو که کجا باید بریم باهمسرم رفتیم نه یه بار نه دوبار هزار بار رفتیم

مدارک بردیم.هر جور مدیر ومعادن قاضی ومقدار هرکس که فکرکنی دیدیم 

هرجا که نرفته بودیم دادگه وکلانتری پزشک قانونی وروانپزشک ودکتر و.....

التماس وخواهش وتمنا

چندبار بیان خونه زندگیمون ببینن و.........