2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
یه هفته مونده به پریودم من البته همیشه سه چهار روز جلو میندازنم 

اين دردها طبيعيه

ميدونم نگرانيد 

ميدونم استرس داره خودمم گذروندم اين روزا رو

اما اميدتون ب خدا باشه و ب فا ل نيك بگيريد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها برای صخیم شدن رحم چی خوبه؟

تا ميتونى گرميجات بخور

دمنوش هاى گرم

خرما و كنجد

ارده و شيره

لوبياسبز

كلم بروكلى

پياده روى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@tamana366    

بسلامتيييييييييى

عزيزممممم ان شاالله جوجه ها ميچسبن ب دل مامانشون و دو هفته ديگه بهترين خبر زندگيتو ميشنويم😍😍😍💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

برات صلوات ميفرستم و آية الكرسى ميخونم

قبل از مثبت شدنت عوارض پروژسترون بود دختر اما ديگه بخاطر انتقال جنينت ادامه دار شده و الانم كم و زي ...

اون روز که شما گفتی علائمت رفته چه علائمی داشتی ک رفته بود؟ و هفته ی چندم بودی؟ بعد از چند روز برگشت؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یبار شنیدم گرمی قائده اوره و باعث میشه ضخامت بیاد پایین

عزيزم من قبل از عيد بعد از پانكچرم ى ماه خودمو بسته بودم ب گرميجات واسه انتقالم

اينقدى ك پريودم ى هفته عقب افتاد و بعدم ك شدم ورفتم دكتر با اينكه خودم ازمايش باردارى دادم منفى بود و پريودم بودم دكتر از بس ضخامتم بالا بود بازم منو فرستاد ازمايش باردارى

بعد ك ازش پرسيدم ممكنه بخاطر گرميجات بوده ضخامتم اينقدر زياد بوده گفت اره

اين دردها طبيعيه ميدونم نگرانيد  ميدونم استرس داره خودمم گذروندم اين روزا رو اما اميدتون ب خ ...

یعنی صبح که پاشدم دیدم کمر درد دارم مردم دیگه یه ذره اینجا بچه گفتن نگران نباش استراحت کن اروم شدم 

یه چیز بگم من اصلن سینه هام هیچ حسی ندارم انگار اصلن وجود نداره😐😑با اینکه همه میگن درد میگیره  ...

مال منم از چند روز بعد از مثبت شدن شروع شد

اونم خييييلى خفيفه در حدى ك اگر دمر بخوابم فشار بياد درد بگيره ى كم

و در حد  ى كم حجيم تر شده

استرادیول برات کم بوده مجدد ماه بعد استرادیول رو برات بیشتر میکنن و دوباره وارد سیکل انتقال میشی&nbs ...

بنظرت ماه بعد درست میشه؟؟ ممنونم که جوابمو دادی

استرا خارجی بهتر نیست؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
استرادیول برات کم بوده مجدد ماه بعد استرادیول رو برات بیشتر میکنن و دوباره وارد سیکل انتقال میشی&nbs ...

الان استرا رو قطع کنم کی پریود میشم؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام بچه هااا خوبین 🤗🤗💚💚 صبحتون بخیر  من اومدم بیمارستان برای انتقال التماس دعای فراوون� ...

به سلامتی عزیزم انشالله که با این انتقالت مامان میشی و از این به بعد یه نفس راحت میکشی💜👶👶 فقط یادت باشه همه چی رو بسپار به خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اون روز که شما گفتی علائمت رفته چه علائمی داشتی ک رفته بود؟ و هفته ی چندم بودی؟ بعد از چند روز برگشت ...

هفته ششم بودم

ببين درد سينه هام خيلي خفيف بود ك رفته بود كلا

تكرر ادرار داشتم شب تا صبح چندبار دستشويي ميرفتم اونشب ى بار وقت نماز صبح فقط رفتم

و ضعف و گشنگى ك حالا اونو هنوز از جام پا نشده بودم ببينم دارم يا نه

من همين دوسه تا علائم رو دارم

ولى فردا پس فرداش عادى شد باز

اما در حال رفت و امده

سلام عزیزان تو رو خدا جوابمو بدید، من روز ۱۴ پریود ضخامتم ۶.۷ بود و سیکلمو کنسل کردن..روزی ۳ تا استر ...

سلام گلم اگربتونی استرادیول خارجی پیداکنی بهتره .اصولا از روز اول پری باید شروع کرد ۳تا روزی.ولی با نظر پزشک.

واینکه بزار الان پری بشی دوباره سیکل شروع کن اصلا موردی نداره.

حتما هر روز لوبیا سبز پخته وکرم بروکلی .۳وعده

مغز آفتابگردون.تخم کتان.تخم کدو باهم آسیاب کن روزی ۳ ق غ پر

استراحت و آرامش آرامش آرامش 

روزی ۳مرتبه.هربار یک ق غ دونه رازیانه دم کنید روزی ۳لیوان مثل دم نوش بخورید.

مطمئن باش به نتیجه مطلوب میرسی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان چند روز دیگه تو اون ساعتی که باید آمپول پروژسترون و انوکسامو بزنم داره واسم مهمون میاد. میشه ...

همه اونایی که بعد انتقال مهمون داشتن مثبت شدن نگران نباش😉

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش