2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
دلم میخواد انتقال سومم‌رو پروستروژن خارجی استفاده‌کنم مامان سوفی.اگه گرون نباشه خیلی. من شیافت پروس ...

سلام عزیزم

آخه تا جاییکه دیدم تو ایران نیست آمپول خارجیش، همه هم با همینی که هست مثبت میشن و جای نگرانی نداره

من با خودم میاوردم اما اونکه من میاوردم و خارجی هست، یه شیشه بزرگه که هربار باید ازش ۱ میل یا ۲ میل بکشیم با سرنگ

اونجوری دونه ای نیست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نگران نباش علائم میرن و میان کاملا طبیعیه

چون ۲۳روز یکسره داشتم و یه دفعه قطع شد نگران شدم

باشه شوره جون امید به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا آخه واقعا هم خوب بوده نیاز به تسه نبوده گلم. شاید کیفیت تخمکا خوب نبوده که اینجور شده چون ن ...

دکتر گفت تخمکات خوب بوده ولی شوهرت داغونه 

نمیدونم دیگه چی میشه برام دعا کن با دل پاکت چون ایندکترو من گفتم بریم جرات ندارم غر بزنم پیش شوهرم 

نمیخوام بهش فکر کنم ولی اگه نشه میخوام برم اهدایی بگیرم چون دیگه وقت ندارم ۳۸ سالم شد 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
این استرادیول من.منم ضخامتم پایین بود دوبار کنسل شده بود.به لطف خدا این ماه انجام دادم.تعدادش بنظر د ...

استرادیول چرخشی این ماه قیمتش از ۳۵۰رسیده به ۵۰۰

شما هم ۵۰۰ خریدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید اینکه چند تا جنین انتقال بدن و سه روزه یا ۵ روزه باشه رو دکتر مشخص میکنه یا از خودمون میپرسن ...

جنین شناسی مرکز باتوجه به کیفیت جنینات خودش تصمیم میگیره که چند روزه و چه تعدادی انتقال بده 

ضخامتت قبلا چن بود که کنسل میشد و با این استرادیوله خارجیه ضخامتت به چند رسید ممنون میشم بگی🙏

هر وقت میرفتم روز ۱۲ یا ۱۴ پری تو دوتا سیکل به زو ۵ونبم یا ۶ بود.ماه پیش روز۱۲ ۶ وخورده بود .استرا روزی یکبار خوردم آسپرین وپردنیزول روزی ۲تا .روز۲۰ سیکلم .انتقال انجام داد.آهان از روز ۱۲تا تا۱۶ دوتا دوتا تو یه سرنگ پروژستون زدم .سیکلم روز۲۰ بود دوباره یکی شد امپولام .بعد روز۲۰ انتقال داد گفت ضخامتم خوبه ۹ بود به لطف خدا.سعی کردم اون یک هفته شاد باشم بهش فکر نکردم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اخه عزیزم من از انتقال تا دیشب یکسره داشتم یه دفعه از صبح شل و بی درد شده بخدا نگرانم 

خودتو اذیت نکن برو یه تیتر بتا بده راحت شی از فکر و خیال

علائم میرن و میان مطمئنم چیزی نیست اما آزمایش یا سونو بدی دلشوره ات ازبین میره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خودتو اذیت نکن برو یه تیتر بتا بده راحت شی از فکر و خیال علائم میرن و میان مطمئنم چیزی نیست اما آزم ...

یادمه میگفتی تا هفته ی ششم حساسیت سینه داشتی

درسته؟ بعدش که از بین رفت چی شد؟

خودتو اذیت نکن برو یه تیتر بتا بده راحت شی از فکر و خیال علائم میرن و میان مطمئنم چیزی نیست اما آزم ...

تیتر بتا الان چه کمکی میکنه اخه نمیدونم تیتر بتا چقدر رفته بالا و با تیتر مجدد چقدر باید باشه که بفهمم خدایی نکرده افت داره یا نه؟

سونو برم کمکی میکنه؟

کلم بروکلی الان هست😪بعد کلم بروکلی رو بایو حتما بپزیم نمیشه نپخته خورد😶

تهرآن هستین؟میتونید خام بخورید ولی خوب بازش کنید تمیزش کنید.رازیانه که گفتم دم کنید خیلی تاثیر داره حتما روزی ۳لیوان بایکم نبات شیرین کن بخور.

استرادیول چرخشی این ماه قیمتش از ۳۵۰رسیده به ۵۰۰ شما هم ۵۰۰ خریدی؟

من اردیبهشت خریده بودم که سیکلم کنسل شد.با آسپرین وپردنیزول حدود۴۰۰ شده بود افراشته نکنم.دوباره رفتم بخرم یادم اومد دارم ولی گفت اصلا خارجی پیدانمیسه البته سه هفته پیش بود.داروخانه هم سعادت آباده.کلا داروهای سیکل رو داره.

سلام دلارام جان عزیزم....  خدا گل پسرت رو حفظ کنه....  عزیزم میتونی لااقل پانکچر کنی اگه ...

سلام تورک آنای عزیزم.خوبین شما؟ بچه هاتون خوبن؟, 

خودمم نظرم همینه انای عزیز .میتونم برا پانکچر شیر دهی رو قطع نکنم؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
تیتر بتا الان چه کمکی میکنه اخه نمیدونم تیتر بتا چقدر رفته بالا و با تیتر مجدد چقدر باید باشه که بفه ...

ببین دور از جونت، مطمئن باش پایین نیومده

خوب با ۴۰۰ -۵۰۰ هم سینه درد داشتی دیگه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️