2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
من اردیبهشت خریده بودم که سیکلم کنسل شد.با آسپرین وپردنیزول حدود۴۰۰ شده بود افراشته نکنم.دوباره رفتم ...

اره عزیزم همون تایم همه گفتن نایاب شده درصورتی که داشتن میخاستن گرونش کنن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دور از جونت، مطمئن باش پایین نیومده خوب با ۴۰۰ -۵۰۰ هم سینه درد داشتی دیگه

آها آره متوجه شدم

حالا چند روز صبر میکنم بعد مجبور شدم سونو میرم

الان نسبت به صبح دوباره سفت شده درد اون روزای قبل رو اصلا نداره ولی داخلش تیر میکشه

انگار متفاوت شده دردش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دلارام خوبی؟ زینبی جون خیلی وقته نیومده . اگه به بچه شیر نمیدی همین الان برو برا سیکل جدید اگه ...

سلام عزیزم خوبی؟ چقد خوشحال شدم دیدم اینجایی هنوز و بارداری .مبارک باشه عزیزم.

میدونی اگه بخوام بذارم برا شش ماهه دیگه بخاطر مدرسه ها نمیتونم و خود به خود میره برا تابستون سال بعد. میخواستم بدونم میشه همین تابستون انجامش بدم تابستون سال بعد انتقال بدم.مشکلم همین شیردهیه. از طرفی خودم دلم نمیاد زود از شیر بگیرمش و از طرفی هم دلم میخواد زود برم تو سیکل و حداقل خیالم از بابت جنینام راحت باشه. بنظرتون میشه از الان بهش شیر خشک بدم؟ فقط ده روز اول شیر خشک خورده بعد دیگه قطع کردم و شیر خودم رو دادم .بعدش هم هر کاری کردم شیر خشک بخوره بالا میاورد نمیدونم الان بهش بدم هم بالا میاره یا نه میترسم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
من نی نی دارم چون زیارت امام زمان هست دلم خواست منم یاد کنید  برای همین نیاز نیست اسمم تو لی ...

خداروشکر خداروشکر میگم آخه ..چشم حتما البته من همیشه برای شما دعا میکنم و پیام هاتون رو لایک میکنم ..قربونت برم برای شما هم میخونم انشاالله خدا خودش حافظ بچه ات باشه و زندگیتون سرشار از شادی و سلامتی و خوشبختی باشه😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام عزیزم آخه تا جاییکه دیدم تو ایران نیست آمپول خارجیش، همه هم با همینی که هست مثبت میشن و جای نگ ...

ممنون عزیزدلم..اره منم ندیدم اینجا خارجیشو

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ان شاءالله  عزیزم. هی میرم تویخچال امپولام میشمرم   میگم اینا انوکسا تموم بشه دیگه بگه آم ...

عزیزم انوکسان رو مگه تا آخرش نداری؟ 

معمولا تا یکی دو روز قبل زایمان دارن. 

مگر اینکه مشکل انعقادی نداشته باشی و دکترت برا همه تجویز کرده باشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه هااا خوبین 🤗🤗💚💚 صبحتون بخیر  من اومدم بیمارستان برای انتقال التماس دعای فراوو ...

تمنا جون انشاالله که به حق امام جواد با این انتقالت مامان دوقلوها میشی برات صلوات و آیت الکرسی خوندم دوهفته دیگ با بتای تپل خوشحالمون کنی😍🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
انوکسا رو حداقل تا سه ماه داری فکر کنم من ک قرار بود تا اخر ۸ هفته بزنم دیگه تموم ک خونریزی کردم گف ...

عزیزم بعذ قطع خونریزی و رفع هماتوم احتمالا باز خواهی داشت.... 

من تو بارداری اولم از بعد سونوی قلب که خونربزی کردم قزع شد تا غربالگری اول که دیگه هماتوم رفت.... 

بعدش داشتم تا زایمان.... 

من حتی بعد زایمانم تا ۶ هفته داشتم بعد خوب شدن زخم سرارین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هعی چقدر سخته این پروسه😔انقد نشستم و سرچ کردمو و تحقیق کردم ک بتونم شرایطمو با این سرج و تحقیقها به ...

گلم فقط آرامش خودتو  بدست  بیار وبه زیبایی های زندگی فکرکن.تو این راه باید صبوووووور باشیم.کفش آهنی بپوشیم.

واز خدا بخواییم که بهمون کمک کنه  

دیگه هم سرچ نکن  

خودم بهت گفتم چیکارکنم بچه حرف گوش کنی باش هرکاری گفتم انجام بده هرچی گفتم بخور.

اگر انجام بده یک ماهه به نتیجه دلخواه میرسی  

حرف گوش بده ها نری سرچ کنی اینا که گفتم تجربه ثابت کرده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام تورک آنای عزیزم.خوبین شما؟ بچه هاتون خوبن؟,  خودمم نظرم همینه انای عزیز .میتونم برا پانکچ ...

سلام خواهر نوبی نینی خوبه منم از اون سالا تو تاپیکم اسم کاربریمو عوض کردم تعیین جنسیت بودم شاید یادت باشه نبودم فدای سرت خوشحالم باز بهمون سر زدی من هنوزم که هنوزه هشتم گرو نهمه باید برم تخمک کشی مجدد بعد عید 

زودی دست به کار شو خ‌واهر زمانو از دست نده 

عزیزم انوکسان رو مگه تا آخرش نداری؟  معمولا تا یکی دو روز قبل زایمان دارن.  مگر اینکه مش ...

من مشکل انعقادی ندارم فقط خونم رقیق.بخاطرهمینم الان انوکسا رو دارم با سلام صلوات مصرف میکنم.

آسپرین یک هفته خوردم دکتر از موقع انتقال قطع کرده.

ان شاءالله مثبت بشم برم دوباره آزمایش خون بدم وضعیتم ثابت باسه ومشکل برای خودم ونی نی هام نباشه.

خیلی ریسک کردم ولی توکل به خودش خیر ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آها آره متوجه شدم حالا چند روز صبر میکنم بعد مجبور شدم سونو میرم الان نسبت به صبح دوباره سفت شده د ...

عزیزم فکر کنم زیادی حساسی

شما بعد از ازمایش سونو ساک رفتی؟؟

چرا اینقدر بخودت استرس میدی؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دکتر گفت تخمکات خوب بوده ولی شوهرت داغونه  نمیدونم دیگه چی میشه برام دعا کن با دل پاکت چون این ...

ببین من نمیخوام الکی امیدوارت کنم ولی ۹۵ درصد پیش دکتر با اولین اننقال مامان شدن دیگه خودت منم دیدی پس اصلا به اهدایی و اینه فکر نکن فقط مثبت برو جلو. انشالله به حق فاطمه زهرا با اولین انتقالت مامانی و تگم میکنی جانم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤