2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
هفته ششم بودم ببين درد سينه هام خيلي خفيف بود ك رفته بود كلا تكرر ادرار داشتم شب تا صبح چندبار دست ...

مرسی از توضیحت فریناز جون

منم سرچ کردم خیلی ها هفته ی ششم علائمشون رفته بود. مخصوصا درد سینه

حالا انشالله برا منم چیزی نباشه

ببینم تا چند روز دیگه شرایطم چطوری میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@نسرین_مهر    

سلام عزیزم

میگم من دیروز امپولم رو داشتم هواگیری میکردم سرسرنگش محکم نکرده بودم پرید ی مقدار از مواد امپولم دور ریخته شد

یعنی از ۲ شد ۱،۵

صبح ک پاشدم همرا شیافم خییییلی کم تکه خون خشک شده اومده بود بیرون سرجمع شاید اندازه دو سه تا کنجد

بازم بعدش دو تاقطره ترشح همراه لک کمرنگ رو پدم دیدم

ب نظرت بخاطر امپولم کم شد اینجور شدم؟ یا باز داره لکه بینی شروع میشه؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه عزیزم هیچی تقویتی نخورده بودم حتی در حد خرما هم نخورده بودم 😐😐

سلام عزیزدلم خوبی؟رفتی ان تی؟چی گفتن؟اینجا هر چی گشتن ببینم نوشتی پیدا نکردم گفتم از خودت بپرسم 

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
مرسی از توضیحت فریناز جون منم سرچ کردم خیلی ها هفته ی ششم علائمشون رفته بود. مخصوصا درد سینه حالا ...

ببین اصلااااااا نگران نباش

اصلاااااا

هانیل هم همینجور شده بود یادمه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بنظرت ماه بعد درست میشه؟؟ ممنونم که جوابمو دادی استرا خارجی بهتر نیست؟

اره درست میشه نگران نباش اینو باید دکترت تشخیص بده ک استرادیول برا کدوم شرکت بهت بیشتر جواب میده خودش بت میگه ولی هیچی مثلا پیاده روی نمیتونه بت کمک کنه سعی کن تو از یک ماه قبلش هرروز به مدت ۳۰تا۴۵ دقه پیاده روی کنی