2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام گلم اگربتونی استرادیول خارجی پیداکنی بهتره .اصولا از روز اول پری باید شروع کرد ۳تا روزی.ولی با ...

کلم بروکلی الان هست😪بعد کلم بروکلی رو بایو حتما بپزیم نمیشه نپخته خورد😶

@نسرین_مهر     سلام عزیزم میگم من دیروز امپولم رو داشتم هواگیری میکردم سرسرنگش محکم نکر ...

سلام فریناز عزيزم 

من یکسری امپولم پس زد زنگ زدم گفتن یکی دیگه بزن 

احتمالا بخاطر هماتوم باشه 

استراحت کن 

تا هماتوم کامل دفع یا جذب نشه لکه بینی هست 

من همچنان دارم لباس زیرم لک میشه 

رگه های خونی رو دستمال 

فقط استراحت کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی زینب جان من تا ۳ازاسترس میمیرم😔

خانکنه لیلا جووون اصلا نگران نباش تو دلبرم استرس میگیره.برو یکم تلوزیون ببین ذکر یونسیه زیاد بگو خیلی موثر.

خداخودش نظرمیکنه گلم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آفرین به شما عزيزم  ماهایی که انتقال پنج و شش مثبت شدیم پس چی  شش بار پانکچر شدیم  ...

نسرین جان تو‌ با ذخیره ۰/۷ شش بار پانکچر شدی یا این بار آخری ۰/۷ بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ناخواسته بود اینم گفتم بهشون ولی بازم تسه نکردن تازه اول که نمونه داد گفتن. ازمایش میکنیم اگه خوب بو ...

ای بابا آخه واقعا هم خوب بوده نیاز به تسه نبوده گلم.

شاید کیفیت تخمکا خوب نبوده که اینجور شده چون نمونه همسرت خوب بوده. انشالله که با اولین انتقال مامان دو قلوها میشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانکنه لیلا جووون اصلا نگران نباش تو دلبرم استرس میگیره.برو یکم تلوزیون ببین ذکر یونسیه زیاد بگو خیل ...

اومدیم بیرون باهمسرم کار بانکی داشت منم نشستم تو ماشین منتظرشم گفتم برم خونه بدتر خودخوری میکنم بازبیرون چهارتا ادم  میبینم

این استرادیول من.منم ضخامتم پایین بود دوبار کنسل شده بود.به لطف خدا این ماه انجام دادم.تعدادش بنظر دکتر.درکنارش آسپرین وپردنیزولم بود که بعدانتقالم آسپرین حذف شده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نسرین جان تو‌ با ذخیره ۰/۷ شش بار پانکچر شدی یا این بار آخری ۰/۷ بود ؟

من از اول هفت دهم بودم بله با همون هفت دهم شش بار پانکچر شدم 

تا چهار بار سه تا تخمک سه تا جنین با گرید A, آب داشتم 

بار پنجم یک تخمک و یک جنین گرید Ab که شانگهای اول بود و دومی هم یازده تخمک و شش جنین شد برام 

این استرادیول من.منم ضخامتم پایین بود دوبار کنسل شده بود.به لطف خدا این ماه انجام دادم.تعدادش بنظر د ...

ضخامتت قبلا چن بود که کنسل میشد و با این استرادیوله خارجیه ضخامتت به چند رسید ممنون میشم بگی🙏

کلم بروکلی الان هست😪بعد کلم بروکلی رو بایو حتما بپزیم نمیشه نپخته خورد😶

من تو سالادهرروزم خام میخورم عزیزم

هردوحالتش خوشمزست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم