2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
نمیدونم والا ینی حساب کردم من اگه سر تاریخ ازمایشم میرفتم ازمایش بتام میومد رو ۳هزارو خورده ای😑

بنظرم دوقلو رو دیگه حتماااا هستن آخه منم روز ۱۶ بنام ۳۷۷۰ بود سه قلو بودن😍❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم حتما دعاگوت هستم😊 به نظرم میتونی همه چی فقط برای دفعه اول سخته بعدش دیگه دلت گنده میشه ...

دلشو دارم فقط میترسم بره داخل رگ 😕😕

و اینکه سرنگ باید تا ته بره داخل دگ؟

جدی میگی؟! نفس جان میدونم که شما حست قویه. اینو از روی حست گفتی یا همینجوری واسه دلخوشی من؟؟ دختر پس ...

عزیزم میخوایی من کلی بتای پایین مثال بزنم.... 

یکیش لاله جون که بتاش ۵۰ بود و گل پسرش الان شاه دومادی شده برا خودش..... 

بتای، ۳۶، بتای ۸۰، بتای ۴۸ و کلی بتای دیگه.... 

فکر کنم یه بتای ۱۸ هم داشتیم.... 

اینا همه بارداریهاشون به خوبی پیش رفته.... 

بتای ۲۰۰ رو مثلا یادمه که حتی روز ۱۳ بی بیشم منفی شده بود و الان پرنسسش با دخملی من همسنه.... 

خلاصه نگران بتات نباش.... 

مهم رشدشه.... 

شما + فکر کن و انرژی + بفرست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی میترسم تمام سعیمو میکنم فشار نیارم ☹️باور نمیکنی انقدر این چیزا میخورم فکر کنم یکی از علائم دیگ ...

دو سه روز بعد از ازمایش منم شدیدا یبوست گرفتم که زنگ زدم از مرکز پرسیدم چه ملینی باید بخورم دیگه انجیر فایده نداشت

بهمم اسم دو تا شربت رو گفت ولی دلم نیومد بخورم گفتم جذب میشه و روی جنینم اثر میزاره

فکرکنم این تایم طبیعیه کم کم خوب میشی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خواهر ما خوبیم مرسی از احوالپرسیت خودت چه کارا میکنی  نمیدونم چرا همیشه تو این راه یا نمی ...

عزیزم خدارو چه دیدی شاید قراره سورپرایز بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

مبارک باشه

چه حس قشنگیه

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی😘😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین مصلح بخور کنار سردیت یا کنار گرمیت مثلا تو ماستت نعنا و پونه بزن اینجوری گرمی و سردی هم و خنثا ...

پای مرغ رو میگفتن بعد انتقال بخورم نع؟

چشم ممنون عزیردلم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
منم همینو به دکترگفتم،ولی اگه بازم اصرار به انتقال تازه داشت یعنی شانسم خیلی کم میشه؟ 🥲🥲

بستگی ب بدنت داره اگه هایپر نشده باشی نه شانست کم نمیشه بازم ببین دکتر سونو کنه بقیه بچه ها هم نظر بدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دو سه روز بعد از ازمایش منم شدیدا یبوست گرفتم که زنگ زدم از مرکز پرسیدم چه ملینی باید بخورم دیگه انج ...

ب من گفتن صبا ناشتا خاکشیر و اب ولرم بخورم برام تاثیر داشت میخوای تو هم امتحان کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم❤ انشاالله ماه بعد همه چیز برات عااالی پیش بره و بسلامتی انتقال بدی و مثبتشی...

ممنونم عزیزدلم😍😍خیلی خوشحالم در کنار شمام...گروه واتساپ یا تلگرام ندارید؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزمی مهربونمممم. ‌توکل به خدا..انشالله با دعای شما..با دلای پاکتون...ایندفه خدا رومو زمین نمی‌اندا ...

🥺🥺قربون دلت برم من انشاالله انشاالله خدا از زبونت بشنوه ..فدات شم حتما مامانی این بار دیگ نوبت شما هم رسید خداروشکر فقط خوب استراحت کن و به پهلوی چپ بخواب و توت فرنگی هم بخور ..نشاسته هم روزی یه قاشق اگه داشتی  بخور . سیب زمینی هم زیاد بخور ..هممون دعامون پشت سرت تمنای عزیزم😍🤲🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم