2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
نه عزیزم چیزی نمیشه فقط اصلا اصلا موقع دستشویی به خودت فشار نیار و انجیر خشک خیس کن بخور خیلی موثر ...

خیلی میترسم تمام سعیمو میکنم فشار نیارم ☹️باور نمیکنی انقدر این چیزا میخورم فکر کنم یکی از علائم دیگم یبوست باشه 😑که انقدر اذیت میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم يبوست رو تا اخر باردارى دارى فقط بايد سعى كنى با ميوه و سبزيجات كنترلش كنى ك زياد نشه و بهت فش ...

😭تا اخر 😂خیلی زیاده که خدایا 

همین کارو میکنم ولی انگار ول کن من نیست چون من کلن از قبل هم داشتم 

سلام پروانه جون خوبی ؟دخترات گلت خوبن؟چیکار کردی رفتی مرکز مام؟

سلام خواهر ما خوبیم مرسی از احوالپرسیت خودت چه کارا میکنی 

نمیدونم چرا همیشه تو این راه یا نمیشه یا سنگ جلو پام نیاد انگار خدا میخواد یه کم دست نگه دارم پولم جور بود نوبتم گرفتم یه هو یه شبه یه اتفاقی افتاد پولمو دادم رفت حالا باید تا بعد عید صبر کنم منم در حال تقویت و کاهش وزنم ببینم بعد عید قسمت میشه برم

خیلی میترسم تمام سعیمو میکنم فشار نیارم ☹️باور نمیکنی انقدر این چیزا میخورم فکر کنم یکی از علائم دیگ ...

نی نی شما هم فکر کنم دخمله

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
من ریپلایت کردم جوابمو ندادی ولی😭😭 من کی مامان میشم😊؟؟؟😹

عزیزم من هس ششم نیستم اگر برا اینده تمرکز کنم خیلی بهم فشار میاد برام خوب نیست انشالله شما هم به زودی مامانی عزیزم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
سلام تورک آنای عزیزم.خوبین شما؟ بچه هاتون خوبن؟,  خودمم نظرم همینه انای عزیز .میتونم برا پانکچ ...

عزیزم تا جایی که میدونم فکر کنم باید قطع کنی.... 

داروها شروع بشن بازم بپرس.... 

من خودم ۶ ماه بیشتر نتونستم شیر بدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من مشکل انعقادی ندارم فقط خونم رقیق.بخاطرهمینم الان انوکسا رو دارم با سلام صلوات مصرف میکنم. آسپرین ...

عزیزم پس برا جی انوکسان تجویز کرده؟ 

به هر حال باید ریسک لخته شدن باشه که تجویز کردن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس برا جی انوکسان تجویز کرده؟  به هر حال باید ریسک لخته شدن باشه که تجویز کردن....

بله آنا جون فقط می‌ترسید خون توپاهام لخته بشه.

خیلی دعام کن.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من امروز نوبت دکتر دارم میشه برام دعا کنید اندومترم ریزش کرده باشه وگرنه اسیر بیمارستان میشم ...

ای جانم عزیزم. انشالله که همه چی خوب میشه.... 

منم دو شبه بالا سر پسرمم طفلی تب کرده منم شدیدا التماس دعا دارم.... 

از تب کلا خیلی میترسم. پسرمم خیلی بد تبه.... 

خدا برا تک تکمون بهترینارو رقم بزنه....