2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
نه داروهامو‌عوض‌نکرد‌بهش گفتم اهمیت‌نداد زیادم اصرار نکردم‌گفتم یه وقت عصبانی میشه‌ ذخیره ام‌کمه شو ...

عزیزم یاد بگیریم حرفمونو برنیم خواسته مونو مطرح کنیم.... 

خوب عصبانی شد تو هم عصبانی میشی..... 

هیچ کسی به اندازه ماها نمیتونه سختیایی که میکشیم رو درک کنه.... 

گفتن اینکه منفی شدی یا تخمکات پوچ بوده و.... براشون راحته اما شنیدنش برا ماها خیلی سنگینه.... 

پس یاد بگیریم حرفمون رو بزنیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخ منم .به من نگفتن هاپیر شدم ولی خودم فکر میکنم هایپر شده بودم چون حدودا تا دوماه شایدم بیشتر شکمم ...

واااا عجب ادمایینا حتما خفیف بوده نگفتن من خداروشکر ذعایت کردم شکمم اب نیاورد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که مثبته از علائمت معلومه 😍😍

توروخدا راست میگی؟ خدا ازدهنت بشنوه راستش من دمای بالای بدنم امیدوارم کرده ...بخدا این چندماه خیلی سختی کشیدم اگربارداربشم واسه شوهرم انگیزه خیلی زیادی میشه و خودم...چون عید شوهرم تصادف کرد و ....خیلی روزهای بدی روپشت سرگذاشتیم دعام کنید توروخدا

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
😤😤😤😤😤😭😭😭😭😭 خدایااااااا میشه این تهوع و سر درد منو بدی به مامان رقیه؟؟؟؟ هم من یه نفسی بکش ...

آمینننننن.... 

تا باشه از این نفرینا باشه..... 

😂😂😂😂😂

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حاجتت روا بشه عزيزم من اين دو شهيد رو نميشناسم اما هرروز براى شهداى گمنام صلوات ميفرستم ب نظرم اون ...

تیکرت مبارک باشه فریناز جون انشاالله تا آخرش بسلامتی پیش بری ..فریناز جون منم تازه با این دو شهید عزیز آشنا شدم واقعا پیش خدا عزیزن و حاجت میدن ..منم اولین بار نذر کردم براشون خداروشکر حاجتم رو دادن 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم عزیزم لطف میکنی ان شاالله خیرش به خودت و نی نی هات برسه 💙

مرسی عزیزم ان شاالله که مسیر خوبی در پیش داشته باشید با یه بتای خوشگل انتظار ب سر برسه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسى راديس قشنگم مرسي عزيزم بحق فاطمه زهرا بحق اولادش به زودى خدا دامن تورو هم سبز كنه و صداى قلب ق ...

مرسی عزیزدل 💙💙🙏🏻🙏🏻ان شاالله 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم امروز ازمایش دادم بتام۸۴۰منم مامان شدم 😍💖

خداروشکر برای من و همه منتطرا دعاکنید

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
سلام دوستان...من سوم تیر دوتاجنین بلاست انتقال دادم و امروز روز نهم انتقالمه ...۱۵ ام باید برم ازمای ...

عزیزم خداروشکر علایم بارداری داری انشاالله به حق فاطمه زهرا چند روز دیگ با بتای تپل خوشحالمون می‌کنی ..من برای مثبت شدنتون آیت الکرسی و یه دور صلوات فرستادم خدا دلت رو شاد کنه به آقا امام جواد متوسل شو که حاجت روا میشی انشاالله 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام خانما... منم تو سیکل میکرو هستم ۵شنبه پانکچر انجام دادم بعدازعمل بهم گفتن هایپر نشدی ولی قبلش گفته بودن نیمه هایپری چون فولیکولامم خیلی زیاد بود. ۱۴تاتخمک ازم کشیدن الان گفتن ۸تاجنین تشکیل شده ولی کیفیتشو نگفتن. ولی همچنان هم معلوم نکردن که جنین فریز انتقال بدم یا تازه. گفتن صبح بیا که معلوم بشه. به نظرتون جنین تازه بهتره یا فریز ممنون میشم راهنمایی کنین

منم مثل شمابود علائم داغی بدن دل درد پادرد کمر درد سینه درد 

وای منم پادرد و کمردرد و دل درد و سینه درد دارم دقیقا...ولی چون روزهای قبل پریودم همه اینهاروتجربه میکردم شک داشتم..

تنها علامت جدیدم همین دمای بالای بدنمه مرسی ازت عزیزدلم..امیدوارم کردی😘خدا دلتو شادکنه