2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها مصرف لوبیا سبز تو بارداری مجاز هست؟

آره عزیزم اگه منع خاصی برات نداره میتونی بخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . دوستم آمپول سینال اف دکتر به داده ک اطراف ناف تزریق کنه . میگه ک من نمیخوابم ک تزریق کنم میگه ...

عزیزم هر جوری راحته فقط زیر جلدی تزریق کنه. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من هر روز گرمیجات میخوردم..روزهای پریودی خیلی خوردم وقتی رفتم سونو گفت اندومتر نازک..تعجب کردم چون ...

عزیزم اگه حجم خونریزیتو زیاد میکنه گرمیجات یعنی بهتره نخوری دیگه چون هر چی ریزش بیشتر باشه یعنی اندومتر رو نازکتر میکنه.... 

من تا جایی که میدونم تو دوران پری بهتره نخوری مگر اینکه دیواره ضخیم باشه و بخوان با بالا بردن حجم خونریزی دیواره رو نازکتر کنن.... 

با دکترت مشورت کن. 

منم بی بیم پررنگ بود روز یاده بتام بالا بود ببینیم دختر میشه یا پسر😁

شما ك امكان دوقلويي هست برات

توكل بخدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ب نیت تمام خانومای تاپیک برای امام زمان و شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو صلوات فرسادم 

ان شالله هرکی داخل تاپیک بارداره خداوند حافظ نی نی اش باشه هرکی انتقال داده مثبت بشه و هرکی ام داره کاراشو میکنه همه چی براش مث آب خوردن پیش بره ❤️❤️❤️

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

ای جانممممممم.... 

گوارای وجودت عزیزمممممم..... 

التماس دعا دارم عزیزم.... 

دعا کن پسرم زودی خوب بشه.... 

بچها من ازمایش گرفتم بتا بود 1660 ممنونم از همتون که دعام کردین❤️😭قسمت همه منتظرها

مبارک باشه عزیزم خدا را صد هزار مرتبه شکر گوارای وجودت عزیزم ان شالله بارداری راحتی داشته باشی 🤲🤲🤲🤲🤲