2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046123 بازدید | 684499 پست
عزیزم خداروشکر علایم بارداری داری انشاالله به حق فاطمه زهرا چند روز دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی ...

ممنونم مامان رقیه مهربونم الهی که شما هم با بتای بالا خبرخوش بهمون بدی مرسی ازدعاهای قشنگت ..منم برای شما میخونم😘😘😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آمینننننن....  تا باشه از این نفرینا باشه.....  😂😂😂😂😂

😅😅😅😅😅

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزی امیدوار باش عزیزم خدابزرگه🌹

فدای توبشم😘😘

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بچه هااا..کسی اینجا هچینگ جنین انجام داده؟؟

تمنا جون مرکز ما کلا همه ی جنین ها رو هچینگ میکنن ..برای جنین های شما انجام دادن؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
واااا عجب ادمایینا حتما خفیف بوده نگفتن من خداروشکر ذعایت کردم شکمم اب نیاورد 

به من چیزی نگفتن و انتقال دادم من خودم حدس میزنم چون شکمم وروم داشت شایدم اشتباه کنم .خدا رو شکر که شکمتون اب نیاورد 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
لیلا جون منظورم همین علایم اولیه بود 😅😅😅راست میگی ولی بدون علایم هم استرس داره دلت میخواد یه چیزی ...

عزیزم اتفاقا علایم بدتره که.... 

حالا غیر سختیاش وقتی علایم هستن یه سختی داره میرن یه استرس..... 

ببین عزیزم کلا بارداری راحت اینه نفهمی بارداری یهویی به نیت آپاندیس ببرن بیمارستان بچه رو بدن بغلت.... 

حالا کجاشو دیدی بذار تکوناش شروع بشه.... 

میشینی لگداشو میشمری.... 

چرا امروز کم زد.... 

چرا زیاد زد... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تمنا جون مرکز ما کلا همه ی جنین ها رو هچینگ میکنن ..برای جنین های شما انجام دادن؟

آره قربونت برم 

بار اول بود انجام میدادن

بعد از سه تا انتقال منفی🥴🥴🙆‍♀️

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم مامان رقیه مهربونم الهی که شما هم با بتای بالا خبرخوش بهمون بدی مرسی ازدعاهای قشنگت ..منم برا ...

قربونت برم عزیزم منم تازه مثبت شدم برام دعا کن صدای قلب نی نی (ها) رو بشنوم فدات شم😍🤲🤲🤲🤲

قربونت برم عزیزم منم تازه مثبت شدم برام دعا کن صدای قلب نی نی (ها) رو بشنوم فدات شم😍🤲🤲🤲🤲

خیلی خیلی مبارکه مهربونم..دست راستت رو سرهممون...حتمت برات دعامیکنم انشالله به سلامنی صدای قلبشونو بشنوی و بهون خبربدی..خیلی خبرخوبی بود...خدایاشکرت

دوستان یه سوال آمپول آنوکسارو با دفترچه چند میخرین؟من امروز ۳۰ تاشو با تامین اجتماعی ۷۳۶ تومن خریدم، ...

خوبه که فکر کنم.... 

آزادش رو من اخرین بار که خریدم چند ماه پیش ۸۰ اینا بود سی تا میشه حدود 2400 البته من با قیمت قبل عید میگم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشاالله که مثبته از علائمت معلومه 😍😍

عزیزم شما هم قبل ازبارداری این علائم روداشتی یانه

سلام دخترا من رفتم سونو صداى قلب جوجه ى مامان رو شنيدمممم😍😍😍 اشكم درومد ان شاالله قسمت همه خانم ...

ای جانم عزیزم..... 

خدارو شکر..... 

به سلامتی بغلش کنی..... 

عزیزم اتفاقا علایم بدتره که....  حالا غیر سختیاش وقتی علایم هستن یه سختی داره میرن یه استرس... ...

چی بگم آنا جون من از اول انتقال هیچ علایمی نداشتم و همش ناله میکردم ولی این جا دوستان بهم دلداری میدادن الان که مثبت شدم خداروشکر بازم ولی دنبال علایمم ..همش میگم دیگ به علایم فکر نمیکنم بازم میاد تو ذهنم 😅😅خلاصه این فکر و خیال ها تمومی نداره تا بیان بغلمون ..آی خدااااا دلم رفت یعنی به تکوناش فکر میکنم آدم میگ روزا زودتر برن جلو برسیم به اون مراحل🥺🥺🥺قربونت برم آنا جون انشاالله حال گل پسرت هم زود خوب میشه منم یه دور صلوات میفرستم و مرسی که این تایپیک رو درست کردی و هممون این جا جمعیم به لطف شما😍😍

آره قربونت برم  بار اول بود انجام میدادن بعد از سه تا انتقال منفی🥴🥴🙆‍♀️

پس خدا روشکر ..هچینگ خیلی خوب .. انشاالله که حتما مامانی این دفعه و دیگ نوبت مامان شدن شما هم رسیده قربونت برم ..من هر روز برات دعا میکنم تا دوهفته دیگ این جا برای شما جشن می‌گیریم به حق امام جواد🤲🤲🤲