2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خیلی خیلی مبارکه مهربونم..دست راستت رو سرهممون...حتمت برات دعامیکنم انشالله به سلامنی صدای قلبشونو ب ...

فدات شم که چقدر مهربونی و لطف داری آره خدا بهم نظر کرد بعد چهار بار انتقال منفی همیشه شکرگزارشم .. ممنونم به خاطر دعای قشنگی کرده .. انشاالله همیشه دلت شاد باشه و حاجت روا بشی عزیزم و پانزدهم برات جشن بگیریم به حق بزرگی خدا😍🤲🤲🤲🤲🤲 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اتا تورک جان تو اینستا دنبالت میکنم با هر پیامت اشک ها میریزم واقعا خیلی صبوری

فدات عزیزم..... 

امیدوارم اونجام بشه یه خونه دیگه پر از قصه های انتظار با پایانهای شیرین.... 

اتفاقا خودمم چون مجدد شروع کردم پستامو میخونم انگاری اون روزارو مجدد تکرار میکنم.... 

یکی از دوستامون بود قشنگ یادمه طفلی خبلی اذیت شده بود.... 

تازه بعد ۶ بار انتقال تست کاریوتایپ داده بود فهمیده بود که مشکل کرومزومی دارن.... 

بعدها در جریان بودم تو خط پی جی دی و.... بود....

دیگه ازش خبر نداشتم اما جزء اسمایی بود که همیشه تو ذهنم بود.... 

اون روز یهویی زدم رو اسمش دیدم یه پسر داره انقدر ذوق زده شدم خدا شاهده قلبم داشت میومد تو دهنم.... 

یه پستی بود نوشته بودم دوست دارم یه روزی همه مون با بچه هامون تو بهشت مادران جمع بشیم....

انشالله اون روز برسه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ديگه نيومد چيزى

خدارو شکررررر

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس خدا روشکر ..هچینگ خیلی خوب .. انشاالله که حتما مامانی این دفعه و دیگ نوبت مامان شدن شما هم رسیده ...

عزیزمی مهربونمممم. ‌توکل به خدا..انشالله با دعای شما..با دلای پاکتون...ایندفه خدا رومو زمین نمی‌اندازه و منم نتیجه ی اینهمه سختی رو میبینم‌‌‌....☘️

انشاالله ب زودی میری و قلب قشنگ فرشته هاتو میبینی و کلی برات ذوق میکنیممم ب امید خدا...🤩🤩🤩🤩😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳ب دلم اومده دوتا هستن فرشته هات😍😍😍😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
وای منم پادرد و کمردرد و دل درد و سینه درد دارم دقیقا...ولی چون روزهای قبل پریودم همه اینهاروتجربه م ...

منم همه این علامتایی که میگی داشتم ده روز بعد انتقالم،ایشالا مامانی عزیزم❤️❤️❤️

بچه ها من امروز نوبت دکتر دارم میشه برام دعا کنید اندومترم ریزش کرده باشه وگرنه اسیر بیمارستان میشم ...

چیکا جون دکتر چی گفت؟ آندومتر ریزش کرده بود؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
فدات عزیزم.....  امیدوارم اونجام بشه یه خونه دیگه پر از قصه های انتظار با پایانهای شیرین....&n ...

انشالله عزیزم واقعا مسیر خیلی سختیه خیلی سخت من گاهی کم میارم ازمون خیلی سختیه خدا میگیره ازمون انشالله سربلند بشیم 

میگم خواهر شما سری اخر به شوهرت تقویتی دادی به نظرت چیا بدم خوبه بهش

اره بده حتما شوهر من فرتیل اید  و ای و دی و ال کارنتین خورد با کاسنی فراوون از ۴ تا جنین ۳ تاش پسر بود ولی کیفیتشون پایین بود حالا نمی دونم ب خاطر اسپرم بود یا تخمک یا همون عمل تعیین جنسیت کیفیتشونو کم کرد  علتش رو که نگفتن شما حتما بده  وضعیت همسرت خوبه حداقل با اینا عالی بشه 

شوهر من مورفوش ۱ تحرکش ۳ شده بود اخرین بار

من که کم اوردم دیگه هم جسمی هم مالی 

ان شااللع موفق باشی پروانه جون ب ارزوت برسی عزیزم 

سلام قربونت برم خدا حفظش کنه...  اره باردارم خدا سورپرایزم کرد انشاالله قسمت تو هم بشه دیگه کا ...

حالا بچه های من درسته ۶ ماه بیشتر شیر مادر نخوردن ولی شیر پدر رو همچنان دارن میخورن😂😂😂😂😂

هنوز نتونستم از شیر خشک بازشون کنم.... 

خیلی دوست دارن منم دیگه میدم بهشون.... 

سلام خانما... منم تو سیکل میکرو هستم ۵شنبه پانکچر انجام دادم بعدازعمل بهم گفتن هایپر نشدی ولی قبلش گ ...

اگه فریز کنی ب بدنت استراحت بدی بعد انتقال بدی بهتره

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️