2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
خخخ اره دیگه هر روز یه جور الان بچه ها ما هم میشن نسل دهه جدید 😅ولی ان شاالله که هم سالم باشن هم صا ...

ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آسپرین از  دو روز پیش که لک دیدم قطعش کردم ۳تا شیاف دارم با یکی آمپول که ساعت ۱۰ یه شیاف گذاشت ...

عزيزم آمپول دو تا تو سرنگ بزن 

استراحت مطلق باش 

شیاف هارو هم بزار 

انشالله که خیر به مرکزت هم اعلام کن

آسپرین از  دو روز پیش که لک دیدم قطعش کردم ۳تا شیاف دارم با یکی آمپول که ساعت ۱۰ یه شیاف گذاشت ...

دوستان راهنمایی کردن انجام بده ب مرکز هم اطلاع بده ببین چی میگن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام قشنگا.من روز ده انتقالم امروز یکم آشپزی کردم چند دقیقه سرپا بودم سمت تخمدانم خیلی درد میکرد.فقط ...

عزیزم سعی کن زیاد سرپا نمونی

وسط کار کردن بیای ی ربع دراز بکشی بعد باز کار کنی

اما این تیرکشیدنا طبیعیه مگر ک ممتد و زیاد بشه

اوه ریحونم نباید خورد من امروز باسبزی خوردم 😐😑اابته درحد چهارپنج تا پر بیشتر نبودا

عزیزم در این حد ببخشیدا دور از جونتون مرگ موش هم بخوریم چیزی نمیشه.... 

یه کیلو نخوردین که بخواد کاری کنه.... 

انقدر به خودتون استرس ندین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۱.۴۱  کمه مشکل داره؟

نه عزیزم خوبه برا منم 1/4 بود تازه سه بارم با این ذخیره پانکچر شدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ببین من نمیگم بخور چون نمیدونم بهت میسازه یا نه اما من خودم تو بارداریم یکسره انگر خوردم.  ...

تشکر عزیز دلم.فک میکردم طبع انگور سرده.قبلا طبعم گرم بود ولی از سال 97 که یکبار انتقال منفی داشتم،گاهی لرز دارم گاهی گُر گرفتی.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خو‌ جعفری هم میگن خوب نیس

عزیزم هر چیزی که میگن خوب نیست در حد زیاده.... 

من تو بارداریم تو غذا زعفرونم میزدم.... 

دارچین روی شوله زردم خوردم.... 

زرشک پلو هم میخوردم.... 

در این حد واقعا مشکلی ایجاد نمیکنه.... 

استرسهای الکی به خودتون ندین اینا سمن.... 

عزیزم هر چیزی که میگن خوب نیست در حد زیاده....  من تو بارداریم تو غذا زعفرونم میزدم....  ...

عزیزم امپول آنوکسارو دورتادورناف میشه زد؟منظورم بالاوپایینم میشه زد دیگه؟

🤦🏻‍♀️ چ گرفتارى شديمااا😆😆 دو سه تا پر بود زياد نبود نميخورم اقا هيچى نميخام همشم گشنمه ضعف ...

عزیزم تغذیه نرمال و عادیت رو داشته باش.... 

تو بارداری فقط چند قلم ممنوعه:

تخم مرغ خام

جگر و... 

تن ماهی

کنسروها

چیزایی که نگهدارنده دارن.... 

این جور چیزا ممنوعن.... 

وگرنه هر چیزی در حد نرمال که سالم و مناسب طبع و بدنتون و شرایطتون باشه میتونین بخورین خیلی سخت نگیرین.... 

ب قول الهه منم ریحون و نشنیدم ولی جعفری رو چرا البته نه دوتا دونه زیادش خوب نیس اکثر چیزا قائده اورن ...

دقیقا مثلا نیایی آویشن دم کنی بخوری... 

یا زعفرون و زرشک و... دم کنی بخوری.... 

در حدی که تو غذا باشن نوش جونتون.... 

واقعا بعضی آدما نیاز به دلسوزی دارن.....  من چون دو سالی بود شهرستان نرفته بودم خوب بعد تول ...

اینجور ادما هیچوقت تغییر پذیر نیستن فقط خدا کمکشون کنه همین☹️☹️

خداياشكرت....❤️